Stari iskusni apotekar


Stari,iskusni,apotekar podučava mladog, novozaposlenog apotekara, pripravnika:
- "U ovim plavim bočicama na velikoj polici se nalaze antibiotici. U crvenim bočicama u ladicama se nalaze tablete protiv bolova..."
Mladić ga pažljivo sasluša i upita:
- "Izvinite, a šta se nalazi u ovoj velikoj žutoj posudi?"
- "Ah da, zaboravio sam. Iz te posude uzimamo tablete u slučaju da je recept totalno nečitak!"

Medo
18.08.2011
3,94


Komentari:

Vuk Strasni

20.08.2011 02:16:06
Opet jedem go.na pod nikom Vuka Strasnog, debila i psihopate. Dosta mi je komentara posetioca, debila i psihopata. Uz svaki vic, bre, po desetak komanara pod mojim nikom. Ovo radim jer sam totalni manijak i maltretiram vas posetilace. Zasto ad.ini.trator vec jednom ne stane na put ovome i ostavi vas da uzivate u sajtu, a ne da citate bu.alastine mene degena?! Ad.ini.tratoru, odmah blokiraj bilo koji komentar. Zasto dozvoljavas objavljivanje ovakvih komentara? Uredi sajt kao sto treba ili zatvori ga!!!!

sego

20.08.2011 08:23:29
apoteka ili placeboteka ali lista je duza zelene boce za zelenase ljubicaste za khurve crvene boce za prebijene muzeve crne boce za one na pragu smrti bijele boce za mladozenje

sego

20.08.2011 08:32:35
U nasoj novoj placeboteci mozete naci ljekove za sve bolestine cak i one koji ne postoje; ljekovi za mrtve i za duhove takode prodajemo. nasi ljekovi su tako efektivni da mogu izleciti cak i boga i mumije. lijekove mozete uzeti po svom slobodnom izboru i progutati koliko god zelite bez ogranicenja. navali narode, jos malo pa nestalo kad vise ne budemo imali placeba za vase bolesti ne preuzimamo nikakvu odgovornost za vasu smrt

posetioci pametni

20.08.2011 12:45:30
Ovaj ludak jos uvek jede go.na pod nikom tog njegovog vuka strasnog. Je.oti bu.ale je.oti.

Vuk Strasni OSOBNO!!

20.08.2011 13:40:57
Ovaj ludak jos uvek jede go.na pod nikom tog njegovog posetioci pametni. Je.oti bu.ale je.oti.

fanovi Vuka Strasnog

20.08.2011 13:44:50
Postovani posjetilaci, saslusajte sledece: OVO PISEMO u ime VUKA STRASNOG! Vuk strasni ostace na sajtu i nikada nece otici sa njega samo zbog posjetilaca sajta koji ne cijene njegove radove. Vuk strasni ce pisati i maloumne komentare na sajtu i, sto je najvaznije, ce citati komentare posjetilaca. Zato svaki komentar koji ce biti objavljen na sajtu pod nikom Vuk Strasni jeste njegov. Vuk strasni nastavlja da pise komentare na sajtu. Vuk Strasni objavljivace "svoje" prepisane radove na sajtu samo pod svojim nikom VUK STRASNI, jer tako zele posjetilaci i po tome ga prepoznaju. Vuk Strasni ce objavljivati prepisane radove i pod drugim nikom jer nema svoje JA i nema dostojanstvo visokoobrazovane osobe. Napominjemo: Ovo ce ALIJA,XYZ,PREPISIVAC prepisati i hiljadu puta i staviti pod nikom Vuka Strasnog, ali VUK ce ipak to procitati i dati svoj komentar na svaki Alijin komentar. VUK STRASNI je jadan i jedini jadnik na sajtu!

posetioci pametni

20.08.2011 15:56:07
Degen ostaje degen , pa makar pojeo 100 kile go.na. Njegova bolest zove se VUKOMANIJA. Pisi.pisi maloumnice koliko oces komentara pod nikom tog tvog vuka strasnog, niko te ne je.ava na sajtu jer si totalni ludak.

FRKO

20.08.2011 16:33:05
PRODAJEMO LEKOVE NA KILOGRAME BEZ RECEPTA OD DHOKTORA SAMO NAM RECITE STA VAM FALI, STA VAS BOLI I MI CEMO VAS IZLECITI I OD NEIZLECIVIH BOLESTI MRTVACIMA DAJEMO BEZPLATAN TRETMAN NAROCITO ONIMA KOJI SU PROSLI KROZ GASNU KOMORU

Hirurg

20.08.2011 21:34:32
Vrsimo operaciju mozga sa najnovijim modernim instrumentima prema zelji pacijenata. Vrste operacija: - Presadujemo kokosje, majmunske i magarece mozgove u prazne ljudse lobanje. - Peremo mozgove umobolnika i ludih naucnika. Napomena: Za promenu ponasanja pacijenta nakon operacije ne prihvatamo nikakvu odgovornost. Direktor ginekologije: Zombi Bezmozgic

Vuk Strasni

20.08.2011 22:39:22
JA legenda sajta???? Dete sebi bre j.bem jer sam konj glupi! Plagiram sajt do besvesti i sad pokusavam da narodu oci zamazem. Sta ja mislim da jos neko pada na moje forice??? Ja ne znam rec "cast" da napises, a kamoli da takvo nesto posedujem. O obrazu i da ne gubim reci. Ne postoji posetioc sajta kome se nisam na khurac popeo. Pisem mesecima jedno te isto, spamujem, opterecujem i sta sve ne. Sabotiram objektivno date komentare sa svojim jednim te istim piskharanjem jer sam otpad jedan. Sve sebi u familiji j.bem, bre!!! Jer sam Debilcina ned.kazana! Coveku treba samo jednom reci, zivo.inji dva puta i oni prestanu. Meni bezbroj puta da to vise ne radim, ja se opet primim da spamujem kao da neko cita to sto pisem. Ja licno cim vidim komentar napisan pod svojim nikom, odmah ga procitam jer znam da su najbolji na sajtu. Prema tome, pitam se cemu toliki trud kad me niko ni za suvu sljivu ne j.be? Samo navlacim gnev posetioca sajta na sebe, a nadam se da ce neko do te mere da pophizdi pa da me licno pronadje i da me izlomi kao poslednju phicku. Teram se, bre, u phicku lepu ma.erinu!!!

posetioci pametni

20.08.2011 23:19:55
Degen ostaje degen , pa makar pojeo 1000 kanti go.na. Njegova bolest zove se VUKOMANIJA. Kada vidite komentar pod nikom vuka strasnog, budite sigurni da ga ja napiso najveci ludak na Balkanu cija je mrznja prema vuku prerasla u neizlecivu bolest-VUKOMANIJA>

Vuk Strasni

21.08.2011 01:18:14
Degen ostaje degen, pa makar pojeo 1000 kanti gowana. Moja bolest zove se VUKOMANIJA. Kada vidite komentar pod nikom Vuka Strasnog, budite sigurni da ga ja napisao najveci ludak na Balkanu, cija je mrznja prema posetilacima prerasla u neizlecivu bolest: VUKOMANIJU!

Bosanac

21.08.2011 10:37:29
Sve sam video na ovome svijetu, ali ovakvog sejtana VUKA koji ponavlja tudje rijeci, kao najveci maloumnik, to nigdje nisam sreo. Pa, bijednice jedan psihopatski, ako si musko, a od onoga sto radis vidi se da nisi, onda izadji na megdan i bori se svojim, a nikako tudjim oruzjem. Ako imas nesto protiv posjetilaca, onda im to reci otvoreno i junacki svojim rijecima, a ne da se krijes ko neka pi.da iza tudjih misli, posto svoje i nemas jer vidim po onome sto radis da si teski debil. Ti si obicna kukavica koja se sakrila u misju rupu i ne smije nista svoje da kaze, osim da prepisuje tud.e. Bijednik si ti, kojeg nema na Balkanu. Sada i ovo pripisi posjetilacima i tek onda ce svi shvatiti da si pecen za ludnicu jadnice musavi.

Vuk Strasni OSOBNO!!

21.08.2011 11:13:49
Posetilaci, dosta više, pretjerali ste ga sad! Možete da se uhvatite meni za ku.ac i da mi ga podu.late! Je.o vam ja ma.er nepismenu, goveda jedna! Ja sam najveci i najbolji plagijator na ovom sajtu otkad isti postoji i sve do.le ce postojati!!! Pogledajte prvu, drugu, trecu i cetvrtu stranu "Najbolji vicevi"! Cije su to strane? VUKA STRASNOG!!! Sve su to vicevi koje sam ja s mukom prepisao sa drugih sajtova!!! Je.ite se, bu.ale jedne! Niste mi ni do peta, debili jedni! Mozete samo vodu da mi nosite i da ucite od mene kako se prepisuje, retardi jedni!!!

posetioci pametni

21.08.2011 13:55:15
Degenu, maloumnice, pe.heru,bu.alo, svi znamo da su komentari ispod pod nikom vuka strasnog i bosanac tvoji!!! Tvoja bolest zove se VUKOMANIJA!!! Lek: Idi obesi se ,skoci u ponor ili uteraj metak u tu tvoju praznu tintaru da skratis tvoje muke i da nas oslobodis tvojih glupih i maloumnih komentara!!! Koji si ti degen je.o te bog te je.o!!! Hahahahaha!

Vuk Strasni

21.08.2011 18:08:39
Degeni, maloumnici, pe.heri, bu.ale, svi znate da su komentari ispod pod nikom Vuka Strasnog moji!!! Moja bolest zove se VUKOMANIJA!!! Lek: da se obesim, skocim u ponor ili uteram metak u moju praznu tintaru da skratim svoje muke i da vas oslobodim svojih glupih i maloumnih komentara!!! Koji sam ja degen, je.o me bog, da me je.o!!! Hahahahaha!

posetioci pametni

22.08.2011 01:31:11
Degen koji prepisuje tudje komentare je totalno lud!!! Apel svim posetiocima sajta: Ignorirajte njegove komentare pod nikom vuka strasnog jer su besmisleni i apsurdni puni mrznje i zavisti prema vuku strasnom. Osoba koja pise komentare pod nikom vuka strasnog toliko mrzi vuka strasnog da je to kod njega preslo u degenerativnu bolest koju moze izleciti samo nadlezna ustanova za psihopate. Apel vlasniku sajta: Ne objavljujte vise komentare pod nikom vuka strasnog jer ce slediti cenzura cije ce posledice biti katastrofalne za sajt!!!

posetioci pametniji

22.08.2011 08:06:50
Degen koji prepisuje tudje viceve je totalno lud!!! Apel svim posetiocima sajta: Ignorirajte njegove viceve pod nikom vuka strasnog jer su besmisleni i apsurdni puni samoljublja i narcisoidnosti. Osoba koja pise viceve pod nikom vuka strasnog toliko voli sebe, vuka strasnog, da je to kod njega preslo u degenerativnu bolest koju moze izleciti samo nadlezna ustanova za psihopate. Apel vlasniku sajta: Ne objavljujte vise viceve pod nikom vuka strasnog jer ce slediti cenzura cije ce posledice biti katastrofalne za sajt!!!

posetioci pametni

22.08.2011 12:21:27
Ovaj ispod sto je prepisao nas komentar naveliko jede go.na . Jede, jede on go.na vec godinu i po dana, ali jos ih se nije najeo . Koji maloumnik je.o ga bog ga je.o.

posetioci pametni

22.08.2011 12:31:12
Mi smo: Vuk Strasni,Drago,Baron,Kruno,Aco,Pinja,Marija iz Bg....

Poslao/Poslala