Cigo i sok


Krenuo cigan u trgovinu i pita ga drugi cigo:
- "Cigo brate gdje ćes, kaže ode kupiti sok, a ovaj će:
- "Pa de kupi i meni jedan ako te ne uhvate."

dzexy
23.09.2011
4,87


Komentari:

Vuk Strasni

26.09.2011 11:51:40
Odlicno, fenomenalno ! Bravo, majstore, smijao sam se sa suzama na ocima. Retko ima na sajtu viceva kao sto je ovaj: kratak, dosetljiv, poenta jasna i da te natera zaista od srca da se nasmijes! Cista petica, posto nema desetke!

sego

26.09.2011 12:36:15
- i kako to do si bio u zatvoru mesec dana - pa, otiso ja po sok pa sam trebao da platim... - auu, skup to neki sok bio - ma i nije, a i zatvor j* bio bezplatan, ako me zivot stegne finacijski otici cu ja po jos jedan sok.

tuzlak

26.09.2011 14:53:25
Neko opet jede go.na pod nikom, vuka strasnog,nekog debila i psihopate. Dosta nam je komentara pod nikom vuka strasnog,nekog debila i psihopate. Uz svaki vic bre po desetak komanara pod nikom vuka,nekog debila i psihopate. Ovo radi totalni manijak i maltretira nas posetilaca. Zasto ad.ini.trator vec jednom ne stane na putu ovome i ostavi da uzivamo u sajtu, a ne da citamo bu.alastine nekog degena?! Ad.ini.tratoru odmah blokitaj bilo koji komentar pod nikom vuka strasnog,nekog debila i psihopate jer on dobro znas ne pise komentare vec sesnest mjeseci. Zasto onda dozvoljavas objavljivanje ovakvih komentara? Uredi sajt kao sto treba ili zatvori ga!!!!

mkd

26.09.2011 15:48:39
Prije svega vic je odvratan i glup a drugo ovo je najbolesniji sajt sa vicevima koji je ikad postojao ..ovaj sto se predstavlja kao vuk strasni zaista jeste psihicki bolesna osoba i na zalost ni u dusevnoj bolnici ne mogu ga izlijeciti

VUK STRASNI

26.09.2011 17:15:05
Hahahahaha! Vidi sta sam objavio ispod pod nikom Vuka Strasnog?! Nestalo mi goriva pa sada trtljam najvece gluposti na sajtu. Uporan sam ko magarac na mostu, ali djaba mi je sve, svi posetilaci sajta jednoglasno kazu mi: TO JESU KOMENTARI VUKA STRASNOG, NAJVECEG MALOUMNIKA I DEGENA!!! Hahahahaha! Produzicu da pisem bu.alastine jer mi to prilici psihicki! Ovo cu obavezno staviti pod nikom Vuka Strasnog, ni slucajno to ne bik zaboravio!

VUK STRASNI

26.09.2011 19:20:21
Ja nastavljam po svojoj semi i radim sto mi se hoce na sajtu. Objavljujem sto hocu, prepisujem svoje i tudje komentare i objavljujem ih pod svojim nikovima, vredjam koga mi se hoce i sta mi se hoce. Ako pitate zasto najvise komentara objavljujem pod nikom Vuka Strasnog, to je zato sto je to moj original nik na sajtu i sto ga volim, volim...! Hocu jedanput da si povecam rejting na sajtu! Eto zato radim to i napadam samo sebe! BAGRA SAJTA: VUK STRASNI!!! Ako ovaj komentar bude objavljen pod drugim nikom znajte da sam ja to uradio i da je to moj komentar!

Alija poštar

26.09.2011 19:22:04
pitam se cemu toliki trud kad me niko ni za suvu sljivu ne j.be

Pitanje ! ?

26.09.2011 20:00:39
ZAŠTO A*MINISERATORKA već jednom (ili dvaput) NE STANE NA PUT OVOM SILNOM SR*NJU i ne BLOKIRA više te GLUPE i BESMISLENE " KOMENTARE " pod NIKOVIMA VUK STRASNI,VUKOVA MAMA,ALIJA POŠTAR XYZ i slične? ...pa,odgovor je više nego jasan i logičan = ZATO BAŠ JER ONA ( A*MINICA ) TO SVE PIŠE - DAN i NOĆ ! To je već skužio i mali Ivica iz šestog B razreda.

odgovor

26.09.2011 20:04:29
MAJA se ovdje već od godine 2005.e dopisuje SAMA SOBOM, a s obzirom da je već i SAMA SEBI DOSADILA - sad je našla NOVU strategiju = tobože SVE OVO PIŠU NEKI UMOBOLNICI kojima nitko ništa ne može !?

VUK STRASNI

26.09.2011 20:30:36
Ne moze da prodje niti jedan moj komentar, a da ne napisem nesto cime se vrsi direktan napad na posetilace! Ja nisam za dijalog u komentarima i da to ne bude dostojanstveno, ljudski i bez ikakvih uvreda! Medjutim, to na ovom sajtu nije moguce jer postoji jedna osoba, a to sam ja, koja je prisutna na sajtu iskljucivo radi "zezanja". I ja sam to! Neka se, ljudi, salim, neka repliciram na tudji komentar, neka dajem svoj komentar, ali sve to da bude u granicama nedozvoljenog! Najgora stvar je sto ja iskazujem u svojim komentarima zlobu i zavist! Tu je poenta u mojim komentarima: Ako ne mozes nekoga dostici i ako mu nisi ravan u inteligenciji i ako ne mozes uspeti kao on, onda koristi niska i podla sredstva, vredjanja, ponizavanja, grube i nepristojne rijeci itd. Nije uopste vazno ko je koliko i cime prisutan na ovom sajtu! Ovo nije natprevar ko ce vise da objavi, ali je sigurno natprevar u tome ko ce da objavi prepisane stvari, o cemu konacan sud donose posetilaci sajta! Nepristrasne i objektivne komentare i kritike ja ne prihvatam, medjutim, navrede i ponizenja bez ikakvog povoda to treba odmah nastaviti na ovom sajtu!

VUK STRASNI

26.09.2011 21:07:24
Ja sam najveci degen na svetu. Ja sam osoba koja do podne mrzi sebe, a posle podne ceo svet. Ovakav se ludak ne radja vise na Balkanu, to se desi jednom u hiljadu godina. Mrznja i zavist su moja dusevna hrana, jer sam totalno poludeo. Svakodnevno ceprkanje po sajtu je jedina razonoda u mom jadnom zivotu. Jex.em ti ovakvog coveka, nabolje mi je da odem odmah da skocim sa najviseg mesta da skratim i sebi muke i vama sa mnom i mojim komentarima pod mojim nikovima, najcesce pod MKD i Vuk Strasni...!

crni

26.09.2011 21:47:51
cigo je hteo da vidi ssta ima u kantu za smece u zatvoru i da bi to mogo uradit napravio je kriminalno dijelo

VUK STRASNI

27.09.2011 00:10:00
SVE RETARD DO RETARDA! Sta vas je spopalo, manijaci jedni retardirani?! Napadate svakoga na sajtu, a narocito mene, ko da ste vi najpametnija govna u Bosni! Sto ne stavite, bre, prst na celo i promuckate malo da vidite da li ima necega u tim vasim glavurdama! NISTA!Prazne ko ciganska vreca!!! Vi ste, bagro, bolesnici, i to teski ko planina! Okomili ste se ko mrsojadi na sve posetilace sajta i samo blebecete gluposti koje samo maloumnik moze da smisli! NAPAMET I PAUSALNO NAPADAM KOGA STIGNEM! Ja kao osoba nista nikome ne znacim zato sto sam blesav! Na sajtu vidim, kao i svi vi, samo svoj pseudonim koji mi ama bas nista ne kazuje o meni! Prema tome, moram da vredjam svoj pseudonim! To je cista ludost!!! Ako ne poznajes licno ili posredno osobu sa punim imenom i prezimenom, NEMA UVREDE! Upamtite to! Ja lajem u maglu, u prazno, bre, debil jedan! Zasto to ne u.uvite u te vase suplje glave?! Znaci, nije poenta u tome sto ja vredjam osobe jer njih nema, nego sto pisuci svakojake gadosti, pokusavam da lecim svoju iskompleksiranu dusu! E, to mi nece uspeti, samo maltretiram posetilace! Za lijecenje kompleksa, sto je ozbiljno psihopatsko obolenje, imaju posebne ustanove. Idem tamo i ostavicu posetilace da uzivaju na ovom sajtu, a ne da citaju svakojake gadosti! DE FAKTO SAM JA na ovom sajtu! I meni nije krivo sto je osoba koja se potpisuje kao Vuk Strasni najblentavija na ovom sajtu!!! Ali sta mogu ja i svi vi? Cinjenice su tu: posetilaci su ocenili da su moji vicevi najgluplji i sa tim se moramo pomiriti! PRED VUKOM I BOGOVI SUTE!!!

sego

27.09.2011 05:56:13
cigo: "nisam ja nista ukrao druze policajac, ja sam samo uzeo ono sto priroda daje. na flasi je pisalo proizvod prirode."

Alija xyz cakanaMaj

27.09.2011 11:20:45
Svi komentari ispod pod nikom VUK STRASNI,tuzlak, MOJI SU! Radim, radim i to posteno da bi zabavljala sto vise posetioca. Nekad zabrljam stvar, ali sve u svemu ip.k sam dobra , jel da?

vuk strasni LIČNO!!!

27.09.2011 11:22:51
Svi komentari ispod pod nikom VUK STRASNI,tuzlak, MOJI SU! Radim, radim i to posteno da bi zabavljala sto vise posetioca. Nekad zabrljam stvar, ali sve u svemu ip.k sam dobra , jel da?

Alija poštar

28.09.2011 12:12:11
Da sam pametan - nisam! Da mi fali nesto u glavi - fali mi! Da treba da se lijecim - treba Da sam interesantan na sajtu - nisam Posto je sve ovo tacno sta onda trazim na ovom sajtu

Cakana Maja Lično!!!

30.09.2011 18:20:32
Dobro je Majo,...barem si neko veče u stanju akutnog pijanstva priznala da je cela ova zavrzlama i sr*nje Tvoje (ne)delo.Ko prizna,pola mu se doda!-kaže narod

Cakana Maja Lično!!!

30.09.2011 18:25:50
Jbg., bolje mi je i to nego da rmbam prekovremeno pa i nedeljom u nekom dućanu ili hipermarketu za nekih pišljivih 3 soma kuna,-a otkaz dobijem ko od šale...

Cakana Maja Lično!!!

30.09.2011 18:37:54
SVI glupi i uvredljivi komentari ovde - MOJI SU !!! Istina,- ponekad napišem i nešto pametno,čak mi se omakne greška pa se izvinim Vuku i njegovoj familiji ali ko radi taj i greši.Nažalost,meni komanduje tamo neki nepismeni bosanski primitivac,koji je 30 godina svoje mladosti gulio i natezao koze i ovce tamo gore u planini i krave u štali..a sada zapoveda MENI koja imam Večernju školu i napredni Tečaj za Informatiku!

Poslao/Poslala