Bruce Lee


- Zašto je Chuck Norris žut oko usta?
- Pojeo Bruce Lee-ja.

Darko
31.08.2011
5,00


Komentari:

Vuk Strasni

01.09.2011 02:15:23
Ja sam osoba koja koristi nik Vuk Strasni! Zaista imam "njuh" sto je to dobar vic za prepisivanje. Ono sto sa ja objavio na sajtu zaista je na dnu lestvice po citanosti i oceni posetilaca. E, sada, to sto sam ja nedorasli decak na sajtu koji bez ikakvog povoda napada posetilace koristeci ulicarski recnik i ne birajuci reci uvreda. Najsimptomacnije je moje objavljivanje jednih te istih komentara, za koje iz aviona se vidi da su moji jer su totalno besmisleni i apsurdni. Ali na ovom sajtu sve se moze jer nije obavezno koriscenje imel adrese, sto je najveca greska vlasnika. Da vam svima bude jasno: ovaj sajt postoji iskljucivo radi mojih prepisanih viceva jer ko bi ga finansirao. Sponzori? Ma hajde, molim vas, briga nekoga za sajt sa mojim prepisanim vicevima!! Osnovna poenta u delovanju sajta je sto vi.e prepisanih viceva na njemu. A da bi bilo prepisanih viceva, ja moram prepisivati sto vise viceva koje ce posetilaci da citaju i ili ce da kupe ono sto je reklamirano ili ce da objave i svoju reklamu. A da bi se privuklo sto vise posetilaca vlasnik je izabrao jedan totalno apsurdan i neinvetivan metod: Objavljivanje prepisanih viceva na sajtu, pa makar bili oni i najvulgarniji i besmisleni! E to je najveca greska vlasnuka! Posetilaci koji dolaze na sajt uopste ne citaju moje plagijate! UOPSTE!!! Plagijate citam samo ja koji svaki dan objavljujem komentare da bih video reakciju drugih na moj komentar. Znaci, sa objavom vulgarnih komentara CIST PROMASAJ! Sta treba ovom sajtu da bi privu.ao sto vise posetilaca?! 1. DOBRI VICEVI.2. DRUZENJE POSETILACA! Zasto facebook ima toliko clanova? Zato sto ljudi mogu da se druze pisuci jedni drugima! A zasto to ne moze na ovom sajtu? Moze i tekako jer svako moze da posalje svoj komentar, ali sa pametnim i ljudskim sadrzajem. Zasto nema takvih komentara na sajtu? Jer je politika delovanja vlasnika sasvim druga: MOJE VREDJANJE, VREDJANJE...! Ako neko i napise pametan komentar, ja se odmah okomim na njega i sa najvulgarnijim recima oteram ga sa sajta. I na sajtu ostaju samo nekoliko decaka sa mnom na celu koji haraju na njemu svakakvim glupostima i niukom slucaju ne dozvoljavaju da neko udje u njihovu BAGRU! Savet vlasni.u: Ovakav rad sajta sigurno ce unaprediti isti! Zato moram naci drugi metod poslovanja sajta jer cu ja otici u tri lepe pm nepovratno!!!

Vuk Strasni

01.09.2011 08:16:32
Komentari ispod pod nikovima: je.imo vuka strasnog, prgo, strucnjak, VUK STRASNI ,VUKOVA MAMA, MOJI SU! Znate kad mi doje ideja ja napisem nesto originalno, ali ponekad i prepisem starije vukove komentare izmenim reci i to objavim . Nema veze, vazno je da je sajt interesantan, a vlasnik i VUK STRASNI zadovoljni. Jel tako vuce najveca inteligencijo sajta?!

sego

01.09.2011 09:12:22
Vuk = pismeni kanibal

je.o te vuk strasni

01.09.2011 10:51:14
E zaista si se zaletio ko muva na go.na. Pises jedno te isto, prepisujes komentare, kao sto je ovaj ispod koji nema veze, jer takvi komentari nema uz ovaj vic i bu.alis se na sajtu. Vuk strasni je car bre za tebe pavijanu. Popisanko kao tebe nema u zivotu nista osim da cami ispred kompjutera po 24 casa i da pise sulude komentare. Zalosno, ali to je tvoj jadni zivot maloumnice.

sikkan

01.09.2011 11:06:57
Kad smo vec kod toga... youtube.com/watch?v=JLO1YIWQuXE

Srbija

01.09.2011 13:58:58
O turciiiiiiiiiiiii...Da vam čukun deda nije prodao veru za večeru i vi biste bili SRBI.Kako se živi kad znaš da si potomak ološa koji je prodao veru za večeru?

Novinar

02.09.2011 16:14:47
Tajne vesti Maya odgrizla Khurac Vuku pa vuk nasminko usta uzuto Vest dobijena iz podanih izvora lokalnih pricalica BABAPRESS

Poslao/Poslala