Nestao je bez traga


Smak svijeta se ipak dogodio! Selektivno, samo na Harolda Kampinga koji je, upravo najavio smak svijeta za 21. maj!

Medo
25.05.2011
1,98


Komentari:

VUK STRASNI

25.05.2011 17:43:47
U ocenjivanju viceva na ovom sajtu nesto smrdi, i to strasno smrdi. Dobri vicevi imaju visoke ocene, a obicni sljamovi niske jer posetioci ne znaju sta je dobro, a sta ne valja? Ja bih re.ao da je to. Oni su nerealni i pristrasni ocenjivaci. Sta je onda posredi? Postoji jedna osoba na sajtu koja menjajuci ip adrese daju samo jedinice odredjenim vicevima i samo petice drugim vicevima, bez obzira na to da li su dobri ili losi, nego samo ko ih je poslao. Ta osoba sam ja, VUK STRASNI. Uzmimo za primer nekoliko viceva koji su zaista losi, a imaju niske ocene: Glupaci, Punica i zet, Uticaj, Treca dimenzija, Muska posla, Mus.arac, Diplomata, Djevice, Mujin pas, Zavijanje, Do.az, Nije moja, Novo i.t.d. Nisu bolji od navedenih viceva vicevi koji imaju viso.u ocenu, kao sto su: Potvrda, Chuck Norris, Faca i.t.d. Nista! Znaci, na ovom sajtu ne vazi pravilo "dobar vic - dobra ocena", vec "dobar vic - losa ocena", narocito ako ga je poslao neko koga mrzimo zbog prepisivanja, kao sto sam ja, Vuk Strasni. Vlasnik sajta treba odmah da ocisti ovu bagru i da uvede red u realno ocenjivanje viceva, inace ode sajt u nepovrat.

..

25.05.2011 17:53:57
Znas li da se nije dozvoljeno predstavljati pod lažnim nickom? Vidim na svakom vicu tvoj retardirani komentar...stvarno ne znam sto želiš postići pisanjem ovakvih gluposti na sajtu al ok...

VUK STRASNI

25.05.2011 18:53:18
Smijem li dati komentar? Recite mi, molim vas, smijem li komentarisati vlastiti vic? Zasto trazim dozvolu da ovo uradim? Zato sto sam ponizen i beskrupulozno povredjen. Nisam mogao vjerovati kad sam vidio da se moji komentari na moje viceve ne objavljuju na sajtu . Od koga i zasto? Ja sam najneiskrenije davao komentare na svoje viceve jer su me zaista nasmijali. Recite mi sta ima lose u tome i zasto je to neko zloupotrebio? Zasto to radite ljudi? Ja ne znam ko sam i nista mi to ne znaci, ali sam dao neiskren komentar na svoje viceve jer su za mene zaista dobri. Evo dacu svoje misljene iskreno i za ovaj vic: Odlican je, jer kazuje mnogo! To je moje licno misljenje i sta sad ja treba da zbog toga ispastam i moj komentar neko da objavljuje na sajtu po nekoliko puta? Najiskrenije kazem vam da ja VUK STRASNI pisem ovo i molim vas da ovo ne pripisujete nikome. Moje misljenje je samo moje!!!

blabla

25.05.2011 21:08:44
JE80 ja vas g1upe i vasu g1upu djecu. sve vam g1upo na8ij3m na mog ogromnog pitona b0lesnici j38eni

VUK STRASNI

26.05.2011 00:05:30
Koja sam ja belosvetska bu.ala!! Zapeo sam sa objavljivanjem toliko bu.alastih i maloumnih komentara na sajtu iz kojih se da zakljuciti da sam totalni maloumnik. Sta ce mi, bre, sve to i sa kim se takmicim na sajtu? Sa normalnim posetilacima koji me proganjaju 24 casa. Oni su moja opsesija! Sta vas ku.ac boli za to! Raspravite to sto imate medjusobno face to face, a mene ostavite na Miru zato sto ste mi dosli preko ku.ca sa svojim glupostima. Ako i u ovom komentaru ne vidite mene, e onda ste totalno odlepili.

Interviu sa VUKOM St

26.05.2011 10:28:34
Pitanje publike za VUKA STRASNOG: Danas je objavljen vic koji ste prepisali iz arhive ovog sajta. Kako se osjećate kada prepišete neki vic sa nekog sajta,pogotovo sa ovog našeg,pa se on objavi na ovom sajtu i dobije dobru ocjenu? Da li likuješ ili te je sram što dobru ocjenu dobiva rad koji nije tvoj? VUK STRASNI: Čega me ima biti sram? Pa naravno da likujem! Evo ja kazem da niti jedan moj vic nije moj! Pa šta!? Pitanje publike za VUKA STRASNOG: Evo, antidupljak je poslao dvadesetak viceva i da ih je poslao kao prijedlog za vic da li sma&raš da to treba da se objavi i da antidupljak likuje? VUK STRASNI: Zašto da likuje? Pa to bi bio kriminal! Samo ja smijem prepisivati sa drugih sajtova! Pitanje za VUKA STRASNOG: Pa kad ćeš nešto napisati sam bez prepisivanja? VUK STRASNI: Pokušao sam ali zadnji mjesec i po dana moji radovi nisu prešli ocjenu 3.00! Pokušao sam pod drugim imenima da vidim da li vicevi loše prolaze zato što su potpisani sa VUK STRASNI, ali nije zbog toga već zato što su moji vicevi loši! Zato sam ponovo pribjegao prepisivanju jer to drugi bolje rade! A i obraz mi je đon! Boli me k.!

SRATKO

26.05.2011 13:35:17
e DRAGANE DABICU evo i mene sad sam MILORAD KOMADIC!!

Ante Gotovina

26.05.2011 13:37:36
Super!

Camil

26.05.2011 13:40:13
Opet ovaj bolesnik Alija. Kako ti vise ne dosadi bolan? Raji se sajt ogadio zbog tvog spamovanja. Daj olabavi malo covjece nisi nikaka faca. Vuk Strasni pa Vuk Strasni. Ako ti se tolko taj lola svidja ti ga za ruku pa ga sebi kuci vodi al nemoj vise ovdje dosadjivat jarane dosadniji si od proljeva. Daj prekini vise sa tim koji ti khurac covjece??

VUK STRASNI lično!

26.05.2011 14:07:03
Opet ovaj bolesnik Alija. Kako ti vise ne dosadi bolan? Raji se sajt ogadio zbog tvog spamovanja. Daj olabavi malo covjece nisi nikaka faca. Vuk Strasni pa Vuk Strasni. Ako ti se tolko taj lola svidja ti ga za ruku pa ga sebi kuci vodi al nemoj vise ovdje dosadjivat jarane dosadniji si od proljeva. Daj prekini vise sa tim koji ti khurac covjece??

SRATKO

26.05.2011 14:10:20
EVO MENE USRANIH GACA u potpisu MILORAD KOMADIC!!

Živeo Ratko

26.05.2011 14:12:50
mrš u pm

Patriota

26.05.2011 14:13:22
Ratko je heroj i uvek će biti

Den Haag

26.05.2011 14:36:13
Mi sakupljamo takve kao sto je SRATKO(MILORAD KOMADIC),imat ce drustvo sa prijateljem DRAGANOM DABICEM( Ku.adzic) i jos nekom elitom njemu jako poznati!

VUK STRASNI

26.05.2011 15:21:41
Odlicno ,fenomenalno ! Bravo majstori, smijao sam se sa suzama na ocima . Ratko ima na sajtu viceva kao sto je ovaj:usran,oderan,pijan jasno i da te natera zaista od srca da se nasmijes! Cista petica,specijalci bravo!

VUKOVA MAMA

26.05.2011 17:21:09
VUKE!!! Je.o ti bog ma.her mutavu! Pa, debilu jedan, 90% tvojih viceva na sajtu su dupli i to je razlog da im neko daje losu ocenu. Boli posetilace ku.ac za to da li je vic dupli! Njima je najvaznije da im se vic svideo i da su se dobro nasmijali i sa zadovoljstvom ce za isti da daju peticu. Nije stvar u tome, vec to sto sajt vecinom posecuju isti posetilaci koji prilikom objave samog vica daju realne ocene i kako to kad vic postane vic dana, a ti dajes jedinice! Koji apsurd i teska bu.alastina i izmisljotina!!! Ocena ovog vica otkako je postao vic dana nije smanjena zbog toga sto je vic dupli i sto su se posetilaci predomislili jer je to van zdrave pameti, vec zato sto je ovo tvoj vic, a tebe posetilaci mrze jer si objavio preko 1000 komentara pod svojim nikom punih uvreda i ponizenja!!! Ti jesi BOLEST ovog sajta koju vlasnik mora odmah izleciti inace ode sajt u propast!!!

Golemi

26.05.2011 19:31:38
Eje ratko ratko sretan ti put u nepovrat

VUK STRASNI

26.05.2011 19:52:08
Da kazem, pre svega, zasto sam ja najveci svoj fan: -Zato sto sam na ovom sajtu objavio preko 150(sto i pedeset) PREPISANIH viceva, od kojih su preko 120 (sto dvadeset) postali vicevi dana! - Ovakav "uspeh" na sajtu nije postigao od dana njegovog postojanja niko niti ce iko postici! -Sve ovo postigao sam za nepunu godinu i po jer prvi moj PLAGIJAT objavljen je 24.09.2009 od kada sam i ja na sajtu! -Posetilaci su me odmah procitali i znali su nepristrasno da ocene ono sto je dobro! Nepobitan do.az mojih 120 PREPISANIH viceva dana! -Ja sam jedna iskompleksirana osoba, sto se da zakljuciti iz toga sto, iako sam svakoga vredjao navulgarnijim i najpogrdnijm rijecima u komentarima, ja se svima obracam rijecima \"OPROSTITE MI OD SVEG SRCA, BUDITE MI UVJEK ZDRAVI I VESELI\"! - Pod svojim nikom objavio sam preko 1018 komentara jer se mrzim jedino zato sto znam da nisam postigao nikakav uspeh na sajtu! Komentari su apsolutno apsurdni i bezmisleni i svi posetilaci sajta znaju da sam to ja objavio jer, prvo, niko osim mene ne bi objavio komentar pod svojim nikom u kome sam sebe vredja, a, drugo, ja sam se spustio na nivo maloumnika i degena koji objavljuje komentare pod svojim nikom! Da nabrajam jos zasto sam najveci degen na ovom sajtu?! Nema potrebe, to same cinjenice do.azuju!!! Poruka maloumnim posetilacima koji misle da ovaj komentar nisam ja pisao: OVAJ KOMENTAR JE NAPISAO VUK STRASNI!!! MOZETE GA STOTINU PUTA PREPISATI I OBJAVITI POD NIKOM VUKA STRASNOG SA IZMENJENIM RIJECIMA, ALI ZNAJTE VUK STRASNI JE UVIJEK BIO I OSTACE NAJVECI SMRAD NA OVOM SAJTU!!!

Slobo

27.05.2011 13:08:56
SRATKO BRATE NIJE TO NISTA I JA SAM BIO U HAAGU I DOBRO SAM PROSAO TAMO,SAMO TI SI BRE DECU I STARCE GOLORUKE POBIO BRE.TI CES BRZE ZAVRSITI OD MENE BRE TAMO, TO NIJE FER BRATE SRATKO MILORADE KAKO SE VEC ZOVES.

ajdin

30.05.2011 14:42:39
:D

Poslao/Poslala