Pijanice


Во шумата секоја вечер се правеле журки и сите се пијанчеле. И тогаш Лавот како цар на животните им забранил алкохол и секакво дружење после 20 часот. Само медо и зајко не го вртеле два посто. Баш во тој момент додека двајцата биле заедно налетал лавот. Медо набрзинка го спикал зајко во џеб, ама лавот ги приметил:
- "Медо ај признај дека во џебот го криеш зајко!?"
Медо тогаш со шапата силно се мавнал по џебот, го извадил Зајко:
- "Ма што збориш глупости, гледаш дека ова е налепница Плејбој за на кола!"

mkd
13.12.2008
2,66


Komentari:

PiPi

16.02.2009 17:39:13
ima k0 da t0 prevede

adi

05.04.2009 15:57:50
PISHKA VAM M*TRINA SRBSKA

vitez

09.04.2009 10:58:07
privd jbt

d0ra

14.04.2009 15:54:02
""#6&/()=?"ŠHF7354 634526 5145 ne razumjem

CIK CIK

19.04.2009 15:28:00
DAJ TI SRIJEMSKI PREVEDI NA HRVATSKI

mrki

30.06.2009 19:57:19
ha?????????????????????????????????????????????????????????????????????

mkdgirl

17.07.2009 03:39:13
hehe super e vic0v,BRAV0,haha

tttt

11.09.2010 20:44:37
pr*im ti mam* nemogu procitat

DELIJE

18.09.2011 19:03:36
PA OVAJ VIC JE NA BUGARSKOM!

srbin

13.10.2011 18:27:04
p.... vam m....... us...ka

Poslao/Poslala