Janez


- Zašto je Janez istetoviro na guzici broj 32?
- Zato što to na engleskoom znaći trti tu!

1,94


Komentari:

Alija Izmetbegovic

28.02.2011 20:00:55
Zasto bi Nikola Jakelic moro da se vrati u osnovnu skolu? Zato sto je nepismen!

VUK QRCEVITI

28.02.2011 21:11:56
Ovo je superiska utiro vam moj magarac u cmar

VUK STRASNI

28.02.2011 21:16:23
Ne, ali zaista ne kontam što se potpisujem sa VUK STRAŠNI i prepisujem druge komentare, jer se ionako iz aviona vidi da je u pitanju druga osoba, a ne originalni VUK STRAŠNI. Inače, za posjetilace: Kao i svaki drugi čovek na svetu koji voli viceve i prepisuje i priča viceve, tako i ja prepisem ponekad neki odličan vic, ali vecinom, naravno, omanem. Nastavicu da prepisujem, ne obaziruci se na svoje debilne komentare, mada zaista nisam siguran šta to radi redakcija sajta kad već ne rade ono što im je posao. P.S.Sada cu da prepišem i ovaj komentar, a onda ću namerno da napišem jedan VIŠEKILOMETARSKI kako bi se pomučio bar malo. Jer, čak i kada zaista prepisujem viceve, ocenjujem sam sebe itd. ne mogu biti veći krembil. Ja, verovatno, po ceo dan čamim na ovom sajtu i čekam nove komentare kako bih ih prepisao, ali...to je moj problem. I to jako veliki problem, za koji vi ostali koji komentarišete niste stručni. Za pomoć cu se obratiti nadležnima u Lazi Lazareviću, oni možda imaju lek za mene.PO DRŠKE XVUKU STRAŠNOM!!!

VUK STRASNI

28.02.2011 21:40:30
Komentar ispod objavljen u 21:16:23 JE MOJ!!! Znam da sam ja osoba koja ga je napisala i pos.ala, ali kada sam ga procitao, zakljucio sam da sam ja osoba apsolutno dekadentna i psihicki nestabilna! To se nepobitno vidi iz sadrzaja komentara i nacina na koji je isti napisan: Rijeci i recenice u njemu su nepovezane, dvosmislene, misli su isprekidane i halucoidne, sve napisano vrti se u istoj tacki i u zacaranom krugu! Osoba koja je ovo napisala kao da trazi pomoc od nekoga, jer je veoma osamljena! Ovo je jedan zakljucak za koji mislim da ne gresim! Drugi zakljucak: kada sam napisao komentar, pokusao sam da prikazem sebe u drugom svjetlu, ali apsolutno uspesno!!! Debil sam koji je preko komentara apsolutno tacno opisao sam sebe!!! Sada bar svi posjetilaci sajta znaju sa kim imaju posla: Apsolutno sam posesivna i totalno psihicki nestabilna osoba!!! TO SAM JA, JADNIK!!! Ja se kao debilni gradjanin trudim da ono sto je napisano u mojim komentarima razumije svako! Inace, ako bismo htjeli sa nekim da raspravljamo o odredjenoj oblasti ili temi, stojim na raspolaganju! Ali blentavo, nedostojanstveno i nerazumno!

Alija,xyz prepisivac

28.02.2011 23:21:33
Komentari ispod pod nikom vuka strasnog moji su! A sta cu ja jadan kada mi je to jedina razonoda u 24 casa! Ojha, ojha, ojhaha, najveci sam degen ja!

Alija,xyz prepisivac

28.02.2011 23:24:07
Ljudi, braco mislim da razumjete jadnika koji 24 casa cami ispred kompjutera i pise svakojake gluposti. Shvatite me molim vas, a posebno to trazim od vuka strasnog. Izvini vuce, ali takva mi je sudbina sta da radim.

VUK STRASNI

28.02.2011 23:37:53
Eto vidite sta ja radim, napisem komentar pod nikom Alija,xyz prepisivac i u nedostatku starih komentara, prepisem isti taj komentar i sa izmenjenim rijecima objavim ga pod nikom drugih posjetilaca.I jos da dodam: Komentar ispod pod nikom Alija,xyz prepisivac je moj! To ja radim na sajtu, pisem sam sebi komentare, svadjam se sam sa sobom i sta jos ne, samo da prodje tih 24 casa u mom za.ebanom zivotu. Ojha, ojha, ojhaha, najveci sam degen ja

Alija,xyz prepisivac

01.03.2011 00:14:02
Komentar ispod pod nikom vuka strasnog je moj! Nego ciji, kad vuk strasni ne pise komentare vise od pola godine, pa ja moram da pisem pod njegovim nikom! Vidite sta ja radim imitiram samog sebe , u komentarima , objavim isti komentar po desetak puta, izmisljam stvari da bi ocrnio vuka strasnog i druge i sta jos ne na sajtu. To moram da radim da mi prodju moji jadni 24 casa! Ojha, ojha, ojhaha, najveci sam degen ja!

VUK STRASNI

01.03.2011 00:22:49
Komentar ispod pod nikom Vuka Strasnog je moj! Nego ciji, kad vuk strasni ne pise komentare vise od pola godine, kad ja moram da pisem pod svojim nikom! Vidite sta ja radim: imitiram samog sebe u komentarima, objavim isti komentar po desetak puta, izmisljam stvari da bi ocrnio posetilace i druge i sta jos ne na sajtu. To moram da radim da mi prodju moji jadni 24 casa! Ojha, ojha, ojhaha, najveci sam degen ja!

VUK STRASNI \\\

01.03.2011 00:28:47
Svi komentari pod nikom vuka strasnog i svi ostalih nikova su moji! Nego ciji, kad ja ,vuk strasni, samo pisem komentare vise od pola godine, pa ja moram da pisem pod razlicitim nikovima! Vidite sta ja radim imitiram samog sebe , u komentarima , objavim isti komentar po desetak puta, izmisljam stvari da bi ocrnio sebe i druge i sta jos ne na sajtu. To moram da radim da mi prodju moji jadni 24 casa! To radim je uopste nemam nikavog socijalnog zivota, moj zivot je ovaj sajt gdje postiram komentare i svadjam se sa virtualnim neprijateljima a dijelim komplimente sam sebi od strane virtualnih prijatelja to jest osoba koje sam ja izmislio u svom bolesnom umu i virtualnom svijetu u kojem zivim. Ojha, ojha, ojhaha, od mene veceg degena i bilmeza nema.

posetlaci

01.03.2011 00:47:40
E Alija sada si vec precero. Sca mislis da smo mi posetlaci bilmezi, pa ne znamo koji kimentar ciji je. E debelo si se za.ebo. Ti si bre najvece prepisivacko djuhbre na situ. Kako te nije sramoota da vredjas svakoga kiga stignes . Mislis da si ti najpametniji. Ti si najveca bu.ala nista vise i prestani vec jidnom bilmezu musavi. Ko ti je taj vuk strasni ne znamo ali ako ga toliko volis sto pises samo o njimu je.i se s njim , dosta si pisao pod njigovim nickom, jer niko ne pise komentare u koma sam sibe napada jel ti to jasno da time samo pravis od sibe najvecu bu.alu na situ. Videli smo maloumnike ali tebi rivnog nima.

VUK STRASNI

01.03.2011 01:40:23
E, sada sam vec precero. Ja znam da ste vi posetilaci bilmezi, da ne znate koji komentar ciji je. E, debelo ste se za.ebali. VUK jeste, bre, najvece prepisivacko djuhbre na site-u. Nije me sramota da vredjam svakoga koga stignesm Mislim da sam najpametniji. Ja sam najveca bu.ala, nista vise i necu da prestanem vec jednom jer sam bilmez musavi. Ko ste vi posetilaci, ne znam, ali ako me toliko volite sto pisete samo o meni, je.ite me! Dosta sam pisao pod svojim nickom, jer ja pisem komentare u kojima sam sebe napadam. A time samo pravim od sebe najvecu bu.alu na site-u. Videli ste maloumnike, ali meni ravnog nema.

BJRMKD

01.03.2011 09:45:45
Današnji VIC DANA Vuka Strasnog je najgori od osnivanja sajta!

Alija poštar

01.03.2011 10:40:40
MOJ VIC JA GA NAPISAO,SAMSAM BIO U SOBI ZA STOLOM NIKO NIJE OKO MENE BIO ,A I PROZOR BIO JE ZATVOREN.

Vuk Prdoslav

01.03.2011 10:47:31
e pa svasta se tu desava,koji glupani xaxaxaxa

VUK STRASNI

01.03.2011 17:38:30
TAKO JE LJUDI KOMENTARI ISPOD SU MOJI I NIČIJI VIŠE. JA SAM VUK IMAM DEBEL KUK I DRŽIM GA U RUK.

Vasljivije Kacavenda

01.03.2011 20:53:59
Ljudi, braco mislim da razumjete jadnika koji 24 casa cami ispred skole,A sta cu ja jadan kada mi je to jedina razonoda za moga kitona.AMEN

VUK STRASNI

01.03.2011 21:14:05
DA LI STE IKADA J.BALI SVOJU ĆERKU JA SAM HTIO DANAS, ALI JE POČELA PLAKATI PA JE ŽENA ULETJELA U SOBU DA JE IZVADI IZ KREVETA I NAHRANI

Poslao/Poslala