Kriminal


Vozi plavuša automobil i pregazi četvero ljudi. Zaustavi je policajac i govori joj:
- "Jeste li vi normalni, pregazili ste četvero ljudi!"
Plavuša odgovori:
- "A koliko je dopušteno?"

materisna
17.08.2011
3,86


Komentari:

VUK STRASNI

18.08.2011 01:25:41
Odlicno, fenomenalno ! Bravo, majstore, smijao sam se sa suzama na ocima. Retko ima na sajtu viceva kao sto je ovaj: kratak, dosetljiv, poenta jasna i da te natera zaista od srca da se nasmijes! Cista petica, posto nema desetke! Reci mi, odakle si ga prepisao? Kako bih ja mogao da dodjem do tako kvalitetnog stiva?

antidupljak

18.08.2011 01:37:42
Dosta ste bre prepisivali sa ovog sajta!!! Ovaj vic vec je objavljen na ovom sajtu pod id 5561 od 07.11.2002. Mahtherisna ma.u ti ga nabhijem zar nisi mogao da nadjes sa drugog sajta znas da pravila zabranjuju da se prepisuju vicevi sa ovog sajta, a sta radi bre i taj ad.ini.trator je.hem li mi sekicu vic je trebao izbrisati, a ne objaviti!

VUK STRASNI

18.08.2011 01:38:34
Ala sam se okomio, ljudi moji, na posetilace ko najveci mrsojadac! Na ovaj sajt dolaze samo decaci kao ja koji jos piskaju u gace, kojima mama jos brise dupe, koji ne znaju sta hoce od zivota, koji se prave vazni kad uvrede nekoga, a sline samo kad im povisis ton, koji osim kompjutera nemaju nista drugo od zivota, koji se prave veliki machosi, a nikad nisu videli i ne znaju s.a su to zenske i seks, koji do podne mrze sebe, a popodne ceo svet, jednom recju: decaci koji.a treba dobro opaliti gu.icu batinama da bi postovali ostale!!! Ovaj sajt je moja igra, to je kao kad mi date neku vrednu ig.acku i ja se od srece upisam! Zato moji ko.entari nisu vredni nikakve paznje! Ako vas uvredim necim, shvatite to kao lajanje psica za komad hleba! Kad dodjete na sajt ne morate niti citati kome.tare, a ako ste to vec uradili, ne ulazite u konfrontaciju sa mnom koji sam to napisao, jer jadno je raspravljati o necemu sto ne prilici odrasloj osobi, vec djecjem nedoraslom umu! Uzivajte na sajtu, a ako naidjete na ono sto vam se ne svidja, zanemarite ga i odbacite, jer znate od koga potice - od VUKA STRASNOG!

posetioci pametni

18.08.2011 01:49:56
Nije vazno ko pise komentere pod nikom tog famoznog vuka strasnog, dal Hera ili neko drugi, vazno je da je covek totalno lud. Samo lud covek moze da pise komentare preko godinu i po pod nikom tog vuka i to savim besmislene i sulude. Svi znamo i svima nam je jasno da taj vuk strasni ne pise te komentare jer ne postoji covek koji bi vredjao sam sebe u komentarima pod svojim nikom, ali izgleda samo ad.ini.tratoru nije jasno osim ako on ne pise te komentare, sto je najverovatnije. E pa neka vam je nazdravlje sajt ima totalno ludog ad.ini.tratora.

psihijatar

18.08.2011 10:40:27
Nije vazno ko je taj famozni vuk strasni, vazno je da je covek totalno lud. Samo lud covek moze da pise komentare preko godinu i po pod nikom tog vuka i to savim besmislene i sulude. Svi znamo i svima nam je jasno da taj vuk strasni pise te komentare jer ne postoji drugi covek koji bi vredjao sam sebe u komentarima pod svojim nikom, ali je izgleda i ad.ini.tratoru jasno da vuk strasni pise te komentare, sto je najverovatnije. E pa neka vam je nazdravlje sajt ima totalno tolerantnog i strpljivog ad.ini.tratora koji treba konačno da izbaci viceve i kome.tare tog psihopate vuka strasnog.

sego

18.08.2011 12:21:47
Vozi plavuša automobil i pregazi četvero ljudi. Zaustavi je policajac i govori joj: "E plavuso sacu te ja naucit kako se vozi." Policajac se sve nesto zagledao u plavusu i za pola sata pregazio 10 ljudi. Na sto plavusa rece: "Vrati mi vozacku gori si od mene."

vicomanović

18.08.2011 12:28:30
I onda neko plavuši vikne iz gomile: je*o te onaj ko ti dade dozvolu! A ona će: Misliš da nije?

Vuk Strasni

18.08.2011 12:29:28
Je.o vas bog plagijatori.

Stari vic

18.08.2011 12:34:58
Ide medo šumom i ugleda liju svu raščerupanu,izgrebanu i pokunjenu.Medo je upita: -Šta ti se dogodilo,lijo? -Ma je*o me kulturni jelen! -Kakav kulturni jelen? Ko je taj? -Daj,pusti me na miru! reče lija i odvuče se tužno i bolno kroz šumu. Poslije pola sata ide vuk šumom,takođe pokunjen,sav krvav i raščerupan.Medo ga upita šta mu se dogodilo. -Ma je*o me kulturni jelen!-odgovori tužno vuk. -Kakav kulturni jelen? Ko je taj? -Daj,pusti me na miru! reče vuk i odvuče se cvileći kroz šumu. Medo se uplaši,oprezno,nastavi hodati šumom,osvrće se na sve strane,drhti kao prut.Nakon nekog vremena neko mu,iznenada,nježno dodirnu rame te tiho i otmjeno mu reče: -Dobar dan,gospodine med0! Kako ste?

haram

18.08.2011 12:39:00
Bog ne j.be ateiste zato jer oni ne vjeruju u njega, al bog ne j.be ni vjernike zato jer oni traze nesto drugo od njega.

posetioci pametni

18.08.2011 12:54:08
Sto posto lud covek!!! Najverojatnije slinavi decak koji nista nje video od zivota nego samo da sedi 24 casa ispred kompjutera mrzi vuka strasnog i zavidi mu do iznemoglosti da je to kod njega vec preslo u psihopatsku neizlecivu bolest. Svako od nas moze da zavidi drugom, pa da to i predje u mrznju , ali da neko pise godinu i po dana sulude komentare pod tudjim nikom e to je vec NEIZLECIVA PSIHOPATSKA BOLEST. Slinavac koji pise ove komentare takav je debil da ne moze shvatiti da sve sto radi je uzalud, jer nikoga ne moze uveriti da su to komentari vuka strasnog, ali on i dalje ponavlja iste greske i pokazuje posetiocima koliki je lu.ak i debil. ONAJ KO PISE KOMENTARE POD NIKOM VUKA STRASNOG NAJVECI LU.AK I MUTAVAC !!! Sad ce on da prepise i ivaj komentar i stavice ga pod nikom vuka strasnog, jer njrgov mozak tako to shvaca lu.acki!

Da se zna!!

18.08.2011 13:08:33
posetioci pametni= VUK STRASNI LIČNO!

posetioci pametni

18.08.2011 14:25:13
E debelo si se za.ebo mutavko!!! Mi nismo vuk strasni niti bilo ko drugi na sajtu!!! Mo smo posetioci koji hocemo solidan i besprekoran sajt, Sajt na kome nece biti suludih i retardiranih komentara. Dosadilo je nama, a i svim ostalim posetiocima da svaki dan uz svaki vic citamo maloumne komentere koje objavljuje totalni lu.ak pod nikom tog njegovog vuka strasnog. To na ovom sajtu ne bi trebalo biti dozvoljeno, ali posto imamo takvog ad.ini.tratora onda je ovo sajt nebuloza i sljama. Kakv ad.ini.trator, takav sajt!!! Sad i ovaj nas komentar prepisi suludi slinavce i obavezno stavi ga pod nikom tog tvog vuka strasnog.

Da se zna!!

18.08.2011 14:35:37
posetioci pametni= Vuk Strasni,kruno,drago,baron,pinja,aco.....

docktor

18.08.2011 14:50:04
psiholopatsko strujanje alfa valova mozga izvan granice normale prelazi u meta-alkoholicku strukturalnu promenu mozdanih tkiva na nivou evolutivne manije morbidnog blebetanja faktickih neuravnotezenih grmatickih i alogickih nestvarnih i nerealnih nejasnoca. Krajnja diagnoza: Vuk je mrtav

posetioci pametni

18.08.2011 14:56:19
Slinavko nemoj da se pravis pametan kad imas mozak ko u kokoske. "Da se zna" da smo ti je.ali ma.her! "Da se zna" da smo ti je.ali i nevinu sekicu od 15 godina!!! "Da se zna" da smo ti je.ali zenu nas tidesetoro i da joj je pi.a sada rascvetana ko najveci sunco.ret! "Da se zna " da smo te je.ali nas tridesetoro i sada ti je dupe ko u majmuna! Hahahahahaha! Mutavi slinavko.

VUK STRASNI /MKD/

18.08.2011 14:59:16
Slinavko nemoj da se pravis pametan kad imas mozak ko u kokoske. "Da se zna" da smo ti je.ali ma.her! "Da se zna" da smo ti je.ali i nevinu sekicu od 15 godina!!! "Da se zna" da smo ti je.ali zenu nas tidesetoro i da joj je pi.a sada rascvetana ko najveci sunco.ret! "Da se zna " da smo te je.ali nas tridesetoro i sada ti je dupe ko u majmuna! Hahahahahaha! Mutavi slinavko.

Sa sajta

18.08.2011 15:02:00
VUČE STRASNI, šta $ere$!? Pa ti si taj koji ima gomilu nikova: Posetioci pametni,Odrastao,Marija iz Beograda, .,faan Vuka St. itd. Zbog tebe je ocjenjivanje za najbolji vic obesmišljeno! Svojim vicevima svakodnevno daješ petice a konku&enciji jedinice! Samo si ti upropastio rubriku NAJBOLJI VIC! Opsjednut si svojim uspjehom! Bolestan si! Potraži pomoć psihijatra!

zoro

18.08.2011 15:23:44
ma iz vuka izlaze duhovi, nema sta

posetioci pametni

18.08.2011 15:45:09
Slinavko opet prepiso nas komentar i zna se stavio ga pod nikom njegovog voljenog vuka strasnog. Ali nam nije jasno zasto onaj pod nikom "Sa sajta" jede go.na na sajtu? Pa blento jedna mutava jer imas uopste do.aza da vuk strasni to radi, a mutavi?? NEMAS!!! Pa sta onda bulanzas na sajtu kao da si jeo bunikhe i izmisljas stvari. Svi mi koji smo poslali svoje viceve na sajtu to obavezno radimo, jer je sajt tako postavljen: Svako moze svom i drugim vicevima da da ocenu jedanput u toku 24 casa. Kakvu cemo ocenu da damo to je nasa stvar svidja nam se vic petica, ne jedinica, to je apsolutno nase pravo. NIJE DOZVOLJENO PAVIJANU JEDAN DA TI I BAGRA SAJTA MJENJJUCI IP ADRESE DAJETE VICEVIMA -SVOJIM PO DESETAK I VISE PETICA U JEDNOM DANU, A DRUGIM VICEVIMA ISTO TOLIKO JEDINICA!!! To je cist krhiminal i neko mora za to da odgovara!!! Vicevi koji su u kategoriji Najbolji bili na prvom mestu vi ste ih srozali dajuci im svaki dan po desetak i vise jedinica, zato sto nisu vasi!!! To je kaznjivo i neko za to mora da odgovara. Sve ono sto je dozvoljeno na sajtu nije kaznjiovo, ali ovakvi kriminalni upadi od strane maloumnika na sajtu moraju biti sankhcionirani. A blento razumes li ti ovo, a? Ma ku.ac nas razumes tvoj je mozak re.ardirao i nisi sposoban da shvatis najobicnije stvari u zivotu, a kamoli ovo! Prepisi i ovaj komentar i obavezno stavi ga pod nikom vuka strasnog.

Poslao/Poslala