Dizelaš


Na času mehanike:
- "Ko je izmislio dizel motore?"
- "Vin Dizel!"

Sinny Boy
10.11.2010
3,35


Komentari:

MIRKO RONALDINJO

10.11.2010 10:26:04
Zaposlio se Alija u granapu i gazda Mirko mu govori kako treba da poveća prodau preporukama ostalih artikala, te on, kao iskusni trgovac odmah mu pokaže na primeru prve musterie. -Dobar dan gospođo -Dobar dan. -Izvolite,šta ste trebali vi? -Ja bih jedan Ariel deterdžent. -Gospođo,izvolite,ali ja vam uz ovaj deterdžent preporučujem i Lenor. - dobro ste me napomenuli. Govori gazda Aliji: -Si vidio Alija,dva artikla prodaš,a došla je samo po jedan. Jesi skonto kako to ide? -Jesam gazda skonto sam, mogu ja sad sam. Ulazi stariji gospodin na vrata kad Alija će: -Dobar dan gospodine, izvolite. -Ja bih jedan hleb. -Da naravno, ide jedan hleb vruci, ali ja vam uz ovaj hleb mogu lizati kitu gratis! ORIGINAL_POTPIS_M_I_R_K_O_R_O_N_A_L_D_I_N_J_O

STIPICA

10.11.2010 12:06:40
Sinny Boy je ALIJA i Vuk Strasni...!

knjaz sa karpata

10.11.2010 12:15:12
vic,,,onako..

Seximir

10.11.2010 12:16:24
Vozio pop auto i naiđe na mrtvog magarca, pa zovne policiju i kaže: - Ovde pop Radojica imate jedno mrtvo magare na putu, pa sam hteo da ga makn.te da se ne bi neko slupao... A policajac hteo da se našali pa kaže: - A pope jesi li mu očitao molitvu? - Nisam sad ću, nego, hteo sam prvo rodbini da javim!!!!

MIRKO RONALDINJO

10.11.2010 12:39:40
BIJO SAM MALOPRE U BACKOJ PALANCI TAMO SAM JEDNU STARKU KRESO ONA IMA SAD TRENUTNO 85 G O D I N I C A!!! ORIGINAL_POTPIS_M_I_R_K_O_R_O_N_A_L_D_I_N_J_O

VUK STRASNI LICNO

10.11.2010 14:10:16
Siroti Siroti moj Alija, budući da ti je kvocijent inteligencije na nivou mog pokvarenog usisivača, samo da ti kažem da ne možeš skontati ni šta je ironija - naravno, to se uči tek u gimnaziji. Što se tiče poznavanja ne samo engleskog jezika (imam diplomu sa jednog američkog univerziteta( MADA TO I NIJE NEKA DRZAVA) već 42 godine, četrdesetak prevedenih knjiga, dvadesetak filmova i TV serija i hiljade strana pravnih dohkumenata) neko i još nekoliko,(ovo veruj ako hoces) upravo iz tog razloga se zalažem da se na ovakvim sajtovima NE POSTAVLJAJU tekstovi na engleskom, makahr on postajao globalni jezik (umjesto esperanta, kojem bijaše namijenjena ta uloga). A za to se zalažem i ovdje, kad ne dođem da se odmorim čitajući u zadnje vrijeme sve rjeđe dobre viceve, a sve češće prepucavanja tvoje ALIJA i kompanije. Šta bi bilo da ja sada počnem demonstrirati svoje znanje mandarinskog kineskog, talijanskog, portugalskog, njemačkog i švedskog? Koga da impresioniram? Nije mi stalo do musavih dementnih balavac poput tebe, jadan moj si ALIJA. Vrati se ti fino svome poslu postarskom u TUZLI - napisano CHISTO - i prestani balegati ovdje. Za značenje riječi \"kvocijent\", \"demencija\" i \"fonhetski\" pogledaj u Vukjaklijin leksikon ili Klaićev rječnik stranih riječi - može dobrodoći i \"Opća enciklopedija leksikografskog zavoda\". BUDI MI JARO ZDRAV I VESEO

Posjetilac sajta

10.11.2010 14:39:01
Kako to da je VUK STRASNI,intelektualac velikog kalibra,kada on po cijeli dan sjedi za računarom,prepisuje viceve sa raznih sajtova pa ih objavljuje ,opet,po raznim sajtovima,piše komentare pod raznim nikovima,svađa se sa posjetiocima raznih sajtova,bezobrazno dijeli jedinice svim dobrim vicevima na ovom sajtu koji nisu njegovi,daje do inbecilnosti petice svojim jadnim vicevima sve dock ne postanu VIC DANA pa se onda na sav glas hvali kako su mu vicevi najbolji.... Istina je da Vuk ništa ne radi jer do 2-3 ujutru je na sajtu i svaki dan ustaje oko 10 ujutru. MA KAKAV ITELEKTUALAC-DEBIL i IMBECIL!

VUK STRASNI

10.11.2010 17:44:07
Vidite sta sam uradio ja, bagra sajta! Bas sam bagra! Moji vicevi u kategoriji "Najgori" imali su ocjenu preko 1.85! Sta sam uradio ja, hajvan? Svaki dan davao sam na svaki, ama na svaki moj vic po desetak i vise jedinica, a na druge viceve isto toliko petica! Ali pri tome , posto postotak datih jedinica svaki dan ni.e bio isti, uopste nisam pazio koji vic koju ocjenu ima posle mog ocjenivanja! Zbog tog mog mahinalnog ocjenjivanja doslo je do jedne apsolutno apsurdne situacije: PREKO 80% MOJIH VICEVA SADA IMAJU POTPUNO ISTU OCJENU 1.60!!! Kako je to moguce pitace se svaki posetilac, pitam se i ja?! Odgovor je jednostavan: Do ovoga je doslo zbog mog ocjenivanja , gdje mi je osnovni cilj bio da mojim vicevima dam jedinice bez obzira koliko na dan, nekad vise, a nekad manje! Na taj nacin vicevi koji su imali razlicne ocjene dobijene od posetilaca SADA IMAJU ISTE OCJENE!!! Bruka, velika bruka za ovaj sajt!!! Kao da sam se opredelio da moji vicevi moraju da imaju ocjenu bas 1.60, ne vodeci racuna o totalnoj besmislenosti ovakvog postupka!!! OVO JE NEPOBITNI DO.AZ DA JA NA SAJTU VICEVE OCJENJUJEM STIHIJNO, NEOBJEKTIVNO I PRISTRASNO, NAROCITO SVOJE!!! Ocjene koje sada imaju moji vicevi su apsolutno realne, jer realne ocjene su bile one od mene i to apsolutno, ama apsolutno je meni vazno!!! Sta ja dobijam time ako moj vic ima visu ili manju ocjenu? SVASTA!!! Da se ja sekiram sto sam bu.ala i psihopata, pun mrznje i zavisti, davao apsolutno neobjektivne i pristrasne ocjene na svoje viceve?! BAS ME ZABOLE!!! Hahahahahaha! Posto znam ja i svi posetioci da su sadasnje ocjene mojih viceva apsolutno realne i pristrasne, date od mene, koji sam teski psihopata, za mene je to obicna LUK I VODA!! Nista vise!!! Ja uzivam, zaista uzivam u svojim teskim glupostima na ovome sajtu!!! Zalosno je sto sajt zahvaljujici meni zaista gubi svoj renome!!! Neko sa sajta mora da preduzme nesto da me sprijeci, jer ce ovaj sajt ovakvim mojim postupcima otici bestraga!!!

MIRKO RONALDINJO

10.11.2010 18:07:24
Zaposlio se MIRKO RONALDINJO u granapu i gazda ALIJA mu govori kako treba da poveća prodau preporukama ostalih artikala, te on, kao iskusni trgovac odmah mu pokaže na primeru prve musterie. -Dobar dan gospođo -Dobar dan. -Izvolite,šta ste trebali vi? -Ja bih jedan Ariel deterdžent. -Gospođo,izvolite,ali ja vam uz ovaj deterdžent preporučujem i Lenor. - dobro ste me napomenuli. Govori gazda MIRKU: -Si vidio MIRKO,dva artikla prodaš,a došla je samo po jedan. Jesi skonto kako to ide? -Jesam gazda skonto sam, mogu ja sad sam. Ulazi stariji gospodin na vrata kad MIRKO će: -Dobar dan gospodine, izvolite. -Ja bih jedan toalet papir. -Da naravno, ali zasto da kupujute i trosite parena papir, kad vam ja mogu oblizati gvzicu dzabe svaki dan. Zar ne znate da ja jedem gowna besplatno po kucama? ORIGINAL_POTPIS_M_I_R_K_O_R_O_N_A_L_D_I_N_J_O

Alija Izmetbegovic

10.11.2010 18:19:06
Svi komentari ispod pod nikom vuka strasnog i pod nikom"posjetilac sajta" MOJI SU!

Alija Izmetbegovic

10.11.2010 18:22:21
Posto vuk strasni ne pise vise komentare na sajtu sta radim ja: pronadjem neki stariji komentar vuka strasnog prepisem ga, isprevrnem rijeci i objavim ga pod nikom vuka strasnog, kao sto je ovaj ispod. To sam ja Alija bolesni psihopata.

VUK STRASNI

10.11.2010 18:22:31
Svi komentari ispod pod nikom Vuka Strasnog i pod nikom "posjetilac sajta" MOJI SU!

Alija Izmetbegovic

10.11.2010 18:24:19
I ovaj komentar ispod MOJ JE!

Alija Izmetbegovic

10.11.2010 18:24:50
Ma ko vas je.e Alija je najveci na sajtu!

VUK STRASNI

10.11.2010 18:25:14
Posto ja obozajem da pisem komentare na sajtu evo sta radim kad nemam inspiracije: pronadjem neki svoj stariji komentar, prepisem ga, isprevrnem rijeci i objavim ga pod nikom Vuka Strasnog, kao sto je ovaj ispod. To sam ja: VUK - bolesni psihopata.

VUK STRASNI

10.11.2010 18:26:05
Ma ko vas je.e, VUK je najveci magarac na sajtu!

Alija Izmetbegovic

10.11.2010 18:26:23
Skroz sam posandco objavljujuci komentrae pod nikom vuka strasnog. Objavio sam ih preko hiljadu. Vik je moja opsesija.

VUK STRASNI

10.11.2010 18:26:31
I ovaj komentar ispod MOJ JE!

Alija Izmetbegovic

10.11.2010 18:27:30
Ne mogu, ne mogu ljudi moji , ako ne napisem nesto pod nikom vuka strasnog. To je moja najveca bolest.

VUK STRASNI

10.11.2010 18:27:40
Skroz sam posandrcao objavljujuci komentare pod nikom Vuka Strasnog. Objavio sam ih preko hiljadu. Vuk je moja opsesija.

Poslao/Poslala