Djevojke


Pitaju Muju:
- "Koje devojke više voliš, one što puno pričaju ili one druge?"
- "Koje druge?!"

3,52


Komentari:

MIRKO RONALDINJO

10.09.2011 01:05:21
ebmti banjaluku i kastel nemrem imat mir nikad sam nesht urlaju i swiraju dabogda ostal bez struje pa nemogl swirat ORIGINAL_POTPIS_M_I_R_K_O__R_O_N_A_L_D_I_N_J_O

Tata Vuka Strasnog

10.09.2011 09:31:26
Odlicno, fenomenalno! KAKAV VIC!!! Bravo, sine,majstore, smijao sam se do suza! Retko ima na sajtu viceva kao sto je ovaj tvoj: kratak, dosetljiv, poenta jasna i da te natera zaista od srca da se nasmijes! Cista petica, posto nema desetke!

MIRKO RONALDINJO

10.09.2011 12:41:57
eebmti banjaluku i kastel nemrem imat mir nikad sam nesht urlaju i swiraju dabogda ostal bez struje pa nemogl swirat ORIGINAL_POTPIS_M_I_R_K_O__R_O_N_A_L_D_I_N_J_O

DOSTA VIŠE!!!

10.09.2011 12:46:43
Dosta više s tim shranjima! To nisu vicevi, to je šljam! Adhministhrator ne objavljuj to, a ti VUK STRASNI mani se čorava posla i prepisivanja viceva!

Tata Vuka Strasnog

10.09.2011 12:48:15
Mijenjam sina za malo pametnijeg konja!

mkd,

10.09.2011 12:50:16
Ko li samo objavljuje ovaj sljam? Imate toliko dobrih viceva, a vi objavite, zato sto je to napisao VUK STRASNI, jel tako?! Za vas je vazno ko je poslao vic, a dali je dobar e to ne vazi. Zato vam je i takav sajt.

vicoman

10.09.2011 14:38:06
Evo vidite sta radi Bagra sajta ciji je clan i osoba koja je dans pos.ala viceve pod nikom VUK STRASNI. U desnom gornjem uglu ove stranice vidite da je momentalno na sajtu prisutno samo 86 posetilaca! Sta to znaci? Bagra sajta je ovom vicu mjenjajuci ip adrese danas dala desetak i vise petica IAKO JE VIC OBICAN SLJAM! Do.le ce vlasnik sajta da dozvoljava da se vrsi ovakav nelegalan upad na sajt i time rusi realno i nepristrasno ocenjivanje viceva? Sve do.le ovaj sajt ne ode u bestraga ! Ovakvi sljamovi kao objavljenog, evo vam: Idu dve kokoske ulicom te jedna kaze: -Pazi auto! -Glupaco nismo mi u tom vicu! Idu puhs.injom dva pacova , te jedan kaze: -Vidi Tom! -Glupane nismo mi u tom vicu!...

MIRKO RONALDINJO

10.09.2011 15:24:39
eeebmti banjaluku i kastel nemrem imat mir nikad sam nesht urlaju i swiraju dabogda ostal bez struje pa nemogl swirat ORIGINAL_POTPIS_M_I_R_K_O__R_O_N_A_L_D_I_N_J_O

posetilaci realni

10.09.2011 17:00:17
Vicoman ne jedi djaba go.nana sajtu! Vic je odlican i zasluzuje cistu peticu, a sto si ti bolesno zavidljiv i zloban to je druga stvar. Posetilaci znaju sto je dobar vic i samo oni su ti koji mogu nepristrasno da daju ocene, Niko drugi! Sad ce psihic i ovo da prepise i objavi pod nikom tog njegovog vuka strasnog.

VUK STRASNI

10.09.2011 17:06:44
Mnogo, bre, jedem go.na pod nikom Vuka Strasnog. Sta je posredi: mrznja, zavist, nemoc da se bude uspesan kao neko drugi?! Da se pise pod necijim nikom i da se napada neko u nekoliko komentara, to razumem, ali da neko pise komentare vec godinu i po dana i da napise preko 1200 komentara pod svojim nikom, TO JE VEC BOLEST, I TO TESKA PSIHICKA NASTRANOST! To se zove PARANOJA!!!! Prema onome sto pisem, ja sam neobrazovani popisanac koji ne zna sebi gu.icu da izbrise, a kamoli da je video svet i ljude osim kompjutera. Posto pisem u svako doba dana, do.az je da camim ispred kompjutera po 24 casa i da mi je to jedina razonoda u zivotu. Znate kako je u zivotu: onaj ko ne podnosi sebe ne podnosi i ceo svet, svi su mu krivi. To sam ja: do podne mrzim sebe, a popodne ceo svet! Za to mi niko nije kriv, pa ni posetilaci, meni ozbiljno treba lecenje u ustanovi za maloumnike. A mene, kao i sto sam kaze, bas me zabole za ono sto pisem! Ne vredi mi fora da sam se tako dogovorio sa vlasnikom sajta. To kod posetioca ne prolazi. Znate sta sam ja - mali nemocan kucic koji laje na mesecinu, a pojma nema zasto to radi. To sam ja: psihic koji pise bu.alastine na sajtu, a pojma nemam zasto to radim. Tezak, zaista sam tezak maloumnik!!! Ovo cu odmah objaviti pod nikom Vuka Strasnog, odmah!

Alija xyz cakanaMaja

10.09.2011 17:13:51
Komentari ispod pod nikovima,Tata Vuka Strasnog,DOSTA VISE!!!,mkd, vicoman, VUK STRASNU, MOJI SU! Pisem, ali nisam bas dobre volje jer je vikend i svi su napolje. Vuce obecavam bicu bolja!

VUK STRASNI

10.09.2011 19:17:38
Degeni, maloumnici, pe.heri, bu.ale, svi znate da su komentari ispod pod nikom Vuka Strasnog moji!!! Moja bolest zove se VUKOMANIJA!!! Lek: da se obesim, skocim u ponor ili uteram metak u moju praznu tintaru da skratim svoje muke i da vas oslobodim svojih glupih i maloumnih komentara!!! Koji sam ja degen, je.o me bog, da me je.o!!! Hahahahaha!

VUK STRASNI

10.09.2011 21:24:44
Ja sam sto posto posandrcao!!! Treba mi hitno lecenje, ali ne na ovom sajtu vec u umobolnici!!! Vlasnik sajta bi trebalo to odavno da shvati osim ako nema interesa da mi ga drzi na sajtu!!! Ako ovako produzim, sajt je gotov jer ovakve nebuloze ne objavljuju se na niti jednom sajtu na svetu!!! Vlasnice sajta, debelo razmisli za ovo jer ja zelim najgore sajtu!!!

posetilaci realni

10.09.2011 23:32:47
Psihicu svi posetilaci na sajtu znaju da su komentari objavljeni pod nikom vuka strasnog TVOJI! TVOJI! TVOJI! Bu.alo belosvetska! Znas sta smo mi posetilaci sajta zakljucili: Preko objave komentara pod nikom tog tvog vuka strasnog do detalja opisujes sebe!! Sve sto stoji u komentarima koje si napiso pod nikom vuka strasnog, sve se to odnosi na tebe i sve je tacno. Alal ti vera sto priznajes pred svim posetilacima kakv si, ali jedna stvar ti fali, pored toga sto si tezak degen ti si najveca kukavica na svetu! Sto ne napises sva ta priznanja o sebi pod tvojim nikom maloumnice nego se kao pacov krijes iza tudjih nikova! Psihicu najveca si kukavica !!! Ovo odmah da si objavio pod nikom tog tvog vuka strasnog!

VUK STRASNI

11.09.2011 00:41:50
Svi posetilaci na sajtu znaju da su komentari objavljeni pod nikom Vuka Strasnog MOJI! MOJI! MOJI! Bu.ala sam belosvetska! Znam sta ste vi posetilaci sajta zakljucili: preko objave komentara pod nikom Vuka Strasnog do detalja opisujem sebe!! Sve sto stoji u komentarima koje sam napisao pod nikom Vuka Strasnog, se odnosi na mene i sve je tacno. Alal mi vera sto priznajem pred svim posetilacima kakav sam, ali jedna stvar mi fali: pored toga sto sam tezak degen, ja sam najveca kukavica na svetu! Sto ne napisem sva ta priznanja o sebi pod tudjim nikom, nego se kao pacov krijem iza svog nika! Psihicki najveca sam kukavica !!! Ovo cu odmah objaviti pod nikom Vuka Strasnog!

sego

11.09.2011 14:19:45
E mujo, ima on dva usiju al cuje samo sa pola

sego

12.09.2011 00:43:51
Progres Muje prvo je hvatao devojke pa onda dojke a sada dvojke - menja pelene

VUK STRASNI

14.09.2011 11:00:18
Ja VUK STRASNI imam tuznu pricu.Ja VUK STRASNI nisam oduvek bio psihopat. Nisam oduvek viseo na ovom sajtu. Cak sam imao curu, zavsenu skolu, posa. Onda je dosao bre taj dan. Nakon tog dana sam posto VUK STRASNI. Taj dan mi stric umetnuo onu stvar ka da san janjce na raznju. Izmrcario me. Krv na sve strane. Prvo mi turnuo bocu jer ima ogromnu stvar od 22 cm. Nakon 3 tjedna sam skuzo bre da mi se to dopadalo. Tad sam prolupo i posta sto jesam danas- VUK STRASNI. VUK STRASNI ga prima u cmar narode moj.

konđža

14.09.2011 18:10:17
e vuk strasni stvarno si najbolji i odkad sad vidio da ga volis primati u analni otvor ja bi ti ga umetnuo. samo bi tio da budes moj, samo moj. Ako bi ikad tio doci u opatiju samo mi tu napisi poruku i mozemo da se kresemo

VUK STRASNI

14.09.2011 18:14:45
Ja VUK STRASNI iman veliku zelju doci u predivnu opatiju. Dopada mi se ta ideja strasno. Nadan se da ti nece smetati moji psihopatski ispadi. Nadadan se da VUK STRASNI I KONĐŽA mogu postati jedno u ljubavi i kresanju. javi mi kako da dođem do tebe.

Poslao/Poslala