Pol


Eskim popunjava neki obrazac:
- Pol:?
- Sjeverni!

3,88


Komentari:

Vašljivije Kačavenda

31.03.2011 14:21:16
PLJUC.....

Vašljivije Kačavenda

31.03.2011 14:33:37
Sinko,Sinny Boy ispovedi se ispod moje mantije tako sto nos zaceraj ili utiraj u moj rosni cmar, A SA DVE RUKE DRZI ME ZA SVETOG SAVU uzvisenoga i broj do deset, a zamisli zelju mozda ti se u zivotu ispuni,ako pozelis da ozdravis sinko to ce biti sigurno.AMEN!

Vuk Strasni

31.03.2011 16:26:46
Sini boj cuclaj p.nis moj!

dobronamernik

31.03.2011 18:00:54
VUK STRASNI PO.USI NAM, DEGENU! PISI POD SVOJIM NIKOM KOLIKO HOCES, ALI TI SI NAJVECI DEGEN NA SAJTU. VUK STRASNI, TI SI, BRE, NA SAJTU OBICNO GO.NO!!!!!! TI SI POSANDRCAO 100% JER SI OPSJEDNUT PREPISIVANJEM VICEVA I SVAKI OBJAVLJENI KOMENTAR JE TVOJ!!! LUD SI, BRE, DEGENU, LUD 100%!!!!! SAD CES RECI DA JE I OVAJ KOMENTAR TVOJ, MANIJACE SULUDI, JE.O TE BOG, DA TE JE.O!!!!

Vuk Strasni

31.03.2011 18:11:03
Ja sam osoba koja koristi nik Vuk Strasni! Zaista imam "njuh" sto je to dobar vic za prepisivanje. Ono sto sa ja objavio na sajtu zaista je na dnu lestvice po citanosti i oceni posetilaca. E, sada, to sto sam ja nedorasli decak na sajtu koji bez ikakvog povoda napada posetilace koristeci ulicarski recnik i ne birajuci reci uvreda. Najsimptomacnije je moje objavljivanje jednih te istih komentara, za koje iz aviona se vidi da su moji jer su totalno besmisleni i apsurdni. Ali na ovom sajtu sve se moze jer nije obavezno koriscenje imel adrese, sto je najveca greska vlasnika. Da vam svima bude jasno: ovaj sajt postoji iskljucivo radi mojih prepisanih viceva jer ko bi ga finansirao. Sponzori? Ma hajde, molim vas, briga nekoga za sajt sa mojim prepisanim vicevima!! Osnovna poenta u delovanju sajta je sto vi.e prepisanih viceva na njemu. A da bi bilo prepisanih viceva, ja moram prepisivati sto vise viceva koje ce posetilaci da citaju i ili ce da kupe ono sto je reklamirano ili ce da objave i svoju reklamu. A da bi se privuklo sto vise posetilaca vlasnik je izabrao jedan totalno apsurdan i neinvetivan metod: Objavljivanje prepisanih viceva na sajtu, pa makar bili oni i najvulgarniji i besmisleni! E to je najveca greska vlasnuka! Posetilaci koji dolaze na sajt uopste ne citaju moje plagijate! UOPSTE!!! Plagijate citam samo ja koji svaki dan objavljujem komentare da bih video reakciju drugih na moj komentar. Znaci, sa objavom vulgarnih komentara CIST PROMASAJ! Sta treba ovom sajtu da bi privu.ao sto vise posetilaca?! 1. DOBRI VICEVI.2. DRUZENJE POSETILACA! Zasto facebook ima toliko clanova? Zato sto ljudi mogu da se druze pisuci jedni drugima! A zasto to ne moze na ovom sajtu? Moze i tekako jer svako moze da posalje svoj komentar, ali sa pametnim i ljudskim sadrzajem. Zasto nema takvih komentara na sajtu? Jer je politika delovanja vlasnika sasvim druga: MOJE VREDJANJE, VREDJANJE...! Ako neko i napise pametan komentar, ja se odmah okomim na njega i sa najvulgarnijim recima oteram ga sa sajta. I na sajtu ostaju samo nekoliko decaka sa mnom na celu koji haraju na njemu svakakvim glupostima i niukom slucaju ne dozvoljavaju da neko udje u njihovu BAGRU! Savet vlasni.u: Ovakav rad sajta sigurno ce unaprediti isti! Zato moram naci drugi metod poslovanja sajta jer cu ja otici u tri lepe pm nepovratno!!!

dobronamernik

31.03.2011 18:30:53
Popisanac ostaje popisanac! Maloumnik ostaje maloumnik, a bu.ala, bu.ala! Deo mog komentara prepisao i objavio ga pod nikom vuka strasnog i time do.azao da je najveci degen na sajtu. Sta da kazem drugo , osim nepobitne konstatacije da ovaj sonja nista, ama bas nista ne postize ovime sto radi na sajtu. Ne znam zasto svaki komentar objavljen na sajtu on ga odmah sa izmenjenim recima objavljuje pod nikom vuka strasnog?? Jedna od konstatacija je da on u svakom objavljenom komentaru vidi vuka strasnog sto je van pameti i teska psiholoska nastranost. Drugo , kada nema na sajtu komentara koji bi on iskoristio za svoju nastranost, e onda on sam sebi napise komentar i isti objavi pod nikom vuka strasnog! Konstatacija, teska i psohopatska opsednutost vuka strasnog! I ono sto je najgore u njegovim degenerickim nastupima na sajtu je objavljivanje komentara sa njegove strane u kojima se on svadja sam sa sobom i vredja sam sebe! Konstatacija, osoba sa teskim psihickim poremecajem kojoj je neophodno lecenje! Da se razumemo ja niukom slucaju ne branim vuka strasnog, ali niko od nas ne moze da predje preko toga da svaki dan , uz svaki vic cita glupe i besmislene komentare pod nikom vuka strasnog iako svi znamo da to nisu vukovi komentari. Znaci moze neko da objavljuje komentare na sajtu u kojima ce da iznese svoje misljene o konkr.tnom vicu, ali da nekoga napada i vredja u svojih preko 1000 objavljenih komentara, kao sto je on licno izjavio na sajtu e to je vec zaista bolesna osoba koja svoje frustracije leci na ovom sajtu. I sta postize time? NISTA,AMA BAS NISTA!! Samo sam sebe blamira i pravi od sebe najvecu bu.alu na sajtu. To ne moze da radi pametna i zrela osoba. Nepobitan zakljucak : Ovakve osobe nisu potrebne na sajtu vec odmah na lecenje!!!!

VUK STRASNI

31.03.2011 18:54:08
dobronamernik tebi je il glava prazna il ku.ac u ghuzi? Po svemu izgleda oboje. Svako ima pravo da nagadja ko je ko na sajtu? Ti imas kratak QRAC do.azazano je komenntar vuka strasnog? Imas!!! Pa sta onda mutavi popisancu bulanzas kao da si jeo buniku ! Idi igraj zmurke sa svojim vrsnjacima, pogledaj neku dobru staricu ili kracu suknjicu i sanjaj zensku pi.u, jer ce proci jos puno vremena do.le je stvarno pomirises i stavis nos u nju. Na sajtu nisu nam potrebne nedorasle osobe kao ti dobronamernice koje osim ulicarskih vredjanja ne znas ama nista o zivotu. Zato kloni se sa sajta i nemoj da ti se desi da jos jedanput da radis stvari za koje niti si dorastao niti imas pameti! Ostavi moje komentare onakve kakvi su, jer kazuju mnogo za onog ko ih razume i shvaca. A ti i ostali kao ti neka idu da pasu travu na drugu livadu gde ima manje pametnih ili totalnih luidaka kao sto si ti. Za ostale budite mi zdravi i veseli vas VUK STRASNI

ba

31.03.2011 19:00:34
Alija zaista previse jedes go.na pod nijko. vuka strasnog.

Vuk Strasni

31.03.2011 19:51:19
Ja sam popisanac i ostajem popisanac! Maloumnik ostaje maloumnik, a bu.ala, bu.ala! Deo svog komentara prepisao sam i objavio pod svojim nikom i time do.azao da sam najveci degen na sajtu. Sta da kazem drugo, osim nepobitne konstatacije da sam sonja koji nista, ama bas nista, ne postizem ovime sto radim na sajtu. Ne znam zasto svaki komentar objavljen na sajtu ja sa izmenjenim recima objavljujem pod svojim nikom?? Jedna od konstatacija je da ja u svakom objavljenom komentaru vidim sebe, sto je van pameti i teska psiholoska nastranost. Drugo, kada nema na sajtu komentara koji bih iskoristio za svoju nastranost, e onda ja sam sebi napisem komentar i isti objavim pod svojim nikom vuka! Konstatacija: teska i psohopatska opsednutost samim sobom! I ono sto je najgore, u mojim degenerickim nastupima na sajtu je objavljivanje komentara sa moje strane u kojima se ja svadjam sam sa sobom i vredjam sam sebe! Konstatacija: ja sam osoba sa teskim psihickim poremecajem kojoj je neophodno lecenje! Da se razumemo, ja ni u kom slucaju ne branim sebe, ali niko od vas ne moze da predje preko toga da svaki dan, uz svaki vic cita glupe i besmislene komentare pod mojim nikom iako svi znate da to jesu moji komentari. Znaci moze neko da objavljuje komentare na sajtu u kojima ce da iznese svoje misljene o konkr.tnom vicu, ali da nekoga napada i vredja u svojih preko 1000 objavljenih komentara, kao sto sam ja licno izjavio na sajtu, e to je vec zaista bolesna osoba koja svoje frustracije leci na ovom sajtu. I sta postizem time? NISTA, AMA BAS NISTA!! Samo sam sebe blamiram i pravim od sebe najvecu bu.alu na sajtu. To ne moze da radi pametna i zrela osoba. Nepobitan zakljucak: Ovakve osobe kao sto sam ja nisu potrebne na sajtu vec odmah na lecenje!!!!

Vuk Strasni

31.03.2011 21:33:34
Meni je i glava prazana i ku.ac mali! Odakle meni pravo da nagadjam ko je ko na sajtu? Jel imam ikakvih do.aza da je komentar nije moj? Nemam!!! Pa sta onda ja mutavi popisanac bulanzam kao da sam jeo buniku! Idem da igram zmurke sa svojim vrsnjacima, pogledacu neku dobru gu.hu ili kracu suknjicu i sanjacu ZENSKU pi.u, jer ce proci jos puno vremena do.le je stvarno pomirisem. Na sajtu nisu vam potrebne nedorasle osobe koje osim ulicarskih vredjanja ne znaju ama nista o zivotu. Zato klonite me se i trudicu se da mi se desi da jos jedanput pokusam da radim stvari za koje niti sam dorastao niti imam pameti! Ostavicu svoje komentare onakve kakvi su, jer kazuju mnogo za onog ko ih razume i shvaca. A ja i ostali kao sto sam ja neka idu da pasu travu na drugu livadu gde ima manje pametnih ili totalnih ludaka kao sto sam ja.

Vuk Qrceviti

31.03.2011 21:44:39
hahahah b0g te glupi j.bo, nije pislao pol, nego spol. hahahah je..m te retardirana, ti si izgleda skupa sa Vukom veselu gimnaziju zavrsio.

Mila

31.03.2011 23:03:34
Ima li neko da se javi da mu ga dobro pophusim. Navalite momci kod najbolje puhsacice.

Mila

01.04.2011 00:01:24
Na sajtu sve sami pedheri!!!

Vuk Strasni

01.04.2011 02:52:02
Svi putevi vode u Jagomir!

autentičnaMerhunisa

01.04.2011 11:09:35
Ovo ne funkcioniše na hrvackom - kod njih je Spol.

VUK STRASNI lično!

01.04.2011 11:24:06
Od danas šaljem samo svoje originalne viceve.Nema više plagijata,samo svoje! I više neću dodavati petice svojim a kečeve tuđim vicevima. Budite mi zdravi i veseli!

VUK STRASNI lično!

01.04.2011 11:38:44
Aprililili..!!!!

ko to tamo peva

01.04.2011 11:50:49
Ma je.o ti ma.er vuk strasni, dosta si pisao komentare pod njegovim nikom. Dosadni maloumnik .

Vuk Qrceviti

01.04.2011 11:51:43
Merhunis tuko balava, spol se pise malim slovom, nije hrvackom nego hrvatskom... tebe fakat ko da je Vuk pravio.

Alija,xyz prepisivac

01.04.2011 11:57:10
Svi komentari ispod pod nikom vuka strasnog moji su! Razlog zasto pisem pod njegovim nikom rekao sam vam sto puta, ali ponovicu ga: Mrzim, mrzim, i zavidim vuku strasnom!!! A znate sta zatrazio sam od vlasnika sajta da mi da neku nagradici zato sto sam uradio mnogo, napisao sam na ovom sajtu preko 1000 komentara pod nikom vuka strasnog. To se mora postovati i dati mi bar neko priznanje, jel da? Ojha, ojha, ojhaha, najveci sam degen ja!

Poslao/Poslala