Uragan


Iz Dnevnika:
- "Meteorolozi su ovog puta pogrešili u Njujorku. Uragan koji je bio predviđen za 28. avgust prošao je Njujorkom i Flašing Medousom 12. septembra. Ime uragana - Nole!"

Medo
13.09.2011
2,24


Komentari:

VUK STRASNI

16.09.2011 11:54:12
Nitko nije ravan meni. Non stop sam na ovom sajtu. Nisam izasa iz kuce dvi godine. MAMA VUKA STRASNOGA me napustila. Razmisljam malo izaci iz kuce danas. Oce li me svjezi zrak ugusiti? Jeli smem jos uvik setati gol po ulici? Sad kad me ne bude tu 2 minute kondza ce biti glavni. Idem uzeti novine sa vicevima da ih prepisem i objavim pod nikom VUK STRASNI.

AD.INI.TRATOR

16.09.2011 17:14:35
Komentar ispod pod nikom VUK STASNI, MOJ JE! Pisem ja svakojake bu.alastine pod nikom vuka, vazno je da je sajt interesantan. Pozdrav svim posetiocima!

DLAKAVI KARBURATOR

16.09.2011 18:26:47
vIDIM DA vas muci neki vuk strasni. Ma ko je on. on ka neki psiopat eli? on je cista nula. ja san jos veci psihopat. zar nije ocito cim se zovem DLAKAVI KARBURATOR? ja znam stati na nekom sajtu i samo gledati sta se desava i sta je aktualno. primjerice na sajtu fejsbuk sam ga ukljucio i gledao u jednu tocku 14 sati a da nisam nista radio. tad sam bio ukljucen pod tuđim korisnikom. sljedeci dan sam prijateljima na fejsu, tj. nisu bili moji prijatelji nego od ovog kojem sam upa na sajtu jer ja nemam prijatelje, i jednom liku sam celo vreme pisa abcedu, i to tako 3 sata u komadu. posvada sam se sa frendovima koje ponavljam nisu moji jer ih nemam tako da sam ih sve izvrijeđao pa sad ispada da je ovaj kojem sam upa totalni luđo. znam na nekim sajtovima samo gledati videa da bi gledao buffering u postocima i kad bi sta buffering onda bi gleda drugi video. a imam jako jako spor signal koji takoder kradem. i tako slucajno ode nabasa i vidim ovog nekog vuka. virujte mi ljudi ja san jos veci maloumnik nego on. ja san jos i jugonostalgicar i sve cu vas da mucim. ali san i zapravo pun ljubavi. pozz vas DLAKAVI KARBURATOR.

ip

20.11.2011 18:16:53
al`je smijesno, ha-ha

Poslao/Poslala