Kontacepcija


Pitali Fatu:
- "Fato, koju ti kontracepciju koristiš?"
Kaze Fata:
- "Kantu!"
- "Kakvu kantu, bona Fato, nije to kontracepcija!"
- "Jest Bogami, znaš ti mog Muju, da je onako malešan, pa se mora popeti na kantu kad vodimo ljubav. Kad ja njega vidim da zakoluta očima, ja šutnem kantu!"

3,58


Komentari:

+VUK STRASNI+

04.06.2010 01:07:39
Pa ovo je katastrofa bre od vica...doduse moji su jos gori ali ovo je sramota. Komentar napisan uz ovaj znak je moj tako da sledeci koji bude napisan sa istim ili bez njega u moje ime a za koje samo ja znam koji ce znak sledeci biti ili ga nece biti ali znam da oce verovatno mozda i drugi tako da kad ga ja koristim a vi ne znate ili mozda jok bem li ga....ma sta bre ja baljezgam???... ma puca mi bre ona stvar.

Fasista Drakula

04.06.2010 01:33:21
Ko prvo vozdra raja, ko drugo j.bem moderatoru sajta seju, nanu, daidzinicu i amidzinicu. Ima sedmicu i vishe kako sam poslo vic i neche ga konjina objavit. Poshto ovo magare od moderatora ne zheli obajvit moje pisat chu ubuduche iz inata ovde.

Blažić S.

04.06.2010 08:25:33
Pošto onaj koji odlučuje o objavljivanju ne želi više da objavljuje moje viceve ja ću svaki dan u komentarima objaviti iste iz razloga da ih podjelim sa posjetiocima sajta jer mi i nije stalo do slave i hvalospjeva.Drugi razlog je da se ti vicevi ne bi objavili pod drugim imenom! MUCAVAC I KONJ Mucavcu konj slomio nogu negdje u gradu i on poziva telefonom vatrogasce da ga prevezu. "Vvvvatrogasci?" "Da?" "Kkkonj mi ssslomio nnogu pa da ga ppprevezete:" Gdje u kojoj ulici?" " u pppppp...." "Je li u Prvpmajskoj?" "Ne,već u pppppp..." "Je li u Partizanskoj?" "Ne, već u ppppp...." Vatrogasac izgubi živce i spusti slušalicu. Poslije 5 minuta pozove opet: "Vvvvatrogasci?" "Da?" "Kkkonj mi ssslomio nnogu pa da ga ppprevezete:" Gdje u kojoj ulici?" " u pppppp...." "Je li u Prvomajskoj?" "Ne,već u pppppp..." "Je li u Partizanskoj?" "Ne, već u ppppp...." Vatrogasac izgubi živce i opet spusti slušalicu. Poslije 2 sata pozove opet: "Vvvvatrogasci?" "Da?" "Kkkonj mi ssslomio nnogu pa da ga ppprevezete:" Gdje u kojoj ulici?" " u pppppp...." "Je li u Prvomajskoj?" "Jeste,ppprenjeo sam ga,pi.ka vam ma.erina!"

sejo

04.06.2010 10:38:38
Ovaj prvi je nasto poslije prvog a ovaj drugi vic odmah poslije drugog svjetskog rata negdje 1947 god pa normalno da se ne obajvljuju jer su davno vec objavljeni. I moderat se izgubio u masi viceva pa objevljuje dupli kao sto je ovaj gore a mozda je i trodupli.

VUK STRASNI

04.06.2010 12:32:38
Ovaj vic je sigurno dupli jer ga ima na sajtu pod ID.841. Nije nikakav problem,ako neko nadje na sajtu stari,a dobri vic da ga opet objavi! Medjutim ,ako su u poslovanju odredjenog pravnog subjekta ,kao sto je ovaj sajt,a priori utvrdjena odredjana pravila ,onda se ista moraju strogo postovati! Jedno od njih je"dupli vicevi se brisu" Ovo se pravilo uopste ne postuje cime se stvara pravni vakum u poslovanju! Opste pravno pravilo"Nulem crimen sine lege"(Nema kazne bez zakona) ovime se apsolutno derogira! Jer cemu zakon ili pravila ako se isti ne sprovode?! Bez reda i dobre organizacije nema dobrog poslovanja! Najmanji problem je pronaci dupli vic ,ali to treba neko da uradi! Traziti od posetioca da prijave dupli vic je isto tako greska,jer cemu sluzi onda pravilo da se dupli brisu! Koji je apsurd da vic koji je objavljen,ocjenjen i komentiran od posetioca,ako se prijavi kao dupli treba obavezno da bude izbrisan! Znaci li to da ce i ocjena i komentari posetioca biti izbrisani?! Ovaj sajt mora pod hitno da se sredi da bi funkcionirao onako kao sto treba! Sve navedeno je najdobronamjerna kritika i odgovorni za ovaj sajt moraju i kao takvu da je shvate!

VUK STRASNI

04.06.2010 12:39:46
ma malo se ja preseravam umrjeti se samo mora u zivotu

autentičnaMerhunisa

04.06.2010 12:50:40
Plus što je najmanje 40 godina star

VUK STRASNI

04.06.2010 12:56:02
odlican ,veoma dosetljiv i uspesno ukomponiran!

knjaz sa karpata

04.06.2010 15:06:39
nije losh vic,,,opisiva dobro mentalitet boshnjaka

VUK STRASNI

04.06.2010 18:42:12
Ovaj vic je sigurno dupli jer ga ima na sajtu pod ID.841. Nije nikakav problem,ako neko nadje na sajtu stari,a dobri vic da ga opet objavi! Medjutim ,ako su u poslovanju odredjenog pravnog subjekta ,kao sto je ovaj sajt,a priori utvrdjena odredjana pravila ,onda se ista moraju strogo postovati! Jedno od njih je"dupli vicevi se brisu" Ovo se pravilo uopste ne postuje cime se stvara pravni vakum u poslovanju! Opste pravno pravilo"Nulem crimen sine lege"(Nema kazne bez zakona) ovime se apsolutno derogira! Jer cemu zakon ili pravila ako se isti ne sprovode?! Bez reda i dobre organizacije nema dobrog poslovanja! Najmanji problem je pronaci dupli vic ,ali to treba neko da uradi! Traziti od posetioca da prijave dupli vic je isto tako greska,jer cemu sluzi onda pravilo da se dupli brisu! Koji je apsurd da vic koji je objavljen,ocjenjen i komentiran od posetioca,ako se prijavi kao dupli treba obavezno da bude izbrisan! Znaci li to da ce i ocjena i komentari posetioca biti izbrisani?! Ovaj sajt mora pod hitno da se sredi da bi funkcionirao onako kao sto treba! Sve navedeno je najdobronamjerna kritika i odgovorni za ovaj sajt moraju i kao takvu da je shvate! I ETO POSTOVANI POSETIOCI POSLE OVAKVOG TEKSTA JA SE PITAM ZASTO ME SVAK ZIV ZAJHEHBAVA!

knjaz sa karpata

04.06.2010 19:11:33
brate vuche strashni,,,zashto se toliko kidash oko ovog sajta i tih gluposti,,,sajt je ovakav vec 5 god,odkako saam svratim ponekad,, kradja(pozajmljivanje) tudjih nikova je manje vishe normalno ovde,,,ali to se oma provali,,,zna se nachin pisanja originala,,,ja eto tako malo volem da kek3njuckam i filozofiram,,,ovi drugi npr,oringutani profuravaju neke islamo-nacistichke fore,,i tako je skoro svaki dan,,,chat,,svadja,,itd,,,naklapanje mrzi me vishe da kuckam,,,odo da krkam,,, valjda sam ti malo razjasnio ovdashnje stvari,,,, ps,,,i pravog MENE bole ovo za pravopis i gramatiku ;-) eto pozdrav od Shokadije sa Vojne Krajine

knjaz sa karpata

04.06.2010 19:37:30
nego bil da ti malo p0doudlam?

knjaz sa karpata

04.06.2010 19:38:55
zaglavio mi se vibrat0r u d0upencetu, aj sto b0li...

knjaz sa karpata

04.06.2010 19:40:43
gladne '0ci'.. hocu ja vibrat0r na silu gurat..

knjaz sa karpata

04.06.2010 19:41:16
d0udlam vrl0 povoljno.

knjaz sa karpata

04.06.2010 19:43:17
eto,,sta sam kazo?! poturica se dala u akciju. rodila mati perverznjaka,,,kompleksasha

Fasista Drakula

04.06.2010 22:05:24
ej KMETE SA KARPATA pozdrav iz koje crne "Krajine" a?...hahaha...al kakis ko foka tu si nenadmashan. opet ti o muslimanima a?...shvacham te "druzhe", vozucha, bihach,kravica pa uz sve to josh i traktorijada da da to more samo ratni postraumatski kompleks bit...poshto vidim da ti je svaka druga il "bhalije il poturice" hahaha....aj nam malo odguslaj shta o "srpskom chojstvu i junashtvu" ti to tako dobro znash...hahaha...mala jadna gedzanska vic figura e to si ti i nishta dalje od tog...no ne reche mi ba jesi dao traktor na inspekciji?...ako nisi uradi shto prije nemash pojma kolko ima do rusije...da se ojadish vozech se... Selam iz Buzhimske Krajine cheto. Waffen SS Handzar

VUK STRASNI

04.06.2010 22:06:18
Ti blesavi i.iote sto si prepisao moj komentar i sto si stavio glupu i nebuloznu stvar na kraju i objavio ga pod mojim imenom zapamti jednu veoma bitnu stvar u zivotu: NEMOJ NIKAD DA PLJUJES PO ONO KOJE UOPSTE NE RAZUMJES JER CES MORATI NA KRAJU SVE TO DA POLIZES!!! Posetioci dobro razumeju moj komentar,a ako ti sa tvojim kvantumom inteligencije koji je ravan broju cipela koje nosis uopste ne mozes da shvatis nista od napisanog to je tvoj problem i ne ubedjuj nikoga da to nije tako! Lako je reci pametnom da gresi shvatice,tesko je glupana ubjediti u to!!!

VUK STRASNI

04.06.2010 22:30:52
Ja sam blesavi i.iot jer prepisujem svoje komentare i stavljam glupe i nebulozne stvari na kraju. Nikako da zapamtim jednu veoma bitnu stvar u zivotu: NEMOJ NIKAD DA PLJUJES PO ONO KOJE UOPSTE NE RAZUMJES JER CES MORATI NA KRAJU SVE TO DA POLIZES!!! Posetioci uopste ne razumeju moj komentar, a ako ja sa svojim kvantumom inteligencije koji je ravan broju cipela koje nosim uopste ne mogu da shvatim nista od napisanog to je moj problem i ne ubedjujem nikoga da to nije tako! Lako je reci pametnom da gresi shvatice, tesko je mene ubjediti u to!!!

knjaz sa karpata

04.06.2010 23:15:34
prdeckash poturico,,,pa opet prdeckash,,,rat je odavno zavrshen,,a ti josh u tom vremenu zivish,,,el ste dobili vashu republiku fildzan bHosnu ,,jeste,,,i sta sad ocete,,,jel vam malo onih vashih 23% OD BiH sto delite sa ujama,pa zalte se vashem tvorcu,,poturchenom aljiji,,jelte rvatsko cvijece,,,chujem i uje sad ocedu svoj deo,,,spali ste znachi na reon,tuzla-zenica-visoko.ma i to vam je mnogo,,,od Babine Krajine necete ni k videti,,no ce vas nashi Abdicevci u avganistan poslati da tamo dhihad pravite... neg zivile nama USD-Ujedinjene srbske drzave,,,zemlja normalnih ljudi i evropljana,,, pozdrav od Shokca sa Vojne Granice(krajine) SA VEROM U BOGA ZA KRALJA I OTACHESTVO BOG CUVA CETHNIKE

Poslao/Poslala