Plavušica


- Pitaju plavušu koliko ima godina.
- Ma ne znam, to se stalno mijenja!

Blažić S.
11.08.2010
4,46


Komentari:

VUK STRASNI

11.08.2010 13:56:09
kakim na ovo posto u sustini nije nista znaci nije VIC

Alija Izmetbegovic

11.08.2010 14:08:46
To je NIIC jel jasno svima!!!

Antun Skugor

11.08.2010 14:26:03
SHREBRENICA MESTO MOJE DRAGO NIKAD U ZIVOTU NISAM BIO TAMO ALI ZA TO MESTO ME NESTO VEZE TAMO SE BALJIJI VRAT NOZOM REZE BAJONHETOM SVOJIM KLAO IH JE GLATKO JER SAMO JE JEDAN DJENERAL MLADIC RATKO ZATO BRACA SRBI NJIMA IME SLAVE NEVERNICHKE POTURCHENE POSEKLI SU GLAVE 7 HILJADA ILI MALO VISHE TAMO ODZA VISHE I NE RICHE SRUSHILI SMO NJINE DJAMIJE I KULE ZAVILI U CRNO SVE NJIOVE BHULE NOSI NOSI DRINO KOSTI BALJIJA PONSOSNI SU NASHI PRECI SA GAZIMESTANA OVO VAM JE KAZNA STO IZDALI STE ROD PRODALI STE KRST KAZNIO VAS BOG POTURICE ODVRATNE OD THURAKA STE GORI KHOLJI RATKO KHOLJI I SVE IH UMORI MUDZE VASHA ZEMLJA NIJE 8BOSNA NEGO THURSKA BOSNA JE 8BILA I OSTAT CE SRBSKA KONACHNO I SRBINU SUNCE CE DA SINE SUDIT CE VAM CETHNICI SA OBE STRANE DRINE DZABA VAM ARAPI I MUDZAHEDINI I ONI CE KAO I VI ZAVRSHITI U DRINI CHUJETE LI BALJIJE CRNO VAM SE PISHE SAD VAM NI HRVATI NE POMAZU VISHE OJ RASHO I RATKO HODITE SVOM RODU PREDALI STE SHREBRENICU SRBSKOME NARODU NOSI NOSI DRINO BALJIJSKE KOSTI STO JE 8BILO BILO JE8 BOG CE DA OPROSTI

VUK QRCEVITI

11.08.2010 14:53:06
Blazicu, po stoti put ti govorim, idi gutaj spermu, to znas, a ovo ne!!! Poslusaj me za svoje dobro, manje ce ti se stucat

Srbin

11.08.2010 16:58:09
UTIRA NAMA RATKO GLATKO,PA SADA GLATKO GA PHUSIMO DzAMIJA JOS VISE A BOGAMI I BALJIJA..!!

VUK STRASNI

11.08.2010 17:06:36
U cemu je poenta ovog vica? U nicemu!!! Komparativne fore su interesantne, ali kada zaista imaju nekakav smisao! Seks sa kondomom i seks sa hrenovkama sa omotom da uporedjujemo u uzivanju! Koja glupost i apsurd! Hrenovke se guraju u chmar sa omotom i ja uzivam tako da se jhe.em! Kad odete u kafanu i stave vam przene krenovke u chmar, sta mislite skinuli su omot? N.kad to ne rade i ja se jhe.em sa uzivanjem! Prema tome trpanje u anus hrenovki sa omotom je pravo uzivanje, a seks sa kondomom nikakav! U cemu je onda fora ovog vica?!

jak biznismen

11.08.2010 17:27:16
PAZNJA! PAZNJA! Danas ce vic dana biti vic"ikar" Blazica S.,ala Alija Izmetbegovic objavljen na ovom sajtu pod ID. 97028 od 09.06.2010! Ne zato sto je dobar vic vec zato sto tako hoce Blazic koji nemilice i namjerno daje jedinice dobrim vicevoima, a svojima petice! Sta se cudite na ovom sajtu to je tak normalno! Nerealno ocjenjivanje je praksa i niko to ne moze da spreci! Zato ce dobri vicevi da imaju lose ocjene, a sljam odlic.e! To u dogovoru sa ad.ini.tratorom!!! Sajt ima dobru kompjuters.u opremu kojom moze ovo odmah da spreci, ali time bi se debelo zamjerio sa Blazicem koji je sin jednog od glavnih sponzora ovog sajta! Poznajem i Blazicevog oca koji je dobar biznismen, ali ne valja mu sto hoce da zadovolji hirove svog sina pa se spustio tako nisko da raspravlja djecja posla! Jarane moja poruka bi bila : pusti djecu nek rade svoj posao,a ti radi svoj ! Tako ces svom sinu da pomognes da postane pravi covjek, a ne uvjek da bude zavisan od svog tate i da ne moze da napravi niti jedan korak samostalno u zivotu!

VUK STRASNI

11.08.2010 17:38:59
jak biznismen 2010-08-11 17:27:16 PAZNJA! PAZNJA! Danas ce vic dana biti vic"ikar" Blazica S.,ala Alija Izmetbegovic objavljen na ovom sajtu pod ID. 97028 od 09.06.2010! Ne zato sto je dobar vic vec zato sto tako hoce Blazic koji nemilice i namjerno daje jedinice dobrim vicevoima, a svojima petice! Sta se cudite na ovom sajtu to je tak normalno! Nerealno ocjenjivanje je praksa i niko to ne moze da spreci! Zato ce dobri vicevi da imaju lose ocjene, a sljam odlic.e! To u dogovoru sa ad.ini.tratorom!!! Sajt ima dobru kompjuters.u opremu kojom moze ovo odmah da spreci, ali time bi se debelo zamjerio sa Blazicem koji je sin jednog od glavnih sponzora ovog sajta! Poznajem i Blazicevog oca koji je dobar biznismen, ali ne valja mu sto hoce da zadovolji hirove svog sina pa se spustio tako nisko da raspravlja djecja posla! Jarane moja poruka bi bila : pusti djecu nek rade svoj posao,a ti radi svoj ! Tako ces svom sinu da pomognes da postane pravi covjek, a ne uvjek da bude zavisan od svog tate i da ne moze da napravi niti jedan korak samostalno u zivotu!

VUK STRASNI

11.08.2010 17:42:41
PAZNJA! PAZNJA! Danas nece vic dana biti vic "ikar" Blazica S.,ala Alija Izmetbegovic objavljen na ovom sajtu pod ID. 97028 od 09.06.2010, zato sto je dobar vic a ne zato sto tako hoce Blazic koji nemilice i namjerno daje petice dobrim vicevoima, a svojima jedinice! Sta se cudite na ovom sajtu to je tak normalno! Realno ocjenjivanje je praksa i niko to ne moze da spreci! Zato ce dobri vicevi da imaju dobre ocjene, a sljam lose! To u dogovoru sa ad.ini.tratorom!!! Sajt nema dobru kompjuters.u opremu kojom moze ovo odmah da spreci, ali time bi se debelo zamjerio sa mnom koji sam unuk jednog od glavnih sponzora ovog sajta! Poznajem i svog oca koji je los biznismen, i valja mu sto hoce seksualno da zadovolji svog sina pa se spustio tako nisko da raspravlja djecja posla! Jarane moja poruka bi bila : pusti me nek radim svoj posao,a ti radi svoj ! Tako ces mi pomoci da postanem pravi covjek, a ne uvjek da budem zavisan od svog tate i da ne mogu da napravim niti jedan korak samostalno u zivotu!

VUK STRASNI

11.08.2010 17:44:05
Čudite se kako znam da će vic IKAR 0d Blazica biti vic dana? Pa zato što sam ja na taj način štimao sebi svoje viceve da budu VIC DANA! Mozete da radite sta ocete, da pisete svakakve stvari , ali nukad ne mozete izbrisati najveci uspjeh VUKA STRASNOG na ovome sajtu-PREKO 90 VICEVA DANA!!! To ce ostati u analima ovog sajta sve do.le isti postojoi, a i posle toga!!! Jel vam jasno sada i zauvjek bu.ale jedne retardirane!!

jak biznismen

11.08.2010 17:46:49
Slusaj sonjo jedan, nemoj da se pravis pametan i da moj komentar pripisujes drugima, jos da i to objavis! Imam dobre prijatelje hakere koji ce te pronaci, pa makar se sakrio u misju rupu! E onda tesko tebi! Odlezaces jedno sest mjeseci po bolnicama , a ne garantujem da ces i ostati dozivotni bogalj. Jesi razumeo ovo sonjo?! Nemoj se igrati vatrom!!! Hakeri si vec poceli da traze tvoj trag ! Ocekuj ih uskoro! Sto ce dobrih batina da bude joj!

Psihijatar

11.08.2010 17:48:30
VUČE STRASNI ti si bolestan! Hitno se javi u ludnicu jer samo tamo imaš prijatelje hakere!

VUK QRCEVITI

11.08.2010 17:50:46
Strasljivi ,pala ti je forma,a? pa kad je tvoj zadnji vic imao ocjenu preko 3.00? slab si!

VUK STRASNI ,

11.08.2010 17:54:39
Niti jedan komentar ispod nije moj. Sta j. Blazicu prpa a? Tako i treba takvima kao tebe! Normalno "Jak biznismen" nije moj nik jer ja se ne bavim takvim pis.aranjima.

Antidupljak

11.08.2010 17:55:07
VUK STRASNI počeo prepisivati viceve iz arhive ovog sajta!!! A kun'o se da to ne radi!! Današnji njegov vic je dupli ID 13360 iz 2003.godine!! PLAGIJATOR!!!

VUK STRASNI ,

11.08.2010 17:58:13
Antidupljak ala Alija! Sta jedes go.na konjono jedna. Reci otvoreno koliko si ti viceva prepiso sa ovog sajta i objavio ih! A musavi! JEDNAK JRDNAKOME NE MOZE DA SUDI!!!

Antidupljak

11.08.2010 18:00:14
OVAKO JE GOVORIO VUK STRASNI U JUNU 2010g: Znaci nepobitan zakljucak:Niko ne moze svoj vic da pretvori u Vic dana ili u Nabolji,ako za njega ne glasaju posetioci! Ne postoji nikakva glasacka masinerija jer je to tehnicki neizvodljivo! Da bi pomerili neki vic od ocene recimo 3.50 na 3.85 da bi postao Najbolji trebace vam najmanje petsto do sesto novih glasova sa ocenom pet. To je apsolutno nemoguce!!! I jos jedna stvar posetioci daju i jedinice pri ocenjivanju viceva,pa vic koji je danas imao viso.u ocenu sutra ista moze da bude prepolovljena! Odnos dobivenih petica i jedinica za odredjeni vic je relativana i nepoznata stvar i nikad se ne zna sta ce prevagnuti! Zakljucak od svega ovoga: JEDINO POSETIOCI SU TI KOJI ODREDJUJU KOJI VIC KAKO CE KOTIRATI NA OVOM SAJTU!!!

xyz

11.08.2010 18:02:42
UPOZORIO SAM TE VUČE STRAŠLJIVI u junu 2010. da štimaš sebi ocjene za NAJBOLJI VIC i VIC DANA! I govorio ono što ti govoriš drugima! Ponavljam još jednom šta si odgovorio tada: Znaci nepobitan zakljucak:Niko ne moze svoj vic da pretvori u Vic dana ili u Nabolji,ako za njega ne glasaju posetioci! Ne postoji nikakva glasacka masinerija jer je to tehnicki neizvodljivo! Da bi pomerili neki vic od ocene recimo 3.50 na 3.85 da bi postao Najbolji trebace vam najmanje petsto do sesto novih glasova sa ocenom pet. To je apsolutno nemoguce!!! I jos jedna stvar posetioci daju i jedinice pri ocenjivanju viceva,pa vic koji je danas imao viso.u ocenu sutra ista moze da bude prepolovljena! Odnos dobivenih petica i jedinica za odredjeni vic je relativana i nepoznata stvar i nikad se ne zna sta ce prevagnuti! Zakljucak od svega ovoga: JEDINO POSETIOCI SU TI KOJI ODREDJUJU KOJI VIC KAKO CE KOTIRATI NA OVOM SAJTU!!!

VUK STRASNI ,

11.08.2010 18:16:53
antidupljak ala Alija ala Blazic konjino jedna! Ono sto sam rekao u svom komentaru je tacno i tako je! To je pri normalnom glasanju! Ali sada su se stvari na sajtu bitno izmjenile! Pa degenu jedan sam se hvalises na sajtu kako mjenjajuci IP adrese glasas za jedan isti vic koliko oces! To je vec upad u sistemu sajta i povreda njegovog poslovanja! Do.az:Dobri vicevi dobijaju jedinice, a tvoji losi petice, to traje vec mjesecima! A retardu sta kazes na ovo kad svi posetioci vide sta radis i znaju da je ovo apsolutno sigurno! Budi siguran u jedno: Bas me zabole koje ce ocjene da das mojim vicevima i na kojem su mestu!!! Ali krivo mi je za posetioce koji znaju sta je dobro i koji te osudjuju za ovo sto radis! Budi siguran u to popisanac!

VUK STRASNI

11.08.2010 18:20:46
Ja sam sonjo jedan, koji se pravi pametan i svoje komentare pripisuje drugima, i to objavi. Imam dobre prijatelje hakere koji ce me pronaci, pa makar se sakrio u misju rupu! E onda tesko meni! Odlezacu jedno sest mjeseci po bolnicama , a ne garantujem da cu i ostati dozivotni bogalj. Nisam razumeo ovo jer sam sonjo?! Ocu se igrati vatrom!!! Hakeri su vec poceli da traze moj trag ! Ocekujem ih uskoro! Sto ce dobrih batina da bude joj!

Poslao/Poslala