Tuga


- Pokušavam utopiti tugu u alkoholu, ali je kurva naučila plivati!

dado
08.09.2011
3,69


Komentari:

VUK STRASNI

08.09.2011 20:09:35
dado je Kruno

VUK STRASNI

08.09.2011 20:55:31
Sad sam zaista pretjerao! Pratim sve svoje komentare koji izlaze na sajtu, zato sto me interesuje do.le moze da ide covjecja glupost, omraza i zavist! Kao dobar poznavaoc covjecje psihe, rekao bih da sam ja veoma glupa i lukava osoba, ali i covjek pun mrznje prema svima i prema svacemu! Ja sam covjek pod pseudonimom VUK STRASNI, cije sam komentare sa velikom paznjom procitao. Ja uvek nekoga povredim, a narocito sebe. Pokusavam na nedostojan nacin da si ukazem da gresim i prema posetilacima sajta, a narocito prema sam sebi! To je pokusala i Merhunisa, ali, na zalost, ja tjeram po svome jer kod mene vazi pravilo JA pa JA! Znate kako izgleda ono kad se pobiju dva djecaka: jedan od njih je jaci i zato drugi dobije velike batine! Djecak sto je dobio batine ne moze se suprostaviti fizicki drugom djecaku, pa zato koristi niska i podmolna sredstva: vredja, psuje, omalovazava i ponizava drugog, ali u njemu ostaje velika, prevelika mrznja i zelja za osvetom! Takav sam ja: zao, podmukao i osvetoljubiv, jer su me kad sam bio mali drugi decaci stalno marisali i radili mi svasta. To ne mogu popraviti kod sebe zato sto sam nezrela i nepametna osoba koja treba nezrelo da nastupa u zivotu, i da se bavi decjim nestaslucima u obliku vredjanja i ponizavanja drugih! Necu da prestanem vec jednom sa decjim svadjama, jer svi moji komentari na ovom sajtu su de fakto upravo to! Ja nisam vise dijete, ja sam odrasla osoba i moram se i tako ponasati! Sve ovo nije da sam sebi dijelim pamet, zato sto ga nemam previse! Ovo je najdobronamjerni savjet, od sveg srca, ljudski, zaista ljudski, prema covjeku koga uopste ne znam i nije mi nista! Ljudski je zeznuti svakoga! Budite veseli, srecni, zli i okrutni i videcete da je zivot tako lepsi!

.

08.09.2011 21:40:16
Sa ove iste adrese je neko slao komentare na sa-x protiv Bosne, pi.cketine m.ter da vam j.bem

Golemi

08.09.2011 21:55:14
nis novo vicevi ocajni

oo

08.09.2011 22:10:40
Dzaba ti zabrana pi.ko jbacu ti mter

VUK STRASNI

08.09.2011 23:04:13
Srbija do Tokija.Nanu vam poturčenu,setite se da ste bili Srbi,nažalost dedovi vam prodadoše veru za večeru!

BalkanDownload

08.09.2011 23:06:09
Ako želite da besplatno skidate najnovije filmove,muziku,igrice...Registrujte se na sajtu balkandownload.org

VUK STRASNI

09.09.2011 00:04:37
Ne moze da prodje niti jedan moj komentar, a da ne napisem nesto cime se vrsi direktan napad na posetilace! Ja nisam za dijalog u komentarima i da to ne bude dostojanstveno, ljudski i bez ikakvih uvreda! Medjutim, to na ovom sajtu nije moguce jer postoji jedna osoba, a to sam ja, koja je prisutna na sajtu iskljucivo radi "zezanja". I ja sam to! Neka se, ljudi, salim, neka repliciram na tudji komentar, neka dajem svoj komentar, ali sve to da bude u granicama nedozvoljenog! Najgora stvar je sto ja iskazujem u svojim komentarima zlobu i zavist! Tu je poenta u mojim komentarima: Ako ne mozes nekoga dostici i ako mu nisi ravan u inteligenciji i ako ne mozes uspeti kao on, onda koristi niska i podla sredstva, vredjanja, ponizavanja, grube i nepristojne rijeci itd. Nije uopste vazno ko je koliko i cime prisutan na ovom sajtu! Ovo nije natprevar ko ce vise da objavi, ali je sigurno natprevar u tome ko ce da objavi prepisane stvari, o cemu konacan sud donose posetilaci sajta! Nepristrasne i objektivne komentare i kritike ja ne prihvatam, medjutim, navrede i ponizenja bez ikakvog povoda to treba odmah nastaviti na ovom sajtu!

Alija xyz cakanaMaja

09.09.2011 00:28:14
Svi komentari ispod pod nikom vuka strasnog , MOJI SU! Pisem svakojake bu.alastine i besmislice, ali vazno je da je sajt interesantan, jel tako vuce?! Ma car si bre ti kada si zasluzio da toliko stvari napisem o tebi!

VUK STRASNI

09.09.2011 00:42:20
Slusajte me dobro, vi gownari - posetilaci! Prepisao sam sve sto stoji u mom komentaru!!! Prema tome, ja sam najveci plagijator, a hocu drugima nesto da kazem sto ni sam ne razumem, jer sam maloumnik! Na interne.u postoji vise sajtova ovakve vrste kao sto je ovaj. Sve sto se bude objavilo na njima je zasticeno zakonom o autorskim pravima. Prema tome, svi prepisani vicevi podlezu svakakvim sankcijama, jer vic kao tvorevina podleze sankcijama predvidjenim zakonom o zastiti autorskih prava, zato sto NIKO, ama bas NIKO osim mene ne moze reci da je njihov autor! Vicevi su, pre svega, pisme.e tvorevine koje se prepricavaju medju ljudima, zato i oni imaju svog autora! Niko ne moze na kugli zemaljskoj do.azati da je on bas taj koji je prvi ispricao vic jer ponekad i on sam se ne moze setiti ko mu ga je ispricao ili gde ga je procitao! Prema tome, AUTOR viceva je pojedinac, a ne narod! I sta ima lose u tome sto ja prepisem odnekud vic, pa i sa ovog sajta, i objavim ga na sajtu? Nista, ama bas nista, jer narod cuje ili procita vic, ali za kratko vreme zaboravi ga i zasto onda da ga ne procita na ovom sajtu i slatko se nasmeje?! Cilj ovog sajta je moja zabava i razonoda i neka tako i ostane, a zavidljivci i zlobnici neka crknu!!!

Alija xyz cakanaMaja

09.09.2011 00:48:07
E sa komentarom ispod pod nikom VUKA STRASNOG pogodila sam sta posetioci hoce! To Majo mozes ti i bolje jer je vuk to zasluzio!

ante torcidaš

09.09.2011 11:21:32
najbolji vic super

antonijo

16.09.2011 19:00:43
Srbija do Tokija - ja prdno, Ti popija. J*bali vas čiča Draža i njegova straža!

hemičar

07.10.2011 00:39:56
tuga je teška ali je ipak po specifičnoj težini malo lakša od vode i alkohola.E zato ju je teško utopiti.

dado

06.12.2011 20:13:40
haha

Poslao/Poslala