Torabi


- Torabi je bioenergicar. Više nije.

3,77


Komentari:

Alija Izmetbegovic

02.11.2010 01:16:26
VUK STRASNI j. bio kr.ten. Sad je jos veci.

VUK STRASNI

02.11.2010 04:18:38
Ja mislim da mi je mjesto na psihijatriji. To me neka zla sila tjera pisat bljuvotine pod nikom Vuka Strasnog. Drugog objasnjenja nema. Ovo prevazilazi opsjednustost i prerasta u totalno ludilo. Ja mislim kad bar jednom ne bih objavio prepisani vic, i to bez ikakih razloga, crko bi ko dzukac.

bas Bosanac

02.11.2010 12:00:09
Alija nikada ne spava, vec budno prati sta se desava na sajtu i danu i nocu.Koji bu.ala objavljuje komentar u 04:18 nocu nego on i to pod nikom vuka strasnog. Bravo vuce da zauzdas nekoga da bude tako poslusan za to treba pamet i inteligencija. Najveci si nema sta!

Vuk Qrceviti

02.11.2010 12:46:39
Mama ti j. bila nevina...vise nije hahahahah jesam te za.ebo. Baci Vuka Strasnog da se igramo

xyz

02.11.2010 13:26:01
I Drakula ima bioenergiju, svaki put kad mi poljubi krivalja on se digne

neko iz Bosne

02.11.2010 13:44:43
Alija, Drakula, xyz,Vuk Qrceviti, abc, sve su to slinavci i popisanci koji odmah treba da odu sa sajta jer toliko jedu go.na da su usmrdeli cijeli Balkan.

Alija gutac udova

02.11.2010 14:21:08
J.bem vam mamare svima koji pisu ovakve viceve, jel jasno khreteni jedni bjedni...

xyz

02.11.2010 16:39:34
Neko iz Bosne !!!! Pazi !!! Imas muvu na nosu !! PPRRDD !!! Tapiru !

VUK STRASNI

02.11.2010 17:06:19
Sta sam bre navalio na prepisivanje viceva ko muva na go.na je.o me bog mutavi. Ja prepisao nesto poslao i to je objavljeno. Ne dajem komentare o vicu, nego uporno pisem najvece bu.alastine na sajtu i to pod nikom Vuka Strasnog. Svi posetioci znaju da sam naveci plagijator na sajtu, da prepisujem tudje komentare, isprevrcem rijeci i objavljujem ih pod nikom Vuka. I sta onda postizem time? Nista, samo sam najveci glupan na sajtu. Niste vi duzni da citate samo moje gluposti majmuni jedni. Ili cu pisati uljudne komentare ili da me nema na sajtu jer sam bu.ala jedna!

VUK STRASNI \

02.11.2010 17:34:04
Bagra sa Alijom na celu jos uvjek jede go.na pod mojim nickom! Komentari ispod pod mojim nickom NISU MOJI!!! NE MOZES SE SA DJECOM IGRATI ODRASLE OSOBE JER NJIHOVA PAMET JOS NIJE DOSTIGLA NIVO RAZUMNOG I PAMETNOG REZONOVANJA I RAZMISLJANJA! ZATO OSTAVITE DJECU NEKA IGRAJU DJECJE IGRICE JER SU SAMO ZA TO SPOSOBNI,A VI UZIVAJTE U NJIHOVIM BU.ALASTIM NESTASLUCIMA! DJECA SU I.AK SAMO DJECA!!! NE ZAMJERAJTE IM PREVISE I NIKAKO SE NEMOJTE SPUSTATI NA NJIHOVOM NIVOU JER MOGU DEBELO DA VAS POVREDE!!! SAMO VI NJIH OSTAVITE NEKA SE IGRAJU DJECJIH NESTASLUKA!!! ZATO SU I DJECA!

Alija Izmetbegovic

02.11.2010 17:52:34
Bagra sa VUKOM STRASNIM na celu jos uvjek jede go.na pod mojim nickom! Komentari ispod pod mojim nickom SU MOJI!!! NE MOZES SE SA DJECOM IGRATI ODRASLE OSOBE JER NJIHOVA PAMET JOS NIJE DOSTIGLA NIVO RAZUMNOG I PAMETNOG REZONOVANJA I RAZMISLJANJA! ZATO OSTAVITE DJECU NEKA IGRAJU DJECJE IGRICE JER SU SAMO ZA TO SPOSOBNI,A VI UZIVAJTE U NJIHOVIM BU.ALASTIM NESTASLUCIMA! DJECA SU I.AK SAMO DJECA!!! NE ZAMJERAJTE IM PREVISE I NIKAKO SE NEMOJTE SPUSTATI NA NJIHOVOM NIVOU JER MOGU DEBELO DA VAS POVREDE!!! SAMO VI NJIH OSTAVITE NEKA SE IGRAJU DJECJIH NESTASLUKA!!! ZATO SU I DJECA!

Alija Izmetbegovic

02.11.2010 17:57:25
ja sam bolesatn i potrebna mi je profesionalna pomoc. U ovim trenutcima, kad se malo dodjem sebi, vidim kakve komentare ostavim, pa mi bude zao, ali sta mogu kad me progoni VUK STRASNI i kad sam bolestan. Evo ga opet, VUK dolazi, vidim ga vec u svojoj sobi, bolestan sam , pomozite mi,

VUK STRASNI

02.11.2010 18:06:12
Ja sam bolestan i potrebna mi je profesionalna pomoc. U ovim trenucima, kad malo dodjem sebi, vidim kakve komentare ostavim, pa mi bude zao, ali sta mogu kad me progone posjetilaci i kad sam bolestan. Evo me opet, dolazim, vidim se vec u svojoj sobi, bolestan sam, pomozite mi!!!

xyz

02.11.2010 18:06:17
Drakula, ajd na kavicu PPRRDD !!!

VUK STRASNI

02.11.2010 18:09:06
Bagra sa mnom na celu jos uvijek jede go.na pod mojim nickom! Komentari ispod pod mojim nickom SU MOJI!!! NE MOZES SE SA MNOM IGRATI ODRASLE OSOBE JER MOJA PAMET JOS NIJE DOSTIGLA NIVO RAZUMNOG I PAMETNOG REZONOVANJA I RAZMISLJANJA! ZATO OSTAVITE ME NEKA SE IGRAM DJECJE IGRICE JER SAM SAMO ZA TO SPOSOBAN, A VI UZIVAJTE U MOJIM BU.ALASTIM NESTASLUCIMA! DJECA SU I.AK SAMO DJECA!!! NE ZAMJERAJTE MI PREVISE I NIKAKO SE NEMOJTE SPUSTATI NA MOJ NIVO JER MOGU DEBELO DA VAS POVREDIM!!! SAMO VI MENE OSTAVITE NEKA SE IGRAM DJECJIH NESTASLUKA!!! ZATO SAM I DEGEN!

Prdner

02.11.2010 18:27:35
ddrrrpp Alija POPI ZVEKU JEDNU pprrcccsrpp

VUK STRASNI \\\\??..

02.11.2010 18:30:23
VUK STRASNI VISE NE CITA I NE PISE KOMENTARE NA SAJTU!!! Prema tome Bagro pisite koliko vam volja to ja necu procitati i efekt ce vam biti nula VELIKA NULA!!! Na ovo sam se odlucio , jer dosta mi je .ilo da raspravljam beznacajne i glupe stvari sa djecurlijom! ISPOD CASTI MI JE DA SE SPUSTAM NA NJIHOVOM NIVOU!!! Odsada cu samo dolaziti na sajt da vidim dali je objavljen neki dobar vic, da vidim dali je objavljeno nesto moje i toliko!!! Komentari na sajtu , to me apsolutno vise ne interesuje!!! Ovo ce Alija prepisati i sa isprevrnutim rijecima objaviti pod mojim nickom, ali ne.a radi sta hoce me.e to vise ne interesuje jer necu to procitati!!! Najvece zadovoljstvo je da me posjetilaci razumeju i shvatice zasto nece biti mojih komentara na sajtu, pametni su oni!!!

VUK STRASNI LICNO

02.11.2010 18:47:31
VUK STRASNI to ja Alija VISE CITA I PISE KOMENTARE NA SAJTU!!! Prema tome Bagro pisite koliko vam volja to ja necu komentarisati i efekt ce vam biti nula VELIKA NULA!!! Na ovo sam se odlucio , jer dosta mi je .ilo da raspravljam beznacajno sam sa sobom i da radim glupe stvari sa djecurlijom! ISPOD CASTI MI JE DA SE SPUSTAM NA NJIHOVOM NIVO!!! Odsada cu samo dolaziti na sajt da vidim dali je objavljen neki dobar vic, da vidim dali je objavljeno nesto moje i toliko!!! Komentari na sajtu , to me apsolutno vise ne interesuje!!! Ovo ce neki prepisati i sa isprevrnutim rijecima objaviti pod mojim nickom, ali ne.a radi sta hoce me.e to vise ne interesuje jer necu to procitati!!! Najvece zadovoljstvo je da me posjetilaci (POSJETIOCI)razumeju i shvatice zasto nece biti mojih komentara na sajtu, pametni su oni!!! ALIJA POSTAR.....vas...bivsi

VUK STRASNI

02.11.2010 18:58:03
VUK STRASNI NASTAVLJA DA CITA I PREPISUJE KOMENTARE NA SAJTU!!! Prema tome Bagro pisite koliko vam volja to cu ja procitati i efekt ce vam biti nula, VELIKA NULA!!! Na ovo sam se odlucio, jer mi nije dosta da raspravljam beznacajne i glupe stvari sa djecurlijom! CAST MI JE DA SE DIZEM NA NJIHOV NIVO!!! Odsada cu samo dolaziti na sajt da prepisem neki dobar vic, da vidim da li je objavljeno nesto moje prepisano i toliko!!! Komentari na sajtu, to me apsolutno strasno interesuje!!! Ovo cu prepisati i sa isprevrnutim rijecima objaviti pod svojim nickom, ali me to vise ne interesuje jer necu to procitati!!! Najvece zadovoljstvo mi je da me posjetilaci zaje.avaju i shvatice zasto ce biti mojih komentara na sajtu, blesavi su oni!!!

knjaz sa karpata

02.11.2010 19:08:54
bok decjki,,,, NEMA GARDE BEZ KHOKARDE NIT VOJNIKA BEZ CETHNIKA

Poslao/Poslala