Penis trazi povisicu


Zahtjev: Ja, Penis, zahtijevam povecanje plate iz sledecih razloga:
Radim fizicki posao, radim na velikim dubinama - prvo zaranjam glavu u sve sto radim. Nemam vikende i drzavne praznike. Ne placa mi se prekovremeno. Radim na mracnom mjestu sa slabom ventilacijom. Radim na visokim temperaturama. Radim posao na kojem sam izlozen zaraznim bolestima.
Odgovor:
Dragi penise, posle razmatranja tvog zahtjeva i uzimanja u obzir svega sto si naveo administracija odbacuje tvoj zahtjev iz sledecih razloga:
Ne radis 8 sati u kontinuitetu, uspavas se na poslu odmah nakon odradjenog posla, ne slusas naredjenja rukovodeceg tima, ne ostajes na tebi odredjenom mjestu vec posjecujes i druge oblasti. Zatim, nemas samoinicijativu - na tebe se mora vrsiti pritisak i moras biti stimulisan da bi poceo da radis. Na kraju posla ostavljas neuredno radno mjesto. Ne osvrces se na sigurnosne propise kao sto je naprimer nosenje zastitne odece. Nisi u stanju da odradis dvije smjene. Ponekad napustas radno mjesto prije zavrsenog posla. I vec si bio vidjen kako stalno ulazis i izlazis sa radnog mjesta noseci dvije torbe sumnjivog izgleda.

Srdacan pozdrav,
Tvoje RUKOvodstvo

Boban 51
25.12.2005
3,50


Komentari:

Nema rezultata.
Poslao/Poslala