opklada


Dodje u direkciju Svajcarske banke Creditt Suisse jedna starica i trazi da je primi predsednik banke. Nakon duzeg ubedjivanja sa raznim sluzbenicima banke bude primljena kod predsednika i on je upita kako joj moze pomoci. Ona mu kaze da u torbi koju je ponela sa sobom ima 500.000 dolara ustedjevine te da zeli otvoriti racun u njegovoj banci i poloziti novac. On zaintrigiran ogromnom svotom para je upita kako je mogla ustedeti toliko novca a ona mu odgovori da je to uspela da uradi kladjenjem. "pa kako kladjenjem? -pita je on a ona mu kaze da se celog zivota kladi i da uvek pobedjuje te mu ponudi da i on proba da se opkladi sa njom.
-Oko cega cemo se kladiti?
Pa, recimo u 50.000 dolara da ce vasi testisi sutra u 10.00 ujutro biti cetvrtasti!
Predsednik naravno pristane na opkladu znajuci da je to nemoguce.
Sutradan, dolazi starica u banku sa gradonacelnikom Ciriha kao svedokom i u 10.00 ih primi direktor banke.Ona mu kaze da je dovela gradonacelnika kao svedoka jer je u pitanju velika svota para i upita ga da li opklada jos uvek vazi. Na njegov odgovor da vazi, ona ga zamoli da skine pantalone i gace jer ona zeli da proveri razlog opklade. Direktor se, bez problema svuce i ona pocne rukom da mu proverava testise.
"I, draga gospodjo, vidite da ne dobijate uvek!" rece njoj direktor a ona ce njemu: "Ne, dragi moj, ja sam se opkladila u 200.000 dolara sa gradonacelnikom Ciriha da cu danas u 10.00 drzati u svojim rukama testise direktora banke Creditt Suisse!!!

daan
02.06.2004
2,00


Komentari:

Nema rezultata.
Poslao/Poslala