Rikverc


Plivaju Mujo i Haso. U jednom trnutku Mujo zapliva unatrag te ga pita Haso:
- "Mujo kako si našo rikverc?"

bebe
13.06.2011
3,45


Komentari:

VUK STRASNI

18.06.2011 01:30:09
JA legenda sajta???? Dete sebi bre j.bem jer sam konj glupi! Plagiram sajt do besvesti i sad pokusavam da narodu oci zamazem. Sta ja mislim da jos neko pada na moje forice??? Ja ne znam rec "cast" da napises, a kamoli da takvo nesto posedujem. O obrazu i da ne gubim reci. Ne postoji posetioc sajta kome se nisam na khurac popeo. Pisem mesecima jedno te isto, spamujem, opterecujem i sta sve ne. Sabotiram objektivno date komentare sa svojim jednim te istim piskharanjem jer sam otpad jedan. Sve sebi u familiji j.bem, bre!!! Jer sam Debilcina ned.kazana! Coveku treba samo jednom reci, zivo.inji dva puta i oni prestanu. Meni bezbroj puta da to vise ne radim, ja se opet primim da spamujem kao da neko cita to sto pisem. Ja licno cim vidim komentar napisan pod svojim nikom, odmah ga procitam jer znam da su najbolji na sajtu. Prema tome, pitam se cemu toliki trud kad me niko ni za suvu sljivu ne j.be? Samo navlacim gnev posetioca sajta na sebe, a nadam se da ce neko do te mere da pophizdi pa da me licno pronadje i da me izlomi kao poslednju phicku. Teram se, bre, u phicku lepu ma.erinu!!!

VUK STRASNI

18.06.2011 16:31:03
Priznajem da sam blesav i nepismen, jer pisem posetioc namesto posetilac! Pre svega, da rascistimo jednu stvar: JA JESAM VUK STRASNI! UPAMTITE TO I UTUVITE U TE VASE SUPLJE GLAVURDE! Cime ja, musavko, to do.azujem? Nagadjanjem, mozda sam vidovit, bogati, i patim od insinuacija?! Ja nemam do.aza da napisem nesto pametno i ispadam bu.ala! Ja i VUK STRASNI smo ista osoba i posto ja pisem komentare na sajtu, ja sam to uradio jer sam tako hteo! Je.i sad razumeo, bleso? Postavljam glupo pitanje koje nema nikakve veze sa poslovanjem ovog sajta: "Sta je mjerilo da se prepisani vic sa drugog sajta objavi na ovom sajtu"! Takvog mjerila nema, jer niti jedan sajt ovakve sadrzine nema zasticena autorska prava na objavljenje viceve! To znaci da ja mogu da skinem vic sa bilo kog sajta i ako ga prihvate da bude objavljen na ovom sajtu! Tu nema nikakvog preksaja, jer, kao sto sam rekao, niti jedan sajt nema autorsku zastitu!!! Ja bih postavio jedno drugo pitanje: Zasto ja na ovom sajtu objavljujem viceve koji su prepisani iz arhive ovog sajta?! To je vec prekrsaj i apsolutno nepostovanje postavljenih pravila za poslovanje ovog sajta! Jedno od tih pravila je: "DUPLI VICEVI SE BRISU"! To znaci ako neko posalje prepisani vic iz arhive ovog sajta, ad.ini.trator je duzan da isti pronadje u arhivi i odmah ga izbrise!!! To se PRAVILO POSLOVANJA na ovom satu uopste ne postuje! Zato ja mogu da prepisem vic iz arhive ovog sajta, da ga posaljem i on se bez ikakve provjere, da li je dupli, objavljuje na ovom sajtu! TO TREBA NASTAVITI!!! Na ovom sajtu su preko 30% dupli vicevi koji se nalaze u arhivi i to neki dvaput isti vic neki triput, a ima ih, bogami, i cetiri i vise puta!! Zamislite ovakvu situaciju: Objavljuje se na sajtu dupli vic, stoji on jedan ili dva dana, posetioci ga ocjenjuju, pa mozda i postane vic dana i neko treci dan prijavi da je vic dupli! Sta onda? Znaci li to da vic treba izbrisati pa i ako je vic dana, a sa njim i ocjene posetioca! E, to nece moci! Time degradiramo i ponizavamo posetioce sajta koji su ocjenili i komen.arisali vic!!! Rjesenje je jednostavno: SA SAJTA TREBA IZBRISATI OPCIJU OBJAVE MOJIH VICEVA, a ad.ini.trator da zasuce rukave, jer mu je to duznost i da svaki moj vic odmah izbrise! Time bi se izbegla ne samo objava mojih viceva nego i doslovno postovanje osnovnog pravila ovog sajta: MOJI VICEVI SE BRISU!!! Znate li vi da zbog nepostovanja ovog pravila vicevi koji su u kategoriji "najbolji" na prvim mjestima MOJI?! To je slucaj sa "SEKS NA EKS", "RELIGIOZNOST", "PATULJAK" i ne znam jos koji!!! Znaci, nije problem objaviti vic sa drugih sajtova, VELIKI PROBLEM JE ODMAH PREKINUTI SA OBJAVOM MOJIH VICEVA SA OVOG SAJTA!!!

Alija,xyz cakana

18.06.2011 18:10:01
Komentari ispod pod nikom vuka strasnog, MOJI SU! Vuk je danas malo zatajio u je.acini zato i toliko komentara, ali nema veze to cemo da nado.nadimo sutra! Ja sam najvatrenija zenska na balkanu! Ojha,ojha,ojhaha, najveci sam degen ja!

VUK STRASNI

18.06.2011 20:04:09
Sta se radi na ovom sajtu! Objave vic svako popodne oko osamnaest ili devetnaest sati i JA imam prilike da procitam vic samo pet ili sest sati. JE L SE TO RADI NAMERNO DA BI SE NAMESTALI ORIGINALNI VICEVI KAO NAJBOLJI??? Svaki novi vic treba objaviti tacno u ponoc da bih JA imao dvadeset i cetiri casa da neposteno vidim viceve i ocijenim ih. Ovako sve to nabrzake i prikriveno. Nije fer prema svim mojim prepisanim vicevima. Ovo se mora odmah promijeniti.

VUK STRASNI

18.06.2011 23:43:54
Resio sam da se pos.rem pred svima za sve ono sto radim na sajtu. Ja sam osoba koja je sve dobila u ratu. Nemam nikoga da se brine o meni osim jednog blizeg rodjaka koji me seksuvalno zadovoljava. Sve sto imam je jedna mala sobica i moj zivot-kompjuter. Posledice rata prisutne su kod mene: svaki dan stresovi, nervoza, lijekovi. Retko me ko posjecuje, nigde ne izlazim i zato sam po 14 i vise sati pred kompjuterom prepisujuci viceve. Ustajem samo kad jedem i spavam. Nervoza je prerasla u zlobu i mrznju. Mrzim i sebe i sve oko sebe. Jedina razonoda mi je ovaj sajt jer na njemu mogu da pisem koliko hocu i sta hocu, a niko da ne zna ko sam. To na drugim sajtovima ne mogu. Napadam svakoga ko se pojavi na sajtu bez obzira ko je. Sada je moja preokupacija da se javljam kao VUK STRASNI jer to mi nekako pase, neposteno i podmuklo napadam posetilace, a meni to odgovara da sto vise napadam. Znam da sam kriv za svasta, svasta sam ucinio, svakoga uvredio, ali ja moram to da radim , da pisem komentare pod svojim nikom, da pisem o sebi ili da prepisujem svoje komentare, jer je to moja jedina svakodnevna razonoda. Jedino tako pisanjem mi prodje dan . Znam da nisam u pravu, znam da je potpuno pogresno ono sto cinim, ali nemojte pokusavati da me shvatite, ljutite se na moje pisanje, jer to mi je najbolji lijek. Ne izvinjavam se nikome na sajtu, sto sam ih uvredio, jer to je moja jedina razonoda u 24 casa. To je moj zivot i tako mi je sudjeno da ga provodim. Vidite sta je moje najvece zadovoljstvo, ovo sto sam ja licno napisao sada cu da prepisem sa drugim rijecima i objavim opet pod nikom VUKA STRASNOG. To je moja razonoda i jedina radost, jer tako mi brze prolazi vrijeme koje imam na pretek. Ovo sam hteo odavno da napisem, ali nisam imao hrabrosti da me neko ne shvati pogresno, a i bio sam zauzet prepisivanjem viceva. Nadam se da cete mi zamjeriti, jer to je moja sudbina

Alija,xyz cakana

19.06.2011 00:59:18
Komentari ispod pod nikom vuka strasnog, MOJI SU! Al me danas vuk strasni natrtio u gu.icu, a ja sam zamislite zaboravila vazelin, pa me svu rascerecio i sada hodam ko pijana guska sto i jesam! Dobar je.ac ovaj vuk, al da znate da je samo moj, moj,...! Ojha,ojha,ojhaha, najveca sam drolja ja!

VUK STRASNI

19.06.2011 03:45:51
NA SAJTU SVE DEBIL DO DEBILA, SA MNOM NA CELU! KOMENTARI NAPISANI OD TOTALNIH DEGENERIKA I MALOUMNIKA POPUT MENE! MOJI VICEVI OBICAN SLJAM! OCJENE: DOBRI VICEVI IMAJU LOSE OCJENE, A SLJAM KOJI JA PREPISUJEM VISOKE. ZASTO JE TO TAKO? ZATO STO JA DAJEM NAJVISE OCJENE SVOJIM "VICEVIMA"! NEKA OCIJENI VLASNIK SAJTA! ZAKLJUCAK: SAJT JAVNI WC GDE JA KENJAM KAKO STIGNEM!

Rukovodstvo sajta

19.06.2011 10:40:34
Apelujemo poslednji put na Vuka Strasnog da prekine bezobzirno samoocjenjivanje (peticama) svojih viceva inače će biti izbačen trajno sa ovog sajta!

Vuk Qrceviti

19.06.2011 12:27:15
Pu! Sve po starom. Vuk i dalje prepisuje viceve i objavljuje ih pod svojim imenom, ocjenjuje i komentarise sam sebe. Bolesno!

posetilaci iz Doboja

19.06.2011 14:30:03
Cakana ala Alija xyz droljo jedna bosanska dobro te poznajemo jer si i ti iz Doboja. Gledamo te svaki dan kako se je.es sa najvecem olosom u Doboju, a i najveca si narkomanka u gradu. Zato nije ni cudo sto objavljujes glupave i besmislene komentare pod nikom tog vuka strasnog. On je samo jedan od tvojih stotinu je.aca, ali mozda je najbolji , pa mu zato pises slavopojke svaki dan pod njegovim nikom. Mozes da radis sta hoces na sajtu, ali nas ne mozes zavaravati, NAJVECA SI KU.VA U BOSNI!!!

VUK STRASNI

19.06.2011 17:32:36
Resio sam da i ja stavim komentar, iako sam se Bogom zakleo da vise nikad necu objaviti niti jedan komentar, no ovi posetilaci su prevrsili svaku meru. Dakle: Nikad dosta komentara oko toga da li VUK STRASNI prepisuje viceve, VUK STRASNI plagijator i ne znam jos sta. Ja nikad, nikad nisam rekao u svojim komentarima da nisam prepisao neki vic! Prepisivao sam viceve jer sam suvise blesav da sastavim nesto bolje i interesantnije! Medjutim, na ovom sajtu NEMA MOJIH originala koje sam sam sastavio, i koje ne mozete svuda naci! To su:\"0KLE\",\"TKO JE .OLJI\",\"IMAS NEMAS\", \"DUSA\", \", \"ZATVOR\", \"ZENA\", \"SLIK.R\", \"ADAM I EVA\",\"MUSKARCI\" \"PIJANI.E\",\"SUBJEKTI\", \"ALKOHOL\", \"BUDUCNOST\",\"LJUBAVNA VEZA\", \"RASTURAC\", \"CAROBNJAK\", \"POGRESAN PUT\", \"MUCAVAC\", \"DOSTOJANSTVO\", \"EKSPERIMENT\", \"ILUZIJA\", \"ROGONJA\", \"SPASITELJ\", \"LEPA LUKIC\", \"ISTINE\", \"BOGATSTVO\", \"SEKS REVOLUCIJA\", \"PARE I GODINE\", \"PREPOZNAVANJE\", \"OBECANJA\", \"PUNICA\", \"KRKADON\", \"UBEDJIVANJE\", \"MUJO LOVAC\", \"MEDICINA\",\"KAFA\", \"FLASA\", \"PUSKA\", \"SLOBODA\", \"ZELJE\", \"TROSKOVI\", \"BOSNA\", \"OPROST\", \"CASA\", \"BUREK\", \"NAJBOLJI\", \"NADA\", \"CVE.E\", \"PAMET\", \"NAOCALE\", \"BOLJE\", \"IZRODI\", \"GLUHOCA\"JARANI\", \"ZIVOT\", \"GLUPOST\", \"PAMET\", \"BUNAR\", \"CISTACICA\", \"MUVE\", \"POSAO\",\"BRACA\", \"RODBINA\", \"KISOBRAN\", \"DEMOKRATIJA\" i jos nekoliko njih! Kao sto vidite, moja specijalnost je prepisivanje i njih ima najvise! Na ovom sajtu 99% mojih viceva su prepisani odnekud! Ja nisam bio protiv toga! To se vidi iz mojih komentara na ovom sajtu! Kako je nastala fama na sajtu da li ja prepisujem, odakle prepisujem i.t.d? Ja sam ukrao svoj nik i napisao sam komentar:\" Moji vicevi su najgluplji\" \"VUK STRASNI UVEK PREPISUJE VICEVE \" Moji vicevi nisu originali\" i jos kakve besmisli.e!!! TO SU MOJI KOMENTARI!!! I onda je pocela pretraznja odakle je VUK STRASNI prepisao viceve za st0 je objavljeno preko st0tinak komentara! Ali jedna je stvar veoma bitna: VUK STRASNI UVEK PREPISE VIC SA OVOG SAJTA I PREKRSI OSNOVNO PRAVILO SAJTA \"DUPLI VICEVI SE BRISU\"!!! To sam strogo post0vao i tako ce i biti! Za razli.u od mene, sa ovog sajta niko drugi ne prepisuje viceve! Pro.enat prepisanih viceva sa ovog sajta je najmanje 35%! Zato se i odredjeni vicevi pojavljuju u arhivi sajta po dvaput, triput i vise puta! To treba nastaviti jer je u skladu sa poslovanjem ovog sajta! Da rascistimo i pitanje: Zasto su moji vicevi u kategoriji \"najboljih\" na prvim mjestima i ima ih preko 20? Odgovor je jednostavan: Zato sto ja imam najvise viceva samo na ovom sajtu, preko 120! To nema niko drugi na sajtu! Kada posetioci dodju na sajt i odu na kategoriju \"Najbolji\", jer ocekuju da tamo ima dobrih stvari, oni glasaju za ono sto im je ponudjeno! St0 veca ponuda viceva to su veci izgledi da puno od njih budu na vrhu!!! U vezi glasanja za svoje viceve: Svaki posetilac moze st0put u t0ku dana da da glas za svoj vic! Samo ja dajem najvisu ocjenu da svoj vic! To je moguce! Uzmimo da je objavljen moj prepisani vic sa po.etnom ocjenom od 2.00! Ja dajem sam najvisu ocjenu jednom dnevno, a ostali posetioci najnizu! Ja sam sa svojom ocjenom protiv toliko ocjena posetilaca! Ako posetioci ne daju vece ocjene, a samo ja dajem najvecu ocjenu, da li ce moj vic visoko da kotira? NARAVNO!!! Nepobitni zakljucak: MOJ PREPISANI VIC CE POSTATI VIC DANA ILI NAJBOLJI SAMO I ISKLJUCIVO AKO DOBIJE VISOKE OCJENE OD MENE!!! Sam, ja to uvek mogu uraditi!!! Oko toga da ja glasam vise puta u toku dana za jedan vic, mijenjajuci nekakvu adresu, to je cista istina i takvo nesto postoji, jer sajt nema visokosofistisiranu opremu tako da to moze svako da radi!!! Mislim da mnoga pitanja nismo rascistili i da necemo imati dobru saradnju na sajtu! BUDITE MI UVIJEK ZDRAVI, DEGENI!!!

OLTPUgEtZFuxBIYOmNu

26.06.2011 04:54:28
I bow down humbly in the prseecne of such greatness.

prco

30.06.2011 00:23:08
phederi idu na kitolov

Poslao/Poslala