Bakterije


Razgovaraju dve bakterije:
- "Šta je, što si tako tužna?"
- "Ne prilazi! Izgleda da sam zakačila neki atibiotik."

bebe
28.09.2011
2,18


Komentari:

antidupljak

29.09.2011 01:30:17
Ovaj je vi prepisan sa sajta Nabolji vicevi! Bebe najveci plagijator na sajtu. Degenu , mogao si i da ga tacno prepises, nije "atibiotik" vec"antibiotik". Koji se sve sljam objavljuje na ovom sajtu je.o ti sajt ti je.o.

Bakterija

29.09.2011 06:29:00
Razgovaraju dve bakterije: - "Šta je, što si tako tužna?" - "Ne prilazi! Izgleda da sam zakačila neki atibiotik." - "Ne brini, imam za to leka"

MIRKO RONALDINJO

29.09.2011 12:03:26
NEKO ME GHUZI A TAJ JE WEOMA VELIKU KHARINU IMA JER JA VISE VOLIM OKO PODNE WEC NAWECHER ILI PONOC DA SEXAM SE GLASI WAKO ode kod vuka u krewetic da me dobro(pravo) izbambusa a i swrshi mi u usta i pokenja mi se u usta ,wuche znam da je twoj magnum super pa me sad boli ghuza i prdim ko dorat, mama mi stavi saku u dupe umesto prstenjak ORIGINAL_POTPIS_M_I_R_K_O__R_O_N_A_L_D_I_N_J_O

bebe

29.09.2011 20:11:19
Ti antidupljak jesi konj ili sl.,jeste kopiran sa drugog sl. znači nije sa ovog,zašto bi baš morqao pratiti gramatiku, bitno je da je na ovom sl. novi vic.

MIRKO RONALDINJO

29.09.2011 20:38:53
MOJ CJELI ZHIWOT SE ODWIJA NA INTERNEUT JER IZ KUCE NEIZLAZIM NIKAD! JEDNOM PRILIKOM SAM UMISLIJO DA MOREM ZBARIT NEKU ZENSKU KAD SAMJE UPOZNO NA INTERNHETU A JA DEBIL NEMREM NI NAJRUZHNIJU I NAJDEBLJU DJEWOJKU IMATI! ZNACHI DEBIL SAM KOJI NON-STOP WISI NA KOMPJUTORU I KOJI NEMA PRIJATELJA,CURE,MOMKA,NI KUCHETA NI MACHETA...ZHIWOT MI JE PREWISHE JADAN JEDWA CHEKAM DA UMREM DA NEZHIWIM WISHE WAKWIM ZHIWOTOM! KRISHOM GLEDAM KAKOSE DRUGI LJUDI PONASHAJU I SWI SU NORMALNI A JA JADNIK NESMIJEM OD STRAHA NI RJECH SA NJIMA POPRICHAT JER SE BOJIM! OD JUTRA PA DO MRAKA WISIM NA RAZNIM SAJTOWIMA CHATOWIMA I UZNEMIRAWAM NAROD NORMALNI SWJET PSUJEM,WREDJAM,KOPIRAM DRUGE PA IH TAKO PONIZHAWAM,A ZAPRAWO SAM SEBE SRAMOTIM I PONIZHAWAM!NIKAD ZHENSKO NISAM WIDIJO CHAK NI BEZ GRUDNJAKA A KAMOLI NESHT WISHE OD TOG A HWALIM SE PO CHATOWIMA KAKO SAM SPAWO SA MNOGO ZHENA I DJEWOJAKA A TO SWI ZNAJU DA NIE ISTINA A SA TIM SAMO SWOJ MOZAK ZADOWOLJAWAM I SMIRUJEM! STWARNO SAM JADAN I BJEDAN NADAMSE DACE NEKO POLUDITI DO TE GRANICE I DACE ME PRONACI PREKO IP ADRESE I DOCI SLOMITI KO ZADNJU PICHKU! WAKO JA MOREM O SWOM ZHIWOTU NAPISAT KNJIGU AR PREWISHE SAM NEPISMEN I GLUP ZA TO JER NEZNAM KAKO ZHIWJETI! ORIGINAL_POTPIS_M_I_R_K_O__R_O_N_A_L_D_I_N_J_O

MIRKO RONALDINJO

30.09.2011 13:19:21
NEKO ME GHUZI A TAJ WEOMA VELIKU KHARINU RUTAVU IMA, JER JA VISE VOLIM OKO PODNE WEC NAWECHER ILI PONOC DA SEXAM SE, ode kod vuka u krewetic da me dobro(pravo) izbambusa a i swrshi mi u usta i pokenja mi se u usta ,wuche znam da je twoj magnum super pa me sad boli ghuza i prdim sad ko konj marke DORAT, mama mi stavi saku u dupe umesto prstenjaka!! ORIGINAL_POTPIS_M_I_R_K_O__R_O_N_A_L_D_I_N_J_O

pravi razlog

01.10.2011 12:27:45
B1:Što si tako tužna,jel to od silnih antibiotika? B2:Ma nije sestro draga,nego plačem od muke što su prodali "PLIVU" jewrejima.Tek sad smo ga nakakali. Njih ni Hitler nije uspeo da potamani,-ali ONI NAS hoće sigurno!

pravi razlog

01.10.2011 12:37:19
B1:Što si tako tužna,jel to od silnih antibiotika? B2:Ma nije sestro draga,nego plačem od muke što su prodali "PLIVU" jewrejima.Tek sad smo ga nakakali. Njih ni Hitler nije uspeo da potamani,-ali ONI NAS hoće sigurno! B1:Ma ne kenjaj,nego bolje uzmi neki antidepresiv-ako smo postale rezistentne na svaku generaciju antibiotika pa čak i na "DOMESTOS",onda ćemo i te jewreje valjda nadživeti!

Poslao/Poslala