Otac na službenom putu


Bio jedan bračni par koji nikako da dobije djete. Svake noći prije spavanja žena se molila bogu, da konačno dobije djete, makar rodila samo glavu.
I tako stvarno žena zatrudni i rodi... samo glavu. Ali njima je bilo sasvim svejedno. Djete je imalo punu roditeljsku ljubav.
Jednoga dana leži glava na prozoru i gleda napolje. Kad vidi, kako djeca igraju nogomet. Poželi igrati i on i kaže to majci.
Majka se opet pomoli bogu da bi djetetu narasle noge. I stvarno, sljedećeg jutra djete se probudi sa dvije noge koje su izrasle direktno iz glave. Nekoliko dana igrao je nogomet sa djecom in stvarno mu je bilo ljepo.
Malome poslje nekoliko dana nogomet dosadi i eto njega na prozoru i gleda napolje. Kad vidi, djeca igraju košarku. Poželi igrati košarku i on i kaže to majci.
Majka se opet pomoli bogu da bi djetetu narasle ruke. I stvarno, sljedećeg jutra djete se probudi da dvije ruke koje su izrasle direktno iz glave. Nekoliko dana igrao je košarku sa djecom i stvarno mu je bilo ljepo.
Jedne večeri, mali je već legao k u krevet, vrati se otac poslije dužeg službenog puta. Izljubi se sa ženom i upita za malog. Ode on u njegovu sobu, kad odjednom počne buka, pucaju stakla, čuju se krikovi strave i užasa...
Vrati se otac u kuhinju sav krvav i kaže ženi:
"Ženo draga, da si samo vidjela kolikog sam pauka upravo ubio...."

sikkan
25.10.2006
2,00


Komentari:

Nema rezultata.
Poslao/Poslala