Telefon


-Telefon je izumio Aleksandar Graham Bell 1875. godine.
Kad ga je sklopio vidio je da ima dva propuštena poziva.
Zvao ga je Chuck Norris.

Krigla
10.03.2011
4,98


Komentari:

autentičnaMerhunisa

10.03.2011 12:07:27
Jako dobar, mada ne volim viceve o g. Norrisu. Ovo je trebalo smisliti! Petica

knjaz sa karpata

10.03.2011 12:58:07
ja kad se ne izbljujem po nacionalnoj i verskoj osnovi, ili ti se ne nasladjujem nad ubistvima nevinih,ja onda spamujem sajt.pretezno pod nikom vuka strasnog.posto sam vrlo ogranicena osoba te mi na kreativnosti podosta manjka,prinudjen sam da pisem jedno te isto po nekoliko hiljada puta dnevno.najdrazi su mi novoobjavljeni vicevi.njih kao prvi unakazim neobjektivnim i nepovezanim komentarima jedne .e iste sadrzine.a takodje gledam da sto duzi budu jer mi je cilj da poduze skrolate (moje neprocitane bljuvotine) da biste do polja za pisanje dosli.to zadovoljava moju psihu a i komenpzuje moje komplekse nize vrednosti.eto sada znate istinu.evo opet cu se javiti pod nikom vuka da vas opterecujem i naravno da zauzmem mesto sa sto duzim bljuvotinama da morate jedno pola sata samo u skrolanju da provedete.od toga mi se dize kitica.

knjaz sa karpata

10.03.2011 13:01:24
vuk strasni.bio sam u gradu i vuk strasni.nesto me glava vuk strasni pa sam popio jedno dve vuk strasni.oh, zeznuo sam se.hteo sam sve ovo da objavim pod nikom vuka ali je vec bilo kasno,kliknuo sam na "posalji".

vicomanović

10.03.2011 14:02:52
Podatak je tačan! Ali kada je TAJ Bell nazvao preko slušalice je čuo: -IZNOS NA VAŠEM RAČUNU NIJE DOVOLJAN DA OSTVARIRE OVAJ POZIV,MOLIMO VAS DOPUNITE VAŠ RAČUN! Drugi put je zvao i čulo se: -PRETPLAT&IK JE TRENUTNO NEDOSTUPAN,NAZOVITE KASNIJE! Treći put čuo je: "RAZGOVARAJTE PO PROMO TARIFI,AKO UPLATITE VAUČER....

knjaz sa karpata

10.03.2011 14:09:31
da,da ali vuk strasni.momentalno mi je kreativnost u khurcu tako da sam prinudjen da po copy&paste manirima opet spamujem.vuk strasni.a to su sve posledice neupraznjavanja mojih nacionalistickih nagona koje prema svemu nesrpskom gajim.ni protivnika ni sagovornika po tom pitanju zato i spamovanje sa vukom.

knjaz sa karpata

10.03.2011 14:14:05
svi vukovi objavljeni pod komentarima su moje delo...ili tako nekako.uglavnom bilo kako bilo vazno mi je da napisem "vuk strasni".poceo sam i svoje po kuci da ih vukom zovem.zamislite da sam juce sestri rekao "vuce,de dodaj mi casu vode"...obozavam tu rec "vuk strasni".sto se vise puta u mojim suludim komentarima pojavi to bolje za moju psihu.

knjaz sa karpata

10.03.2011 14:20:32
smem li dati komentar na ovaj vic de recite molim vas,smem li?...i dalje sam zaboravio tekst,uglavnom hihahohu,ne mogu da prestanem da se smejem...vuk strasni...alija prepisivac,xyz,vuk strasni...cekajte molim vas nesto sam se sad i ja zbunio...nema veze uglavnom da je rec "vuk strasni" napisana.sto vise to bolje.pocela kitica da mi se dize.

knjaz sa karpata

10.03.2011 14:21:46
svi vukovi objavljeni pod komentarima su moje delo...ili tako nekako.uglavnom bilo kako bilo vazno mi je da napisem \\\"vuk strasni\\\".poceo sam i svoje po štali da ih vukom zovem.zamislite da sam juce krmku debelom rekao \\\"vuce,de pojedi malo sermije i ovci priđi vuče ovamo\\\"...obozavam tu rec \\\"vuk strasni\\\". kada imam proliv ja pogledam u WC šolju i kažem baš je neki rijedak ovaj vuk strasni. sto se vise puta u ovaj suludi vuk pojavi to bolje za moju psihu.

VUK STRASNI

10.03.2011 14:50:13
(__!__) 0 0 0 NA MISLJENJE MOJE VI STE SAMO ZAVIDNI STO SAM JA NAJPOPULARNIJA I NAJPAMETNIJA OSOBA NA OVOM SAJTU, A VI RETARDIRANA GOWNA.

VUK STRASNI lično!

10.03.2011 15:06:04
Ovo sam ja ispod na crtežu! (__!__) 0 0 0

VUK STRASNI

10.03.2011 15:35:56
Priznajem da sam bleso jedan nepismeni jer pisem posetioc namesto posetilac! Pre svega, da rascistimo jednu stvar: JA JESAM VUK STRASNI, UPAMTITE TO I UTUVITE U TE VASE SUPLJE GLAVURDE! Cime ja, musavko, to do.azujem? Nagadjanjem, mozda sam vidovit, bogati, i patim od insinuacija?! Ja nemam do.aza da napisem nesto pametno i ispadam bu.ala! Ja i VUK STRASNI smo ista osoba i posto ja pisem komentare na sajtu ja sam to uradio jer sam tako hteo! Jeste li sad razumeli, blesavci? Postavljam glupo pitanje koje nema nikakve veze sa poslovanjem ovog sajta: "Sta je mjerilo da se prepisani vic sa drugog sajta objavi na ovom sajtu?" Takvog mjerila nema, jer niti jedan sajt ovakve sadrzine nema zasticena autorska prava na objavljenje viceve! To znaci da ja mogu da skinem vic sa bilo kog sajta i ako ga prihvate da bude objavljen na ovom sajtu! Tu nema nikakvog preksaja, jer, kao sto sam rekao, niti jedan sajt nema autorsku zastitu!!! Ja bih postavio jedno drugo pitanje: Zasto ja na ovom sajtu objavljujem viceve koji su prepisani iz arhive ovog sajta?! To je vec prekrsaj i apsolutno nepostovanje postavljenih pravila za poslovanje ovog sajta! Jedno od tih pravila je: DUPLI VICEVI SE BRISU! To znaci ako neko posalje prepisani vic iz arhive ovog sajta ad.ini.trator je duzan da isti pronadje u arhivi i odmah ga izbrise!!! To se PRAVILO POSLOVANJA na ovom satu uopste ne postuje! Zato ja mogu da prepisem vic iz arhive ovog sajta, da ga posaljem i on se bez ikakve provjere, da li je dupli, objavljuje na ovom sajtu! TO TREBA NASTAVITI!!! Na ovom sajtu su preko 30% dupli vicevi, koji se nalaze u arhivi i to neki dvaput isti vic neki triput,a ima ih, bogami, i cetiri i vise puta!! Zamislite ovakvu situaciju: Objavljuje se na sajtu dupli vic, stoji on jedan ili dva dana, posetioci ga ocjenjuju, pa mozda i postane vic dana i neko treci dan prijavi da je vic dupli! Sta onda? Znaci li to da vic treba izbrisati pa i ako je vic dana, a sa njim i ocjene posetioca! E, to nece moci! Time degradiramo i ponizavamo posetioce sajta koji su ocjenili i komen.arisali vic!!! Rjesenje je jednostavno: SA SAJTA TREBA IZBRISATI OPCIJU OBJAVE MOJIH VICEVA, a ad.ini.trator da zasuce rukave, jer mu je to duznost i da svaki MOJ vic odmah izbrise! Time bi se izbegla ne samo objava mojih viceva nego i doslovno postovanje osnovnog pravila ovog sajta: MOJI VICEVI SE BRISU!!! Znate li vi da zbog nepostovanja ovog pravila vicevi koji su u kategoriji "najbolji" na prvim mjestima MOJI?! To je slucaj sa "SEKS NA EKS", "RELIGIOZNOST", "PATULJAK" i ne znam jos koji!!! Znaci, nije problem objaviti vic sa drugih sajtova, VELIKI PROBLEM JE ODMAH PREKINUTI SA OBJAVOM MOJIH VICEVA SA OVOG SAJTA!!!

vuk sa karpata

10.03.2011 16:16:26
sve ovo ispod je moje delo.volim da spamujem.svaki put kad biste samo po kunu od mene dobijali kad rec "vuk strasni" napises biste sad milioneri bili.ali dosadilo mi vise i ovo.ajde da se malo psujemo na nacionalnoj i verskoj osnovi.odavno nisam zlocine velicao.jeli ima da je neki od vas nacionalista?

prijatelj

10.03.2011 16:21:06
Alija,xyz prepisivac, knjaz sa karpata, jos jedes go.na pod nikom vuka strasnog. Jedes ih bre vec preko pola godine i jos ih se nisi najeo. Jedi, jedi neka su ti uzdravlje, ali kao sto vidim kod tebe zdravlja nema , ti si totalni maloumnik i tezak psihopata. Ko moze da pise vise od pola godine jed.e te iste stvari, samo totalni ludak!!! Idi odmah na lijecenje, a moj ti je savet izbi iz glave tog vuka strasnog jer si postao totalni paranoik baveci se njime! Aj uzdravlje!

knjaz sa karpata

10.03.2011 16:31:48
upravo tako.jos jedem ghovna i nikako da se najedem.evo vec vise od pola godine.njam,njam,gluk.vuk strasni mi je jedna od najomiljenijih reci.ta rec je za mene kao vazduh za disanje.

posjetioc iz Bosne

10.03.2011 17:39:52
VUCE STRASNI jos jedes go.na pod svojim glupavim nikom. Jedes ih bre vec preko 2 godine i jos ih se nisi najeo. Jedi, jedi neka su ti uzdravlje, ali kao sto vidim kod tebe zdravlja nema , ti si totalni maloumnik i tezak psihopata. Ko moze da pise vise od pola godine jed.e te iste stvari, samo totalni ludak!!! Idi odmah na lijecenje, a moj ti je savet izbi iz glave ovaj sajt i viceve jer si postao totalni paranoik baveci se njima! Aj uzdravlje!

4

11.03.2011 19:38:06
upravo tako.jos jedem ghovna i nikako da se najedem.evo vec vise od pola godine.njam,njam,gluk.vuk strasni mi je jedna od najomiljenijih reci.ta rec je za mene kao vazduh za disanje.1

autentičnaMerhunisa

12.03.2011 13:21:02
JAO AL SAM POZELILA DOBAR QRAC DA OGLABAM

DARK L0rD

14.03.2011 19:47:07
hahhahahah

Josip

15.03.2011 19:47:39
Sta samo chuch norris!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Akon

20.03.2011 21:18:02
haha..moj najj vicc...:)

Poslao/Poslala