Žena


Ulovio Hercegovac zlatnu ribicu i ona mu obeća ispuniti jednu želju.
- "Zar samo jednu?" upita on.
- "Teška su vremena, inflacija i to..." odgovori ribica.
Misli Hercegovac:
- "Kuću imam, mercedes i mobitel imam. Daj ti meni ženu kakvu nijedan Hercegovac nema."
- "Želja ti je ispunjena", kaže ribica.
Dođe Hercegovac kući kad žena na balkonu viče:
- "Ðe si bre dosad. Idi u prodavnicu po pola kile leba."

bebe
13.06.2011
4,20


Komentari:

Mladić = ?

13.06.2011 23:28:09
bio ti ja danas u hasku kenjaru da se olaksam kad ugledam fuge na plocicama sve u obliku naseg prdoslavnog krsta. nista prekrstim se, utrljam rub gaca dobro o cmaru obucem se i pustim vodu.ali opet i ta voda me na nasu svetu vodu podseti, uzmem gutljaj prekrstim se i odo opet u svoju malu sobicu.

VUK STRASNI

13.06.2011 23:50:21
Bagra sa mnom na celu jos uvijek jede go.na pod mojim nickom! Komentari pod mojim nickom SU MOJI!!! NE MOZES SE SA MNOM IGRATI ODRASLE OSOBE JER MOJA PAMET JOS NIJE DOSTIGLA NIVO RAZUMNOG I PAMETNOG REZONOVANJA I RAZMISLJANJA! ZATO OSTAVITE ME NEKA SE IGRAM DJECJE IGRICE JER SAM SAMO ZA TO SPOSOBAN, A VI UZIVAJTE U MOJIM BU.ALASTIM NESTASLUCIMA! DJECA SU I.AK SAMO DJECA!!! NE ZAMJERAJTE MI PREVISE I NIKAKO SE NEMOJTE SPUSTATI NA MOJ NIVO JER MOGU DEBELO DA VAS POVREDIM!!! SAMO VI MENE OSTAVITE NEKA SE IGRAM DJECJIH NESTASLUKA!!! ZATO I JESAM DEGEN!

VUK STRASNI

14.06.2011 00:24:26
Dobro, pobogu! Ima li vic, aforizam ili anegdota koju ja svojim komentarom nisam upropastio? Pa, d0kle, bre, covece? Je li mi neko rekao da sam opasno naporna i nametljiva osoba? Ovo sa mnom je stvarno prevrsilo svaku meru i granice tolerancije. Ajde, majke mi, vise cu plagirati i spamovati sajt. Ja sam se sam sebi u glavi i snovima uselio. \Ocete verovati kad vam kazem da svoje komentare uvek neprocitane preskocim? A znate li zasto? Zato sto jedno te isto u njima stoji. Kao da sam progutao kasetu, covece, pa samo ponavljam jedno te isto. Ajde, olabavicu malo, podavicu vas, brate mili. U sustini, mislim da pored mene i vecina drugih ignorise te moje nebuloze. To sto ja radim ie bolesno. Niko me ziv ne dira, ali mi djavo ne da mira. Stari narod takve kao ja zove \"zadoricama\". Ajde, pusticu vas malo na miru da oci od mene odmorite, jer ne moze vise niko ziv da me gleda koliko sam odvratan.

Poslao/Poslala