chuck noriss


- Smrt je umrla prirodnim Chuck Norissom.

INE
05.01.2011
3,33


Komentari:

sponzorov sin

06.01.2011 01:11:23
Da vam kazem ovaj vic i svi ispod od danas moji su. Znam da ne valjaju , ali kad tata kaze mora da se objave.

VUK STRASNI

06.01.2011 01:43:45
Jesam li zadovoljio svoju bolnu nastranost da objavim prepisane komentar pod mojim pseudonimom?! Jesam! I sta imam od toga? Kitu! Uvredio sam pseudonim, a ne vas da upamtim to ja blesavi klipan!!! Koliko sam jadan i bjedan kad ne shvatam osnovne stvari u zivotu! Ali moj zivot je ta mala sobica i kompjuter! Sazaljevam se , ali si ne mogu pomoci! A ja jos kao VUK QRCEVITI sta sam ono napiso pseudonimu VUK STRASNI! Psovke a! Glu.avi sam klipan ne znam uopste ni ko sam kao osoba koja koristi pseudonim VUK STRASNI, prema tome ja bi pseudonimu tj. sebi sestru! Koju sestru? Ciju sestru!Pa naravno moju!! Odakle pseudonimu sestra? Iz mame!! Ja nisam osoba pa da mogu da imam sestru! A jos gora stvar je sto uopste ne znam koji je moj komentar , a koji nije i koga uopste psujem! Moj pseudonim koristite vas oko 50 na sajtu i ja sam ga koristio, znaci li to da sam sebi psujem sestru?! Pa sigurno! Nategnem je na kitu!! A, mutav sam!! Tesko da cu ja ovo uopste da razumem jer mi je pamet ko u kokosi ili pileta!!! Hahahahahaha! Al uzivam u glu.ostima slinavih djecaka ko sto sam ja!!!

MILOS

06.01.2011 02:27:19
KAKAV SMOR OD VICEVA

prangijash

06.01.2011 09:01:05
ma ne znam koji vam je k***c,vicevi su koma a to sto neki od njih zahtevaju da se malo razmisli pa skonta poenta,niko vam nije kriv sto nemate tu sposobnost..... :p

Antun Shkugor

06.01.2011 12:30:37
vitz bzvz,,,,izgleda cu ja se opet pochet bavit sklepavanjem vitzeva....ovdi se nitko ne smije vec 2. god. ps. pozdrav srbadiji, i sretan badnji dan pravoslavcima.

VUK STRASNI

06.01.2011 17:41:37
Svi me vec prepoznaju i po nacinu i po stilu pisanja! Pisem svakojake gluposti, prepisujem tudje komentare sa isprevrnutim rijecima, pisem sam sebi, napadam svakoga na sajtu! Pa, sta je meni, covjeku, pravim najveceg glu.ana na sajtu, jesam li toga svjestan?! Sta postizem time?! Nista! Mislim da sam interesantan i da zabavljam posetioce?! Koji sam ja glu.an! Pa svi mi se smiju i za.ebavaju me! Uzmimo ovaj vic: svi komentari, osim komentar osobe koja se potpisala kao Antun su moji!!! Je l mi to nesto govori o samom sebi?! To sto radim je najveca glupost na svijetu!

VUK STRASNI

06.01.2011 17:43:16
Eto po cemu sam jadan i bijedan! Prepisao sam svoj komentar, isprevrnuo rijeci i objavio ga pod imenom Vuka Strasnog! JA JESAM VUK STRASNI!!! Utuvicu to u ovu svoju suplju glavu! U cemu je onda stos? Ja sam blento jedan i toliko mrzim i zavidim samom sebi da u sve objavljenje komentare na sajtu stavljam sebe! E, onda, jedna stvar je potpuno jasna: ja sam si nabio toliki strah da se popisam cim se spomene moje ime! Tu si ja i posetioci ne mozemo pomoci!! Ja stradam od EGOMANIJE, glu.an jedan!!!

VUK STRASNI

06.01.2011 17:55:01
Ja nemam pojma sta je dobar vic. Svi znamo da sam ljubomoran na svakoga i da se predstavljam kao 10 razlicitih osoba, znaci, da se predstavljam i ja. Vidi se ko je ovdje VUK STRASNI, a ko su imitatori. Samo, ponovicu opet, sramotim ovaj sajt. Ne znam ko je adm.n.strator ovog sajta, ali stvarno bi se trebao pozabaviti ovim problemom. Ne znam samo kako imam zivaca toliko da pisem o sebi i da prepisujem originalne komentare i okrecem ih u svoju korist. To samo pokazuje koliko sam jadan.

VUK STRASNI

06.01.2011 18:02:18
Ja sam, bre, gazda na ovom sajtu!!! Ja i moji jarani, nekoliko nas, koji smo bagra na sajtu, mi odlucujemo koji ce vic koju ocjenu da dobije! Zar ne vidite da svi komentari i na ovaj i na sve ostale viceve su moji! Niko drugi ne sme da komentarise i ocjenjuje viceve, osim ja i moja bagra!!! Deder, da vidim ako sme neka se javi neki posetilac i neka objavi komentar ili neka ocjeni neki vic! TESKO MU SE PISE!!! NA OVOM SAJTU JE SAMO VUK! KO JE.E OSTALE POSETIOCE!

Posjetilac

06.01.2011 18:04:58
DO SADA SAM ULAZIO NA OVAJ SITE DA BIH SE NASMIJAO, ALI OCITO JE DA OVAJ SITE IDE U KU.AC! ZBOG VUKA STRASNOG VISE NIKADA NECU UPASTI OVDJE, SMUCILO MI SE VISE NA SVE OVO! NIJE FAZON IMATI STO VISE OBJAVLJENIH VICEVA, NEGO IMATI STO VISE OBJAVLJENIH DOBRIH VICEVA! VUCE STRASNI, CINI MI SE DA SI TI ADM.N NA OVOM SITEU, PA DA TI PORUCIM DA SI IZGUBIO JOS JEDNOG REDOVNOG POSJETIOCA TVOGA SITE-A, A ZNAM JOS PAR LIKOVA KOJI DIJELE MOJ STAV I GOTOVO SIGURNO VISE NECE POSJECIVATI OVU SPRDACINU OD STRANICE! RAZLOG TOME SI ISKLJUCIVO TI I NIKO VISE, OVO STO TI RADIS SAMO MOZE RADITI DEBILNO DIJETE OD 15 GODINA!

VUK STRASNI

06.01.2011 18:13:24
Priznajem da sam bleso jedan nepismeni jer pisem posetioc namesto posetilac! Pre svega, da rascistimo jednu stvar: JA JESAM VUK STRASNI, UPAMTITE TO I UTUVITE U TE VASE SUPLJE GLAVURDE! Cime ja, musavko, to do.azujem? Nagadjanjem, mozda sam vidovit, bogati, i patim od insinuacija?! Ja nemam do.aza da napisem nesto pametno i ispadam bu.ala! Ja i VUK STRASNI smo ista osoba i posto ja pisem komentare na sajtu ja sam to uradio jer sam tako hteo! Jeste li sad razumeli, blesavci? Postavljam glupo pitanje koje nema nikakve veze sa poslovanjem ovog sajta: "Sta je mjerilo da se prepisani vic sa drugog sajta objavi na ovom sajtu?" Takvog mjerila nema, jer niti jedan sajt ovakve sadrzine nema zasticena autorska prava na objavljenje viceve! To znaci da ja mogu da skinem vic sa bilo kog sajta i ako ga prihvate da bude objavljen na ovom sajtu! Tu nema nikakvog preksaja, jer, kao sto sam rekao, niti jedan sajt nema autorsku zastitu!!! Ja bih postavio jedno drugo pitanje: Zasto ja na ovom sajtu objavljujem viceve koji su prepisani iz arhive ovog sajta?! To je vec prekrsaj i apsolutno nepostovanje postavljenih pravila za poslovanje ovog sajta! Jedno od tih pravila je: DUPLI VICEVI SE BRISU! To znaci ako neko posalje prepisani vic iz arhive ovog sajta ad.ini.trator je duzan da isti pronadje u arhivi i odmah ga izbrise!!! To se PRAVILO POSLOVANJA na ovom satu uopste ne postuje! Zato ja mogu da prepisem vic iz arhive ovog sajta, da ga posaljem i on se bez ikakve provjere, da li je dupli, objavljuje na ovom sajtu! TO TREBA NASTAVITI!!! Na ovom sajtu su preko 30% dupli vicevi, koji se nalaze u arhivi i to neki dvaput isti vic neki triput,a ima ih, bogami, i cetiri i vise puta!! Zamislite ovakvu situaciju: Objavljuje se na sajtu dupli vic, stoji on jedan ili dva dana, posetioci ga ocjenjuju, pa mozda i postane vic dana i neko treci dan prijavi da je vic dupli! Sta onda? Znaci li to da vic treba izbrisati pa i ako je vic dana, a sa njim i ocjene posetioca! E, to nece moci! Time degradiramo i ponizavamo posetioce sajta koji su ocjenili i komen.arisali vic!!! Rjesenje je jednostavno: SA SAJTA TREBA IZBRISATI OPCIJU OBJAVE MOJIH VICEVA, a ad.ini.trator da zasuce rukave, jer mu je to duznost i da svaki MOJ vic odmah izbrise! Time bi se izbegla ne samo objava mojih viceva nego i doslovno postovanje osnovnog pravila ovog sajta: MOJI VICEVI SE BRISU!!! Znate li vi da zbog nepostovanja ovog pravila vicevi koji su u kategoriji "najbolji" na prvim mjestima MOJI?! To je slucaj sa "SEKS NA EKS", "RELIGIOZNOST", "PATULJAK" i ne znam jos koji!!! Znaci, nije problem objaviti vic sa drugih sajtova, VELIKI PROBLEM JE ODMAH PREKINUTI SA OBJAVOM MOJIH VICEVA SA OVOG SAJTA!!!

VUK STRASNI

06.01.2011 18:31:26
Meni ili fali mozga ili gu.ica mi smrdi! Po svemu izgleda i jedno i drugo: mozak mi niko ne moze dati, moze samo da mi ga uzme i toga sto imam, a za gu.icu eno meni komsije Hase, odmah ce to srediti, samo da se natrtim! Ja sam blento jedan koji se javlja u svoje ime. Providan sam, bre, i vidi se iz aviona ko sam! A sto napamet pisem bu.alastine nisam ja kriv, toliko mi radi tintara! Upamtite ovo: VUK STRASNI STALNO PISE BU.ALASTINE JER MU JE U KRVI DA SE SPUSTA NA SVOJ GLUPAVI I RETARDIRANI NIVO! POZDRAVIO ME tata i kaze da ne znam uopste covjecki i muski psovati vec to radim ko je.ena pi.da!!!

VUK STRASNI

06.01.2011 18:45:50
E, glupe li raje je.o ih Bog! Navalili na mene ko muve na go.na! A ja samo uzivam i smejem se svojim glupostima! Mene vec znamo: poznati lik na sajtu koji osim pisanja gluposti 24 casa nista vise nema od zivota! Zamislite ludog covjeka: napisao sam pod nadimkom Vuka Strasnog preko stotinu komentara!!! Pisem svasta i svakakve gluposti i mislim, bu.ala jedna, da to neko cita i da sam interesantan nekome! A niko me ne je.ava jer su videli sa kim imaju posla! Najveci degenerik na Balkanu je Vuk! Pored toga, pisem i pod drugim nadimkom, ali veoma retko, ko ga zna da me ne otkriju, a najinteresantnije mi je kad se dopisujem sam sa sobom! E, tu mi niko nije ravan! Naseo sam na provokaciju koju sam sam napisao "pronadjite ijedan vic koji je Vuk strasni prepisao" i poceo sam da kopam po sajtovima ko lud za brasno! Zatim sam poceo da objavljujem ono sto sam nasao i "zadovoljan" sam objavio "raskrinkali smo Vuka Strasnog"! Ljudi moji, kontaktirao sam sve prijatelje u Nisu, Beogradu, Skoplju, Sarajevu, Zagrebu, Ljubljani i jos gde ne: SMIJAO MI SE CEO BALKAN DO SUZA!!! Svi su jednoglasno komentirali "kako mozes da budes toliko glup i naivan" I to je sasvim tacno! Sta sam otkrio "novo svetsko cudo", da prepi.ujem sa drugih sajtova! Veceg glu.ana od sebe nisam video! Pa svima je jasno da 95% mojih viceva na ovom sajtu su prepisani odnekud, a 40% su dupli vicevi! Uostalom, ja sam rekao da prepisujem viceve i da sam hvalim svoje viceve!!! Takve komentare pod mojim nadimkom napisao sam licno ja! S.a sam postigao ovime ? NISTA!!! Samo sam ispao najveci glu.an na sajtu i svi posetioci mi se smiju i zaje.avaju me!!! Vicevi Vuka Strasnog i za juce i za danas opet su vicevi dana i na prvom mjestu su u kategoriji "najgluplji"! Vozate, vozate Vuka strasnog i zaje.avate me kako hocete, jer sam ja blentav i nezreo! Napravio sam od sebe najvecu bu.alu, ali to jos ne shvacam jer sam glup ko konj!!!

VUK STRASNI

06.01.2011 19:17:12
E, glupog li mene je.o li me Bog! Navalio na ovaj sajt ko muva na go.na! A ja samo uzivam i smejem se svojim glupostima! Mene vec znate: poznati lik na sajtu koji osim pisanja gluposti 24 casa nista vise nema od zivota! Zamislite ludog mene: napisao sam pod svojim nadimkom preko stotinu komentara!!! Pisem svasta i svakakve gluposti i mislim, bu.ala jedna, da to neko cita i da sam interesantan nekome! A niko me ne je.ava jer su videli sa kim imaju posla! Najveci degenerik na Balkanu sam ja! Pored toga, pisem i pod drugim nadimkom, ali veoma retko, ko ga zna da me ne otkriju, a najinteresantnije mi je kad se dopisujem sam sa sobom! E, tu mi niko nije ravan! Naseo sam na provokaciju koju sam sam napisao "pronadjite ijedan vic koji sam prepisao" i poceo sam da kopam po sajtovima ko lud za brasno! Zatim sam poceo da objavljujem ono sto sam nasao i "zadovoljan" sam objavio "raskrinkao sam samog sebe"! Ljudi moji, kontaktirao sam sve prijatelje u Nisu, Beogradu, Skoplju, Sarajevu, Zagrebu, Ljubljani i jos gde ne: SMIJAO MI SE CEO BALKAN DO SUZA!!! Svi su jednoglasno komentirali "kako mozes da budes toliko glup i naivan" I to je sasvim tacno! Sta sam otkrio "novo svetsko cudo", da prepi.ujem sa drugih sajtova! Veceg glu.ana od sebe nisam video! Pa svima je jasno da 95% mojih viceva na ovom sajtu su prepisani odnekud, a 40% su dupli vicevi! Uostalom, ja sam rekao da prepisujem viceve i da sam hvalim svoje viceve!!! Takve komentare pod mojim nadimkom napisao sam licno ja! S.a sam postigao ovime ? NISTA!!! Samo sam ispao najveci glu.an na sajtu i svi posetioci mi se smiju i zaje.avaju me!!! Moji vicevi i za juce i za danas opet su vicevi dana i na prvom mjestu su u kategoriji "najgluplji"! Vozate, vozate mene i zaje.avate me kako hocete, jer sam ja blentav i nezreo! Napravio sam od sebe najvecu bu.alu, ali to jos ne shvacam jer sam glup ko konj!!!

Antun Shkugor

06.01.2011 19:31:32
Ovim priznajem da sam personalno spavao sa Bogom. To je 8bilo kad mi je tata rekao: E, sad cu ti pokazati kako izgleda Bog. A to je 8bilo samo zato sto sam radije spavao sa prasicima, nego sa njim. I zato: Nemojte ljudi ovo slaviti jer ce da vas boli gwza barem tri dana!!!

Drakula

06.01.2011 19:49:18
Ovim priznajem da sam personalno spavao sa Bogom. To je 8bilo kad mi je hodza Masic rekao: E, sad cu ti pokazati kako izgleda Bog. A to je 8bilo samo zato sto sam radije spavao sa tatom, nego sa njim. I zato: Nemojte ljudi ovo slaviti jer ce da vas boli gwza barem tri dana!!!

Antun Shkugor

06.01.2011 21:43:43
loode poturice opet prosipaju bljuvotine,,,

MKD

06.01.2011 21:54:22
VUK, bijedo covjecja, ma.eri li ti ga na.ijem go.narsku!! Zar ne razumijes sta ti pisu na sajtu, bu.alo jedna blesava?! Sta maltretiras sve posetioce sajta, ma.u li ti ga na.ijem glu.avu! Majmune jedan, nemas ni trunke mozga! Pisi u svoje ime, bijedo jedna covjecja, a ne da se krijes iza tudjih imena! Natrtim li ti sve po spisku, psihopato jedan, idi da se lijecis u ludnicu, a ne da maltretiras ljude! ZA VUKA KOJI KORISTI TUDJA IMENA I MALTRETIRA POSETIOCE: LUDNICA, LUDNICA, LUDNICA!!!! Majkata nivna bre sto probisvet se! Vakvi ludaci ne sum videl nikade! Ova se celosno otkaceni manijaci!!!

+BOJHA KPAJIHA+

06.01.2011 21:54:28
JEDNA DO DRUGE KUCE SU DVE ON SLAVI BAJRAM, JA BOZICE ZAPALICU MU BRADE VEHABIJSKE TESKO JE MENI, SIGURNO JE J.BEM MU ISLAM, J.BEM MU SVE PREBICU MU NOGE DZIHADLIJSKE SLAVI BAJRAM TAJ MUSLIMANAC SMRDI BAKLAVA I PECENJ. BAJRAMSKO OPROSTI DOSTU JA SAM PRAVI BOSANAC VUCE ME PRAVOSLAVNO

VUK STRASNI

06.01.2011 21:57:22
Morao sam da dam i moj licni komentar, jer ovo sto ja radim na sajtu u svoje ime preslo je svaku mjeru! Pocev od 16.06.2009, od kada sam na sajtu, JA SAM DAO MNOGO LICNIH KOMENTARA, preko stotinak komentara! Samo uz donji vic pod mojim imenom dato je tacno 9 komentara koji su ispod i koji su moji jer ja koristim svoj nadimak i pisem svakojake gluposti! Zamolio sam ad.ini.tratora da objavljuje komentare sa mojim nadimkom, jer ja pisem komentare na sajtu, i to se postuje!!! SVIM POSETIOCIMA SAJTA!!! Ovo je jedan od mnogih mojih komentara posle 16.06. i bice ih jos vise na sajtu!!! SVAKI KOMENTAR KOJI CE BITI OBJAVLJEN POD MOJIM NADIMKOM JE MOJ JER JA NA SAJTU PISEM KOMENTARE!!! POSETIOCI SAJTA, UPAMTITE TO: VUK STRASNI PISE KOMENTARE NA SAJTU!!!

Poslao/Poslala