Klima


Srela se dva prijatelja:
- "Kako podnosiš ove vrućine?"
- "Nikako, brate, izgoroh!"
- "Imaš li klimu u stanu?"
- "Imam,naravno."
- "Koju?"
- "Sutropsku!"

Sinny Boy
11.07.2011
1,43


Komentari:

Postar

11.07.2011 12:38:36
Kaze se \"SuBtropsku\"

balkanac

11.07.2011 13:42:02
ej moj postare ovaj blog je pun poslijeratne nepismene djecurlije. generacija x box hahahahaha jadna nasa zemlja

frko

11.07.2011 13:56:58
kod mene radi zimi hladan a lijeti topli klima uredaj na prirodni pogon vjetra kroz rupu

Mujo

11.07.2011 16:29:56
Bogami ova je = tropska. Jel sam dobro reko? Ispravi mi ga ako griješim!

STOP!!!

11.07.2011 16:33:26
DOSTA VIŠE!!! DOSTA!!!! ADHMINISTHRATOR SREDI VIŠE SITUACIJU NA SAJTU! IZBRIŠI KOMENTARE BOLESNIKA I LUĐAKA I NE PUŠTAJ VIŠE VUKA,ALIJE I OSTELE GHOVNARE!!! MOLIM TE! D O S T A ! ! ! D O S T A ! ! !

Muyo

11.07.2011 17:24:08
Pokakim ti se po glavi = bombardovanje. Popiškim ti se u žvale = protuvazdušna odbrana. Turim ti ga u dupče = teška zemaljska antiljerija. Vadim ga iz tvoje pi*dekanje = taktičko povlačenje. Zavijaš kao luda od gušta = alarm za opštu opasnost. Ako su vam se već otprve neodoljivo dopale ove iskre od aforizama i pregršt narodne mudrosti,- to je samo mali dio od prebogatog opusa naše Slatke Maye koja je sad po prvi puta objavila svoju samostalnu \\\"Opštu Enciklopediju Narodnih Fora i Pošalica\\\" - PONAJBOLJU na ovim Balkanskim meridijanima još od vremena Vuka plemenitog Ka*adžića komu ona od milja tepa VUK STRAŠNI u znak najdubljeg divljenja i štovanja Knjiga koja će uskoro izaći u lukuznom izdanju u pretprodaji može biti Vaša za samo pišljivih Kn 50 Nazovite odmah! Prvih 10 kupaca dobit će knjigu džaba! Još malo pa nestalo.Ova knjiga je već sada postala Svecki hit!

VUK STRASNI

11.07.2011 18:02:26
Posto mi nije niko odgovorio na moja pitanja, sam sam pregledao sajt i utvrdio da imam zaista losih viceva i aforizama na sajtu! To se vidi i u kategoriji "Gluposti dana " i u "Najgori". Zasto je ovo tako? Zato jer su tako ocijenili sami posetilaci, jer samo ja i oni svojim ocjenama mozemo odredjeni vic napraviti vic dana i najbolji. Pojedinac to ne moze nikad i nikako uraditi. Samo ja! Ako je tako, uzmite svoj vic koji pocinje sa ocjenom 2.00 i ako ga ocjenjujete sami najvisom ocjenom, a ostali posetilaci daju mu niske ocjene, pretvorite ga u vic dana?! Nikad! To smo rascistili! E, sada, gdje lezi zec:-" zasto me toliko mrzite i sta sam vam ja ucinio " i "Jesam vam nesto uradio, vredjao, bio zao". Na ovo niko nije dao komentar, pa zakljucak je jednostavan vi to radite meni iz jednog jedinog razloga: ZASLUZIO SAM! REALNOST, REALNOST I OBJEKTIVNOST, DRAGI MOJI, NISTA VISE!!! Kao pristrasna osoba koja je zapravo VUK, predlazem vam sa svojih pedeset IQ poena sledece: smirite svoje mladalacke strasti, obuzdajte svoj nepotrebni bes i mrznju, spustite loptu i podajte ruku pomirenja svakome sa kojim ste se zamerili na sajtu! Bice vam lakse, vjerujte mi, jer negativna energija ubija, a pozitivna daje nam srecu, radost i veselje! POSLUSAJTE ME, MOLIM VAS, I BIT CE VAM LAKSE, MNOGO LAKSE! OVO JE ZA VASE DOBRO! Puno pozdrava od starca koji sigurno ima manje pameti od vas, ali i manje zivotnog iskustva!

frko

11.07.2011 21:15:34
To znači dakle da Maja ima puno bolju klimu jer je u nje jedna rupa više ( i to povelika)?

mAjA

11.07.2011 21:48:33
...izgorio si ti odavno.

VUK STRASNI

11.07.2011 22:07:00
E, glupog li mene, je.o li me Bog! Navalio na ovaj sajt ko muva na go.na! A ja samo uzivam i smejem se svojim glupostima! Mene vec znate: poznati lik na sajtu, koji, osim pisanja gluposti 24 casa, nista vise nema od zivota! Zamislite ludog mene: napisao sam pod svojim nadimkom preko stotinu komentara!!! Pisem svasta i svakakve gluposti i mislim, bu.ala jedna, da to neko cita i da sam interesantan nekome! A niko me ne je.ava jer su videli sa kim imaju posla! Najveci degenerik na Balkanu sam ja! Pored toga, pisem i pod drugim nadimkom, ali veoma retko, ko ga zna da me ne otkriju, a najinteresantnije mi je kad se dopisujem sam sa sobom! E, tu mi niko nije ravan! Naseo sam na provokaciju koju sam sam napisao "pronadjite ijedan vic koji sam prepisao" i poceo sam da kopam po sajtovima ko lud za brasno! Zatim sam poceo da objavljujem ono sto sam nasao i "zadovoljan" sam objavio "raskrinkao sam samog sebe"! Ljudi moji, kontaktirao sam sve prijatelje u Nisu, Beogradu, Skoplju, Sarajevu, Zagrebu, Ljubljani i jos gde ne: SMIJAO MI SE CEO BALKAN DO SUZA!!! Svi su jednoglasno komentirali "kako mozes da budes toliko glup i naivan" I to je sasvim tacno! Sta sam otkrio "novo svetsko cudo", da prepi.ujem sa drugih sajtova! Veceg glu.ana od sebe nisam video! Pa svima je jasno da 95% mojih viceva na ovom sajtu su prepisani odnekud, a 40% su dupli vicevi! Uostalom, ja sam rekao da prepisujem viceve i da sam hvalim svoje viceve!!! Takve komentare pod mojim nadimkom napisao sam licno ja! S.a sam postigao ovime ? NISTA!!! Samo sam ispao najveci glu.an na sajtu i svi posetioci mi se smiju i zaje.avaju me!!! Moji vicevi i za juce i za danas opet su vicevi dana i na prvom mjestu su u kategoriji "najgluplji"! Vozate, vozate mene i zaje.avate me kako hocete, jer sam ja blentav i nezreo! Napravio sam od sebe najvecu bu.alu, ali to jos ne shvacam jer sam glup ko konj!!!

xyz

11.07.2011 22:30:20
Srela se dva prijatelja: _ Kako podnosiš ove vrućine? _ Nikako brate,izgorih! _ Imaš li klimu u stanu? _ Naravno.. _ Koju? _ Predizbornu!

AlijaCakanaMaja

11.07.2011 22:44:57
Komentari ispod pod nikom VUK STRASNI - MOJI SU! Za danas sam ispunila normu postavljenu od vlasnika sajta i sad idem pajkati. Vuče izvini još jednom u ime vlasnika i moje osobno ali sajt mora biti interesantan,ionako poslujemo na granici rentabilnosti.Zato smo izmislili tebe!

frko

11.07.2011 23:31:10
- Kako klima kod tebe - e pa ja sam cvrsto na nogama, i kad malo vise cugnem tek onda vidim da se ceo svet klima osim mene.

VUK STRASNI

11.07.2011 23:57:46
E, sada ste vec preterali. Ja znam da ste vi posetilaci bilmezi, da ne znate koji komentar ciji je. E, debelo ste se za.ebali. VUK jeste, bre, najvece prepisivacko djuhbre na site-u. Nije me sramota da vredjam svakoga koga stignesm. Mislim da sam najpametniji. Ja sam najveca bu.ala, nista vise i necu da prestanem vec jednom jer sam bilmez musavi. Ko ste vi posetilaci, ne znam, ali ako me toliko volite sto pisete samo o meni, je.ite me! Dosta sam pisao pod svojim nickom, jer ja pisem komentare u kojima sam sebe napadam. A time samo pravim od sebe najvecu bu.alu na site-u. Videli ste maloumnike, ali meni ravnog nema.

frko

12.07.2011 00:09:59
SLOBODAN JAPANSKI PREVOD Srela se dva prijatelja: OD TAMO TU, ON I ON - "Kako podnosiš ove vrućine?" - "VANI GORI, JELI BOLI?" - "Nikako, brate, izgoroh!" - "NICEVO SAM U PLAMENU". - "Imaš li klimu u stanu?" - "HAAA, PUHA LI U GLAVI?" - "Imam,naravno." - "UIIII IUIIII" - "Koju?" - "KOJU?" - "Sutropsku!" - "TRLA BABA LAN!"

Haver

20.07.2011 06:17:52
Ovdje su puno bolji vicevi: adf.ly/wcma

Poslao/Poslala