perica i sex


učiteljica ulazi u 1 razred osnovne škole i sa vrata kaže: eto djeco danas ćemo učiti kako bebe dolaze na svijet, pa da za početak vidim što znate...
Kad odmah u prvoj klupi diže marija ruku: eto učiteljice znate, ovaj moja teta živi u australiji i kad su moji htijeli da me imaju pisali su njoj i ona me poslala. A učiteljica: Daj Marija sjedi i ne pričaj to!
Hoće još netko probati? upita. Javi se Aco, eto učiteljice ja mislim, ustvari tako su mi rekli da bebe donose rode! Učiteljica već iznervirana neznanjem: DAJ SJEDI I TI KAKVE RODE !!!
I zamoli Matka: Daj matko ti reci ti si pametan dečko..Matko: eto učiteljice ja mislim da kad tata i mama ovaj hoće imati bebu da mama ode u bolnici i sebi tamo izabere šta hoće i donese to kući! Učiteljica bijesna ko ris: MA ŠTA JE VAMA VI ZAISTA NISTE NORMALNI!!!! Cijelo to vrijeme Perica drži dva prsta u zraku..a učiteljica ga pita.Šta bi ti sada još jednu glupost rekao??? APerica će: NE UČITELJICE, HTIO SAM VAS PITATI, MOŽEMO LI MI KOJI SMO JEBALI IĆI KUĆI DA NE SLUŠAMO OVA SRANJA!!!

marko
15.02.2007
4,66


Komentari:

Nema rezultata.
Poslao/Poslala