Država


- Lopovi! Ne kradite država ne voli konkurenciju!

3,40


Komentari:

VUK STRASNI

20.02.2011 20:32:54
Smijem li dati komentar? Recite mi, molim vas, smijem li komentarisati vlastiti vic? Zasto trazim dozvolu da ovo uradim? Zato sto sam ponizen i beskrupulozno povredjen. Nisam mogao vjerovati kad sam vidio da se moji komentari na moje viceve ne objavljuju na sajtu . Od koga i zasto? Ja sam najneiskrenije davao komentare na svoje viceve jer su me zaista nasmijali. Recite mi sta ima lose u tome i zasto je to neko zloupotrebio? Zasto to radite ljudi? Ja ne znam ko sam i nista mi to ne znaci, ali sam dao neiskren komentar na svoje viceve jer su za mene zaista dobri. Evo dacu svoje misljene iskreno i za ovaj vic: Odlican je, jer kazuje mnogo! To je moje licno misljenje i sta sad ja treba da zbog toga ispastam i moj komentar neko da objavljuje na sajtu po nekoliko puta? Najiskrenije kazem vam da ja VUK STRASNI pisem ovo i molim vas da ovo ne pripisujete nikome. Moje misljenje je samo moje!!!

Alija,xyz prepisivac

20.02.2011 21:33:16
Komentar ispod pod nikom vuka strasnog, je moj! Ovo je isti komentar koji objavljuem vec dvanaesti put uz razne viceve! Zar nisam kralj za prepisivanje i manipulaciju?! Ojha, ojha, ojhaha najveci sam degen ja!

VUK STRASNI

20.02.2011 22:26:43
Baba, baba, dodji da mi smijenis pelene, usmrdio sam se ko svinja u oboru! Ne mogu da se udaljim od monitora jer ce ostati neki neprepisani komentar. Baaaba, baba, hajd pozuri, d.kle cu da cekam! Usmrdio sam cijeli Balkan.

odlican

20.02.2011 22:35:22
Bravo majstore. Nesto da procitamo kako valja. Odlican pet.

VUK STRASNI

20.02.2011 22:55:48
Bravo majstore. Nesto da procitamo kako valja. Odlican pet.

VUK STRASNI

21.02.2011 00:23:59
A sta mislite da li sam ja buzdovan? Jesam, jesam !!! A, sada cu vam otkriti jednu istinu koju moj mali um nikada nije mogao da shvati i kojom se pravim bu.alom na sajtu mjesecima! Do dana kad sam svoje viceve nerealno i pristrasno ocjenjivao i moje ocjene niko nije namjerno degradirao, ja sam objavljivao svoje viceve pod mojim nickom VUK STRASNI! Od momenta kada sam ja sa svojom bagrom poceo namjerno, zlobno i bezobzirno da unapredjujem moje viceve, dajuci im po desetak i vise petica, mijenjajuci ip adrese, uvideo sam da se isplati da saljem viceve pod svojim nickom, jer sam unapred znao da ce, iako su najgori, dobiti petice, cime se omalovazavaju ocjene posjetilaca! VUK STRASNI STALNO, STALNO ocjenjuje svoje viceve! A sta sam uradio ja, pavijan jedan, sve svoje viceve u kategoriji "Najgori" unapredio sam ih dajuci im svaki dan po desetak i vise petica i njihove realne ocjene dobivene od posjetilaca koje su bile razlicite, pocev od 1.85, sveo sam ih na to da istu ocjenu 1.57 sada imaju svi vicevi, sto je najveci apsurd na sajtu! Ali to sam ja uradio i stanje je takvo samo zbog mene! Zato sam morao da uradim nesto drugo da bi zastitio svoje nerealne ocjene, da primenim pravilo:"JEDAN VIC JEDAN NICK"! Sada svaki moj prepisani vic ima razliciti nick! Na sajtu se objavljuju preko 90% mojih plagiranih viceva, medjutim, sada svaki vic pod razlicitim nickom! Zasto? Zato sto su prepisani! E, pa, sada cu uzeti pa na svaki moj prepisani vic na sajtu dacu same petice! Bice, bice puno posla za mene pavijana! Ponekad objavim prepisani vic i pod svojim nickom VUK STRASNI, da iritiram posjetilace zbog nostalgije prema svom nicku! Da vas obavestim da u kategoriji "Vicevi dana" moji prepisani vicevi od 97 sada su 120!!! Pod kojim nickovima?! E, to cu da si ostavim da sam otkrijem, a sto mi nikada nece uspjeti! Uskoro cu da prepisem jedan vic pod svojim nickom, pa dacu mu koliko ocu petica da bi zadovoljio svoju suludu strast!! Postovanim posjetilacima: VUK STRASNI je uvijek na sajtu iskljucivo radi sebe, ali pod drugim nickovima zbog navedenog! Vi samo citajte viceve i ono sto je najbolje to nije mo.e! BUDITE MI UVIJEK ZDRAVI I VESELI!!!

je.ali te Bosanci

21.02.2011 01:04:01
Alija ba dosta si jeo go.na na sajtu pod nikom vuka strasnog. Je.o te onaj vuk strasni bu.alo jedna, preterao si i dosadiso si i bogu i ljudima. Idi na drugi sajt pa lijeci svo.e bolne komplekse maloumnice.

Alija poštar

21.02.2011 13:49:27
ohohohohoo super nisam se ovako ismijao ima mjesec godina ojhaa.ojhaa hahaha

Smrdika Prdika

21.02.2011 16:28:38
VUK STRASNI evo i ja ti dajem oprost za prepisane viceve,pruzam ti ruku moju poljubi je(sad me neki svrab uhvati po cmaru,evo lepo sam se izdrpao sa tri prsta ispod mantije)poljubi i svi gresi tvoji ce otici.Sa tim cu ti isteram zlo a uteram dobro!!

fre@ky @ngel 91.

21.02.2011 16:42:55
BAS SI MI NEKI VUK STRASNI...TI SI BOLESTAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VUK STRASNI

21.02.2011 19:04:58
znaci, ja se sam sebi smijem na ovim mojim glupim vicevima. nekad cak i masturbiram pa ono odleti na monitor i ja to polizem i padne mi onda na um vic i meni bude super

amer

05.03.2011 18:13:45
a bože me sačuvaj. pa možetel se vi barem jedan dan normalno ponašat na ovom sajtu. zahtjevat ću od vlasnika da zabrani komentare

Joe

07.07.2011 15:25:43
Ovaj vic je prastar :D

Poslao/Poslala