Bosanski dosijei x


Na jednom odjeljenju intenzivne njege sarajevske bolnice, uvijek u istom krevetu, pacijenti su, bez obzira na njihovo stanje, počeli umirali svakog petka u 11 sati.

Liječnici su postali vrlo zabrinuti jer nikako nisu mogli ustanoviti što je uzrok pomoru pacijenata.

Kako je vrijeme prolazilo a ljudi bez izuzetka umirali u tom istom krevetu svakog petka u isto vrijeme, neki su liječnici počeli vjerovati da se radi o natprirodnoj pojavi.

I tako su odlučili okupiti radnu grupu koja će pokušati odgonetnuti to se događa.

U petak, nekoliko minuta prije 11 sati, okupili su se oko "ukletog" kreveta brojni specijalisti iz svih područja medicine, a i oni koji se bave nadnaravnim. Neki su od njih imali uza se raspela, neki Bibliju, neki Kuran, a jedan je imao i vijenac češnjaka.

Kada je sat konačno bilo 11 sati, u sobu u užurbano uđe Rasema Safić, nova čistačica.

Pogledavši zbunjeno okupljene ljude, isključi sistem koji pacijenta održava u životu i uključi usisavač.

bebe
06.10.2011
4,87


Komentari:

ad.ini.tratorica

09.10.2011 01:11:16
Bebe to sam ja , da znate. Prepisem ja viceve sa ovog sajta i objavim.oze mi se kad je moj braco gazda. Ocenivanje isto je moje , mjenjam ip adrese i moji vicevi moraju biti najbolji.

MIRKO RONALDINJO

09.10.2011 12:10:45
UMHRITE SWII MRZIM SWE LJUDE NA SWJETU! KAD MI JE SWAKI DAN ISTI PO CJELI DAN NA KOMPJUTORU I TAKO UKRUG! UBICU SE DA NEZHIWIM WISHE WAKWIM ZHIWOTOM JER SAM SAM SEBI WAKO DOSADAN A KAMOLI DRUGIMA! ORIGINAL_POTPIS_M_I_R_K_O__R_O_N_A_L_D_I_N_J_O

M A Y A

09.10.2011 20:51:21
Bebe,to sam ja,ako niste znali. To mi je novi nikić. Luj, kralj Sunca jednom reče: L* etat - c* est moj! S time je želio objasniti nepismenoj raji i bahatome plemstvu da je on Gazda i BOG i Batina.-Barem što se tiče Pariza i bliže okolice... -ON bijaše gazda svih domena i sajtova i svi serveri služili su njemu,a ON je zauzvrat izvršio obećanje siromasima da ćeju svake nedjelje imati kokoš u loncu (-ma šta koka mislila o tome...) ! ...A DANAS u 21.veku, JA - VELIKA MAYA po MAYANSKOME kalendaru kažem: " Le Sajt - To sam JA !!! " JA sam i MIRKO i VUK i ALIJA i ŠTO GOD ME JE VOLJA jer sam za to rođena da vladam; ima li tko protiv?

epilog SARAJVO

09.10.2011 22:00:32
Uzgred,-Rasema je dobila momentalno otkaz, tj.raskid Ugovora o radu na određeno vrijeme. Da je to bilo u ONOM bivšem sustavu, jamačno bi ona imala puno bolje šanse jer bi vjerojatno bila član SKJ i kao takva i zaštićena kao Lička, - pardon Bosanska Medvjedica...

BEBE

09.10.2011 23:12:45
Sa ovog sajta ništa ne kopiram, provjerim na tražilici po nekoj imenici, imenu ili pridjevu, jeste da skidam sa drugih saj. ali nisam ja taj koji će sve provjeravati.I MENI JE NAJBITNIJE DA AE OVDJWE NE NALAZE DUPLIKATI, ALI NEŠTO NOVO, BILO ODAKLE JESTE.

bebe

09.10.2011 23:32:37
Pre desetak munuta ovaj vic je imao ocjenu 3.60, a sada preko 3.74??? KAKO TO???? Ja mjenjam ip adrese i dajem samo petice i moj vic mora postati vic dana. MORA!!! A posetioci, ko vas je.e za vase bedne ocjene. Hahahahahahaha!

posetioci

09.10.2011 23:38:05
A znaci tako bebe ala ad.ini.tratorica, a! Svi posteni posetioci daju svoje ocjene nepristrasno i objektivno, a ti se za.ebavas sa nama. Onda cemo mi da vratimo drugom merom sad ces da vidis. Pozivamo sve posetioce sajta da ovom vicu vrate ocjenu od pre desetak munuta. Ako imate iole malo svog ponosa ucinite to jer ne dozvoljavamo da nas niko pravi budhale na sajtu.

posetioci-priedlog

10.10.2011 15:23:32
...a zar ne bi bilo najpraktičnije da mi tu BEBU od A*minisratorke jednostavno isključimo s ovog sajta i uključimo usisivač da pokupi svu tu prašinu od tih nagomilanih starih viceva koje ona ionako prepisuje. Pa nije se jednom dogodilo da njene viceve Dana kao "slučajno" čitamo u 24 sata i ostalim novinama,časo- pisima,oglasnicima...znači svi prepisuju, jedino ONA glumi da je originalna,da nikad ne prepisuje,zapravo to čini mjesto NJE neki Žrtveni "jarac" , - zločesti Medo,Vuk,Alija,Mirko i slične životi*je,- e sram da ih bude.Sve sami plagijatori koji još uzto "nabijaju" prosjek "SVOJIM" vicevima i to bez fer- pleja,svim prljavim,podmuklim,ilegalnim,nedopušte- nim metodama koje se samo zamisliti mogu,-brutalno i bolesno besramno kršeći NAJelementarnija AUTOR - SKA Prava i Zakone o Zaštiti Države i Intelektual- nog Vlasništva,čime nanose nesagledivu,nemjerljivu štetu poštenim sastavljačima VICEVA kao npr.:MAJI!

posetioci-priedlog

10.10.2011 15:44:20
usput predlažemo da se SVI preko Fejsa,Twittera isl. solidarišemo sa jadnom Safić Rasemom,koja jadna nije ništa kriva a sada je na birou, samohrana majka sa šestero djece i ex-mužem alkoholičarem koji ne plaća alimentaciju a inače je 100% invalid (od lobotomije) -i koji,(gad) sada živi sa puno mlađom ženom trošeći njene pare po birtijama i kladionicama. Naime,gđa.Rasema je samo žrtva sistema,tek jedna od mnogih,koja je postala žrtva mobbinga i bullinga te sexualnog zlostavljanja (= čuli smo neke provjerene ĆAKULE I GLASINE da se zamjerila nekim bolničarima i stažistima jer im nije htjela svaki puta dati-ono, znate već...-pa su joj namjestili to sa utičnicom, jer gdje može jedna nepismena čistačica da se kuži u medicinske aparate i poslove!!? I zato,izađimo sutra u 5 do JEDANAEST svi na ulice i pokušajmo se probiti do Markovog Trga u znak pro svjeda i podrške gđi Rasemi.(=SVI SMO MI RASEMA!)

bebe

11.10.2011 14:01:00
Neko zlonamjerno koristi moju adresu, kakvo ocjenjivanje, hvalisanje i sl.

CSI Grbavica *BA

13.10.2011 20:48:33
Ovaj slučaj je više nego sumnjiv i tu nešto smrdi do neba! Npr.kako je moguće da čistačica ide po sobama oko 11 sati,-ako se zna da u pravilu čistačice prve dolaze na posao zajedno sa sestrama iz jutarnje šihte i da one prvo čiste sanitarije i bolesničke sobe,pa zatim sestre idu po sobama da redaju krevete,-onda slijedi doručak pa Velika vizita,...- a tek na kraju radnoga vremena čistačice su opet aktivne pa čiste hodnike i kancelarije kao i sanitarne prostorije.One zadnje od laze s posla tako da još oko pola 4 stignu popiti kavicu sa sestrama iz popodnevne smjene. Čudno,zar ne? No dobro,reći ćete: -ipak je to Bosna,tamo je sve naopako ako može,-u skladu sa Marfijevim Zakonima!

N

16.10.2011 20:20:52
Prepisano iz knjige aleksandra mekol smita.

LUkiaaasa

21.01.2012 21:58:23
Vic je najj!!! :D

Poslao/Poslala