Par u zooloskom vrtu


Bilo je to divno, toplo prolecno jutro. Covek i njegova supruga su provodili dan u zooloskom vrtu. Ona je na sebi imala pripijenu ruzicastu haljinicu - bez rukava, na bretele. On je na sebi imao obicne farmerice i majicu kratkih rukava. Dok su setali delom u kojem su se nalazili i prolazili su pored ogromnog srebrnastog gorile. Kad je spazio zenu, gorila je poludeo. Skocio je na resetke, i drzeci se jednom rukom (i dvema nogama), groktao je i udarao se po prsima slobodnom rukom. Ocigledno ga je uzbudila lepa dama u ruzicastoj haljinici. Muz je opazio njegovo uzbudjenje, i pomislio je kako je to zabavno. Predlozio je supruzi da jos malo zadirkuje jadnicka tako sto ce da skupi usne i zavrti straznjicom. Ona je pristala, tako da je gorila postao jos vise uzbudjen, proizvodeci zvukove koji bi i mrtvake probudili.
Zatim joj je muz predlozio da pusti da joj jedna bretela spadne, da pokaze jos malo svoje preplanule koze. Ona je tako i uradila, a gorila je zamalo rastrgao resetke.
"A sad mu pokazi prepone i kao fol mahni haljinom prema njemu", rece on.
Ovo je totalno raspalilo gorilu, koji je poceo da pravi brze okrete.
Onda je muz zgrabio svoju suprugu, pokidao lanac na vratima kaveza, ubacio ju je kod gorile i zalupivsi zatvorio vrata kaveza.
E sad mu reci da te boli glava!!!

Mikelijo
05.04.2007
2,00


Komentari:

Nema rezultata.
Poslao/Poslala