Nemeš i Marijana


- Kako je Marijana shvatila da je Nemeš ostavlja?
- Zna taj smešak!

Kralj
11.07.2011
1,36


Komentari:

VUK STRASNI

13.07.2011 01:02:30
SVE RETARD DO RETARDA! Sto vas je spopalo, manijaci jedni retardirani?! Napadate svakoga na sajtu, a narocito mene, ko da ste vi najpametnija go.na u Bosni! Sta ne stavite, bre, prst na celo i promuckate malo da vidite da li ima necega u tim vasim glavurdama! NISTA!Prazne ko ciganska vreca!!! Vi ste, bagro, bolesnici, i to teski ko planina! Okomili ste se ko mrsojadi na sve posetilace sajta i samo blebecete gluposti koje samo maloumnik moze da smisli! NAPAMET I PAUSALNO NAPADAM KOGA STIGNEM! Ja kao osoba nista nikome ne znacim zato sto sam blesav! Na sajtu vidim, kao i svi vi, samo svoj pseudonim koji mi ama bas nista ne kazuje o meni! Prema tome, moram da vredjam svoj pseudonim! To je cista ludost!!! Ako ne poznajes licno ili posredno osobu sa punim imenom i prezimenom, NEMA UVREDE! Upamtite to! Ja lajem u maglu, u prazno, bre, debil jedan! Zasto to ne u.uvite u te vase suplje glave?! Znaci, nije poenta u tome sto ja vredjam osobe jer njih nema, nego sto pisuci svakojake gadosti pokusavam da lecim svoju iskompleksiranu dusu! E, to mi nece uspeti, samo maltretiratm posetilace! Za lijecenje kompleksa, sto je ozbiljno psihopatsko oboljenje, imaju posebne ustanove. Idem tamo i ostavicu posetilace da uzivaju na ovom sajtu, a ne da citaju svakojake gadosti! DE FAKTO SAM JA na ovom sajtu! I meni nije krivo sto je osoba koja se potpisuje kao Vuk Strasni najblentavija na ovom sajtu!!! Ali sta mogu ja i svi vi? Cinjenice su tu: posetilaci su ocenili da su moji vicevi najgluplji i sa tim se moramo pomiriti! PRED VUKOM I BOGOVI SUTE!!!

verni posetioci

13.07.2011 01:38:28
Alija xyz degenu, najveca si bu.ala na sajtu, i najveci psihopata. Svi znamo da ti pises komentare pod nikom vuka strasnog jer je on postao tvoja bolna opsesija. Vuk strasni je postao tvoja najgora mora od koje se ne mozes osloboditi, vec ces jednog dana puknuti ko balon od prevelike mrznje i zavisti prema njemu. Tvoja bolest zove se VUKOMANIJA,VUKOMANIJA...! Hahahahahaha!Degenu mutavi je.o te bog te je.o!!!

Vuk Strasni

13.07.2011 03:36:58
Kako bese ono:"PSI LAJU, A KARVAN IDE!" Pljujem, bre, vredjam, omalovazavam, crnim, ismevam posetilace na sajtu vec mjesecima, i to bez ikakvog povoda i razloga. Sta sam postigao time? NISTA, AMA BAS NISTA!! Vidim rezultat svega toga: Na ovim stranicama su moji prepisani vicevi, a moj vic je i vic dana za danas jer sam mu ja dao hrpu petica! Znaci, djaba mi sve, Vuk Strasni bio je i ostaje najveci degen na sajtu, koji laje, laje koliko hoce i samo pravi bu.alu od sebe!

autentičnaMerhunisa

13.07.2011 09:40:58
Dajte ljudi, objasnite malo. Niti znam ko je Marijana ni ko je Nemeš, objasnite malo. Prvo pomislih da nisu teniseri, onda kontam, ono je MARTINA (Navratilova)... Drugo, posjetiocima ovog sajta izgleda nije jasno da je njegov vlasnik i glavni moderator, bog i batina, glavom i bradom Alija - nijε bio loš, davno je imao i duhovitih komentara, a posjeduje i solidno obrazovanje. Nažalost, čovjek je u zadnjih desetak mjeseci jednostavno \\\"pukao\\\" - dopisuje se sam sa sobom pod raznim nikovima. Meni ga je žao, ali postalo jε besmisleno dolaziti na ovaj sajt da bi se umjesto duhovitih komentara na (relativno ili apsolutno) duhovite viceve čitala neduhovita baljezganja ličnosti opsjednute samom sobom. Žao mi je, Alija, Vuče, itd., ali od mene vam slijedi samo mahanje - i brisanje iz Favorita...

frko

14.07.2011 15:29:35
pogresan odgovor - Kako je Marijana shvatila da je Nemeš ostavlja? pravi odgovor uturio on njoj plasticni...

Poslao/Poslala