Život


Obraća se pacijentica doktoru:
- "Recite mi izravno, koliko mi je još preostalo života?"
- "Ne znam, gospođo, ali da sam na vašem mjestu ne bih počeo čitati romane u nastavcima."

Hermanni
13.04.2011
4,05


Komentari:

VUK STRASNI

14.04.2011 00:24:15
Ne moze da prodje niti jedan moj komentar, a da ne napisem nesto u kojemu se vrsi direktan napad na posetilace! Ja nisam za dijalog u komentarima i da to ne bude dostojanstveno, ljudski i bez ikakvih uvreda! Medjutim, to na ovom sajtu nije moguce jer postoji jedna osoba, a to sam ja, koja je prisutna na sajtu iskljucivo radi "zezanja". I ja sam to! Neka se, ljudi, salim, neka repliciram na tudji komentar, neka dajem svoj komentar, ali sve to da bude u granicama nedozvoljenog! Najgora stvar je sto ja iskazujem u svojim komentarima zlobu i zavist! Tu je poenta u mojim komentarima: ako ne mozes nekoga dostici i ako mu nisi ravan u inteligenciji i ako ne mozes uspeti kao on, onda koristi niska i podla sredstva, vredjanja, ponizavanja, grube i nepristojne rijeci itd. Nije uopste vazno ko je koliko i sa cime prisutan na ovom sajtu! Ovo nije natprevar ko ce vise da objavi, ali je sigurno natprevar u tome ko ce da objavi prepisane stvari o cemu konacan sud donose posetilaci sajta! Nepristrasne i objektivne komentare i kritike ja ne prihvatam, medjutim, navrede i ponizenja bez ikakvog povoda to treba odmah nastaviti na ovom sajtu!

Alija,xyz prepisivac

14.04.2011 00:38:52
Komentar ispod pod nikom vuka strasnog, moj je! Izvini vuce, ali retard mora da pise pod tvojim nikom. Ojha,ojha,ojhaha, najveci sam degen ja!

VUK STRASNI

14.04.2011 00:46:09
Alija, nije potrebno da se izvinjavas. Nije tvoja krivica sto te majka nije pobacila.

Alija poštar

14.04.2011 11:49:36
NISAM JA IZ TUZLE VEC SELENDERE T.NJE KOD TUZLE Nemam pojma zasto zavidim VUKU STRASNOM,vic kao vic to nista nij. bitno u zivotu,eno ISMET HORO legenda humora a nista on ama bas nista da sam smisli sve od nekoga cuje pa preprica u svom stilu a bolje je kad od nekoga cujes dobar vic nego kao fol sam ga izmisliti a ocjene na sajtu pa ko to kaze jao vidi jest pametan,zato se sam sebi cudim zasto VUKU STRASNOM zavidim a lose ima viceve! ZASTOO ZAVIDIM NICEMU, ZASTOO, RECITE LJUDI DOBRI?!

Poslao/Poslala