sms, anegdote


Zelim te, hocu te odvuci u krevet,lomiti te,preznojiti,obuzeti te da se treses dok me imas, da ti tijelo gori. Voli te tvoja gripa!

Znas li u kojem polozaju mora biti zena za vrijeme sexa da bi rodila ruzno dijete?Pitaj mamu!

Zasto je bolje imati Simpu nego decka? Zato sto Simpu napunis i zoves, a decko napuni tebe i vise nikad ne zove.

Cuo sam da atomska bomba vrijedi milijun dolara. E,dao Bog da mi jedna padne u dvoriste!

Sex is like Nokia( connecting peple),like Nike(just do it),like Pepsi(ask for more)and like Samsung (everyone is invited).

Prije upotrebe suh i spusten, za vrijeme upotrebe mokar i dignut,a poslije upotrebe mokar i spusten! Pozdrav od kisobrana.

HT izvjesce: Zbog radova na mrezi vas ce mobitel biti 1 sat iskljucen, kao nuspojava dolazi do aktiviranja vibro funkcije pa si ga slobodno nabijte u supak.

Vasa slika koju ste poslali za playboy nazalost je odbijena,pokusajte slijedeci tjedan u reviji Moj Pas.

VIP centrala vas obavjestava da ste preglupi za mobolno telefoniranje, te vas moli da se ostavite mobitela i uhvatite lopate i krampa.

Prognoza za HR u 14 sati: cure su normalno potrebne, na ponekom mjestima su mekane i tople, u unutrasnjosti vlazne i skliske. Zato pazljivo!

Prija ti moj dodir i njeznost kad se obavijam oko tvog tijela. Postoji li ljepsi osjecaj kad si ti gol, a ja na tebi. Voli te tvoja vjerna...deka!

Nisan lijep kao Brad Pitt, neman guzu kao Mel Gibson, nisam brz kao Bruce Lee, nisam bogat kao Bill Gates, ni jak kao Rambo,ali zato lizem kao Lessie.

Do 30g. kada hocu, od 30 do 40 samo nocu, sa 40 do 50 jos se moze, a s 50 do 60 sacuvaj Boze, od 60 do 70 uz puno srece, od 70 do 80 ni s vijagrom nece!

D.J
04.06.2004
2,00


Komentari:

Nema rezultata.
Poslao/Poslala