Junačine


Barak Obama na svečanosti povodom Dana Državnosti SAD:
- "Zbog neviđene hrabrosti i herojstva koje su pokazali u borbenim akcijama na prvoj liniji fronta sa ponosom dodjeljujem Orden za hrabrost požrtvovanim i hrabrim pripadnicima naše Armije i to :
1.Robotu za uklanjanje bombi, daljinski upravljanom, Wheelbarrow;
2.Bespilotnoj letelici PREDATOR;
3.Špijunskom vojnom satelitu NROL-32 i
4.Naoružanom pješadijskom robotu na daljinsko upravljanje SWORDS!"

Blažić S.
18.05.2011
2,15


Komentari:

Zagrebcanka

18.05.2011 11:12:51
Grozno grozna sprdachina nije to vicek vec DR@EK!

Alija Izmetghovnovic

18.05.2011 11:27:41
NISAM JA IZ TUZLE VEC SELENDRE T!NJE KOD TUZLE Nemam pojma zasto zavidim VUKU STRASNOM,vic kao vic to nista nij. bitno u zivotu,eno ISMET HORO legenda humora a nista on ama bas nista da sam smisli sve od nekoga cuje pa preprica u svom stilu a bolje je kad od nekoga cujes dobar vic nego kao fol sam ga izmisliti a ocjene na sajtu pa ko to kaze jao vidi jest pametan,zato se sam sebi cudim zasto VUKU STRASNOM zavidim a lose ima viceve i aforizme (NIKAKVE)!! PA ZASTOO ZAVIDIM NICEMU, ZASTOO, RECITE LJUDI DOBRI?!

Svi na sajtu

18.05.2011 11:30:07
Blazicu nismo ti izgleda odavno posjetili familiju, posebno onaj dio familije koji sjedeci vrsi malu nuzdu. A tokmak?

Alija poštar

18.05.2011 11:34:51
Tj.ja VUK STRASNI Izmisliti sam vic je veoma m.kotrpan i naporan posao! I to je sasvim u redu, i ja nikad nisam bio protiv toga! Na sajtu nema niti jednog mojeg vica jer sam ja debilan i retardiran da bih mogao izmisliti vlastiti vic! Sve ono sto uradim i objavim komentare na sajtu je rezultat moje ovisnosti prema kompjuteru! I moje zlobe prema cinjenici da sam najomrazenija licnost na sajtu i da sam najveci prepisivac viceva. A ja sam kr.tencina koja nema zivota osim pisanja uvredljivih komentara na racun posetioca jer sam ljubomoran na njih i njihovu normalnost. A ja sam samo bijedni crv kojeg niko ne j.be ni za suvu sljivu. Ja sam za neke komentare gubio i po 10 sati samo da bih ocrnio sam sebe jer sam retardirani debil i ja se nikad necu popeti ni blizu nivoa normalnog covjeka! Ja uvek doslovno prepisem druge komentare, a u svojoj bolesnoj glavi mislim da imam potpuno pravo da isti koristim kao ideju da sastavim svoj komentar! To je, takodjer, prepisivanje jer ne moras da ulozis nimalo truda da bi sastavio drugi jos interesantniji komentar od onog koji ti je koristio kao ideja! Na ovome sajtu necete pronaci niti jedan moj originalni komentar koji nije doslovno prepisan od nekog drugog posetilaca, to vam garantujem! Na ovom sajtu od svih mojih objavljenih komentara preko 99% su prepisani komentari drugih posetioca jer sam ja kr.tenoidan toliko da ne znam napisati ni vlastiti komentar, a samo 1% su moji komentari koji su ionako i.ioticni i debilni kao i ja sam! I da zavrsim sa mojim licnim sloganom OJHA, OJHA, OJHAHA, DEBILNA KHRETENCINA SAM JA!!!!

Zagrebcanka

18.05.2011 11:39:39
Ima li neko da me s guhza kresne?

Ante Gotovina

18.05.2011 11:43:55
Današnji vicevi Vuka Strasnog su objavljeni na ovoj strani pod: Vic ŠPIJUNKA ID 3164 od 10.04.2002! samo što se radi o Bračanu! a vic BABA ID 24730 od 14.07.2004! Vuče Strašni prepisao si stare dobre viceve sa ovog sajta,malo pronjenio tekst ali to nije opravdanje, jer si prekrsio osnovno pravilo sajta "Dupli vicevi se brisu"! Čudi me da se zaklinješ kako samo prepisuješ viceve sa drugih sajtova a NIKADA sa ovog! Ovo danas je dockaz da si najveći lažov i plagijator na sajtu!

Zagrebcanka

18.05.2011 12:14:13
Grozno grozna sprdachina nije to vicek vec DR@EK!!

VUK STRASNI lično!

18.05.2011 12:27:54
Priznajem! Prepisujem viceve! Pošto ne znam da pišem viceve onda mi ne preostaje ništa drugo nego da rovarim po sajtovima a naročito ovom.Nađem stari vic,obradim ga,promenim reči i likove i to šaljem kao svoje radove. Pa onda svojim vicevima dajem petice štimajući da postanu VIC DANA! Ostalim vicevima dajem kečine i još vređam njihove autore po celi dan i noć i to već godinama! To je moj jadni život!

VUK STRASNI lično!

18.05.2011 12:51:26
I šta sad? Možete mi samo oblizati mošnice!

Svi na sajtu

18.05.2011 12:57:08
Ali prvo ćemo te Vuče svi povaliti i te mošnice otkinuti i objesiti na kuku!

Posjetilac sajta

18.05.2011 14:56:44
Vlasniku sajta:M.tel,newyorker...Svaka čast na sponzorima!

VUK STRASNI

18.05.2011 17:06:25
Blazicu, j.bo ti mene posred chmara!

VUKOVA MAMA

18.05.2011 18:05:01
Vuke, sine, kako nazivas sebe, kada kazes istinu u svojim komentarima kako to radis i zasto radis, zasto onda svoj komentar ne stavljas pod nikom Vuka Strasnog?! To je razgovor sam sa sobom, samodopisivanje, samovredjanje i pravljen.e bu.ale od sebe! To moze da radi samo osoba kao ti, koja je debelo isfrustrirana i zaista psihicki obolela. Ti nisi nista vise nego najveca bu.ala i degen! Pazi sad, tvoj bolesni um i u ovom komentaru vidi priliku, zato ces ga odmah objaviti pod svojim nikom, razume se, sa izmenjenim recima! Lud si Vuke, prepisivacu, totalni si ludak!

VUK STRASNI

18.05.2011 20:15:54
A sta mislite vi, posetilaci, da li sam ja buzdovan? Vi mislite da jesam, a ja vam kazem da jesam!!! Sada cu vam otkriti jednu istinu koju vasi mali umovi nikada nisu mogli da shvate i kojom pravim bu.alom sve posjetilace na sajtu mjesecima! Do dana kad sam svoje viceve nerealno i pristrasno ocjenjivao i moje ocjene niko nije namjerno degradirao, ja sam objavljivao svoje viceve pod mojim nickom VUK STRASNI! Od momenta kada sam ja sa svojom bagrom poceo namjerno, zlobno i bezobzirno da unapredjujem moje viceve, dajuci im po desetak i vise petica, mijenjajuci ip adrese, uvideo sam da se isplati da saljem viceve pod svojim nickom, jer sam unapred znao da ce, iako su najgori, dobiti petice, cime se omalovazavaju ocjene posjetioca! VUK STRASNI STALNO, STALNO ocjenjuje svoje viceve! A sta sam uradio ja, pavijan jedan? Sve svoje viceve u kategoriji "Najgori" unapredio sam ih dajuci im svaki dan po desetak i vise petica i njihove realne ocjene dobivene od posjetioca, koje su bile razlicite, pocev od 1.85, sveo sam ih na to da istu ocjenu 1.57 sada imaju svi vicevi, sto je najveci apsurd na sajtu! Ali to sam ja uradio i stanje je takvo samo zbog mene! Zato sam morao da uradim nesto drugo da bi zastitio svoje nerealne ocjene, da primenim pravilo:"JEDAN VIC JEDAN NICK"! Sada svaki moj prepisani vic ima razliciti nick! Na sajtu se objavljuju preko 90% mojih plagiranih viceva, medjutim, sada svaki vic pod razlicitim nickom! Zasto? Zato sto su prepisani! E, pa, sada cu uzeti pa na svaki moj prepisani vic na sajtu dacu same petice! Bice, bice puno posla za mene! Ponekad objavim prepisani vic i pod svojim nickom VUK STRASNI, da iritiram posjetilace zbog nostalgije prema svom nicku! Da vas obavestim da u kategoriji "Vicevi dana" moji prepisani vicevi od 97 sada su 120!!! Pod kojim nickovima?! E, to cu da si ostavim da sam otkrijem, a sto mi nikada nece uspjeti! Uskoro cu da prepisem jedan vic pod svojim nickom, pa dacu mu koliko ocu petica da bih zadovoljio svoju suludu strast!! Nadam se da sam vam na ovaj nacin objasnio kako ja manipulisem glasanje i kako ja pretvaram svoje viceve u viceve dana. BUDITE MI UVIJEK ZDRAVI I VESELI!!!

citalac

18.05.2011 23:57:13
Boze , pa ovde ispada bolje citati samo komentare , vicevi su 0 (nula) spram ovoga........

VUKOVA MAMA

19.05.2011 00:04:58
Vuke, zaista si prevrsio svaku mjeru. Ti bi crko kad bar jednom ne bi nepovezane gluposti sa vicem napiso. Tebi .e bitno da se u tvojim beskrajnim komentarima (bljuvotinama) pojavi ime Vuk Strasni, i to sto vise - to b.lje.Tako sa tvoje tacke gledista. Svojim spamovanjem oduzimas svima mogucnost dati komentare u vezi sa vicem. Covjek mora prvo tvoje objavljeno smece(neprocitano, naravno) preskrolati da bi do polja za pisanje dosao. Pitam se sta sebi iz svega toga obecavas? Jesi li svjestan da si abnormalnu mrznju na sebe privukao svojim ulicarskim nastupima? Daj, prestani vise sa tim, covjece!!! Gori si od muhe! Iebe se meni, a vjerujem i ostalima, sta ti, Vuke, radis! Zadrzi to za sebe, ali ne opterecuj raju jednim te istim komentarima! Ti si neopisivo psihicki poremecena osoba! Na svaki novoobjavljeni vic ti se javljas i pises jedn. te iste bljuvotine koje veze sa vicem nemaju! Ovo je zaista bolesno sto radis! Bolje da su ovaj sajt spameri.com nazvali, ovo sa vicevima nema dvije duple. Napustam ovaj sajt zato sto tvoja ponavljanja jednog te istog smeca smisliti ne mogu! Usput, ie.em ti familiju bolesnu! Incestoidna dangubo i klosarcino!

Alija,xyz prepisivac

19.05.2011 01:09:44
Svi komentari ispod pod nikovima: Zagrebcanka, Alija postar, Ante Gotovina, vuk strasni licno, svi na sajtu, posjetilac sajta, vukova mama ,vuk strasni, MOJI SU! Taj sam, moram to da radim jer mi je ovaj sajt i komentari jedina zabava u mom jadnom zivotu! Znam da svi znaju da to nisu vukovi komentari jer niko ne bo crnio sam sebe, ali sta mogu , to je moj zivot! Izvini vuce ali moram to da radim!!! Ojha,ojha,ojhaha, najveci sam degen ja!

VUK STRASNI

19.05.2011 01:40:32
NE IZVINJAVAM SE POSJETILACIMA SAJTA ZA SVE UVREDE KOJE SAM NAPISAO U KOMENTARIMA POD SVOJIM NIKOM!!! IZJAVLJUJEM PRI CISTOJ SAVJESTI I NEPRINUDJEN OD NIKOGA DA SVI KOMENTARI POCEV OD 15.09.2009, OD KADA PISEM KOMENTARE, OBJAVLJENI NA SAJTU POD NIKOM VUKA STRASNOG, MOJI SU! IZJAVLJUJEM DA CU, POCEV OD SADA, NASTAVITI PISATI KOMENTARE POD NIKOM VUKA STRASNOG! AKO OVO PREPISEM I OBJAVIM POD NIKOM VUKA STRASNOG, PRIZNAJEM NAJVECA SAM BU.ALA, DEGEN I MALOUMNIK! VUK STRASNI, PREPISIVAC VICEVA

Ado

19.05.2011 11:11:06
VUK STRASNI KAD ZAVRSIS DOBRO POTEGNI VODU !

nepristrasan

19.05.2011 12:59:01
press.ljuska.org hacking telnet phreaking botnet tek0t reversing phreaking c99 c100 shell php blog security elektronika warez Webserver Lighttpd Debian cpu link google seo xss traceing router ADSL windows network tutoriale tutorials tutorial otkljucavanje lan portovi network protocols hex apache facebook phisher

Poslao/Poslala