Zebra


Plavuša sa prijateljicom razgleda album Životinjsko Carstvo. Kada je ugledala sliku zebre upita:
- "Zašto samo fotografija zebre nije u boji?"

Sinny Boy
21.04.2011
3,96


Komentari:

Vuk Strasni

23.04.2011 04:33:44
Ja, Vuk Strasni, nekome pretim jer sam mutavac je.eni! Koji sam ja ku.ac, stavim si ga ma.ke u gu.icu, da kazem kako treba biti na sajtu, a?!!! Ja pokazujem svima vama da mogu da promijenim ocjene svakom vicu kako mi se hoce, a? Ja to radim na nedozvoljeni i inkriminirani nacin, mijenjajuci ip adrese, cime sam totalno poremetio realno ocjenjivanje viceva na sajtu?! Koja sam ja bijeda od covjeka, je.ali me svi posjetilaci sajta!!! Jedna je nepobitna cinjenica: svaki posjetilac ne moze i ne smije jedanput dnevno da glasa za b.lo koji vic pa i za svoj i sta ima nedozvoljeno u tome, ali pisati izmisljotine da ja ne glasam samo za svoje viceve sa visokim ocjenama, to se granici sa ludoscu! Je l\ imam do.aza za to? NEMAM!!! Zato ja pausalno jedem go.na na sajtu!!! Ali ja imam do.aze da sam dajuci po stotinu jedinica necijim vicevima totalno unistio nepristrasno ocjenivanje posjetilaca! Je l\ to u redu?! Jeste!!! E, pa, onda hocu i dalje da sirim lazi i izmisljotine na sajtu jer sam najveci idhiot kojeg je stvorila priroda!! Znam da je posetilacima preko ku.ca od takvih kao ja, jer sam bu.ala!!!

Alija,xyz prepisivac

23.04.2011 14:06:58
Komentar ispod pod nikom vuka strasnog, je moj! Vidite koliko gadosti moram da pisem da bi sto vise ocrnio vuka strasnog. Ali sta mogu kada toliko mrzim vuka strasnog i zavidim mu dha je to kod mene vec preslo u opsesiju, tes.u opsjednutost i psihicku poremecenost. To je to! Znam i potpuno sam svjestan da svi posetilaci znaju da to nisu komentari vuka strasnog, jer ko bi vredjao sam sebe u svojim komentarima, ali i takve komentare pod nikom vuka strasnog moram da objavljujem jer sam bolesno zavidljiv i zloban. Ojha,ojha,ojhaha, najveci sam degen ja!

posetilaci pametni

23.04.2011 15:00:15
OVAJ KOMENTAR ISPOD NAPISAO JE VUK STRASNI!!! MOZETE GA STOTINU PUTA PREPISATI I OBJAVITI POD NIKOM Alija,xyz prepisivac SA IZMENJENIM RIJECIMA, ALI ZNAJTE VUK STRASNI JE UVIJEK BIO I OSTACE NAJVECI SMRAD NA OVOM SAJTU!!!

Vuk Strasni

23.04.2011 21:20:47
Moje jadno misljenje: Zelio bih, prije svega, da izjavim da apsolutno imam nesto protiv svih, ama bas sviju. Citam svoje lude, b.dalaste komentare u zadnjih godinu dana i gadim se bljuvotina koje sam ovdje napisao. Mnogi stvarno prelaze preko svake granice ljudskog dostojanstva i kulture. No, o tom - potom. Takvi moji komentari su ogledalo moje osobe i odraz moje vlastite kulture. Medjutim, jedno sam primijetio. Analizirajuci komentare dosao sam do zakljucka da ja, VUK STRASNI, koristim vise razlicitih nikova ukljucujuci i sam nik ALIJA i ostale nikove koji pljuju po meni! Stvorio sam svog vlastitog antagonistu, odnosno zelio sam da uvjerim posjetilace da neko pljuje po meni, a ja kao da se branim od tih napada, i zelim da uvjerim posjetilace da sam ja, u stvari, jedini protagonista na ovom sajtu. Kao sto rekoh, ovo je moje jadno misljenje, ali mislim da je sva ova zbrka i medjusobno napadanje proizvod moje zavjere u mojoj bolesnoj gl0vi i u cilju promoviranja mog vlastitog imidza.

posetilaci pametni

23.04.2011 22:25:44
Sta je Alija xyz prepisivac, drznuo si se da koristis nas nik i da pises najvece bu.alastine maloumni stvore! Koristi ti tudje nikove koliko oces, ali kloni se nas mutavo go.no. Jesi razumeo degeneriku maloumni?! Tvoja suplja glava ne konta nista, ama bas nista drugo osim da prepisujes tudje komentare, da pises pod tudjim nikovima, a kad nema toga e onda pribegavas totalno maloumnim stvarima pises sam sebi i svadjas se sam sa sobom! Ludak si ti i to najveci na Balkanu! Pazi sad i ovo je napiso taj tvoj Vuk Sytrani odmah prepisi i objavi pod njegovim nikom! Je.o te bu.alu govedo jedno mutavo!

Vuk Strasni

24.04.2011 00:14:13
Sta je, posetilaci, drznuli ste se da koristite moj nik i da pisete najvece bu.alastine, maloumni stvorovi! Koristite vi tudje nikove koliko ocete, ali klonite se mene, mutava go.na. Jeste razumeli, degenerici maloumni?! Moja suplja glava ne konta nista, ama bas nista drugo osim da prepisujem tudje komentare, da pisem pod tudjim nikovima, a kad nema toga, e onda pribegavam totalno maloumnim stvarima pisem sam sebi i svadjam se sam sa sobom! Ludak sam ja, i to najveci na Balkanu! Pazi sad, i ovo sam napisao ja, Vuk Strasni. Je.o mene bu.alu, govedo jedno mutavo!

:P

24.04.2011 20:23:12
A GLUPA LI JE OVA PLAVUŠA!!

rocky

24.04.2011 21:38:06
kako zakon...pre zakon

Alija poštar

27.04.2011 14:10:45
NISAM JA IZ TUZLE VEC SELENDRE T!NJE KOD TUZLE Nemam pojma zasto zavidim VUKU STRASNOM,vic kao vic to nista nij. bitno u zivotu,eno ISMET HORO legenda humora a nista on ama bas nista da sam smisli sve od nekoga cuje pa preprica u svom stilu a bolje je kad od nekoga cujes dobar vic nego kao fol sam ga izmisliti a ocjene na sajtu pa ko to kaze jao vidi jest pametan,zato se sam sebi cudim zasto VUKU STRASNOM zavidim a lose ima viceve! ZASTOO ZAVIDIM NICEMU, ZASTOO, RECITE LJUDI DOBRI?!!!

Poslao/Poslala