dokaz


Obio neko trafiku i komandir posalje Hasu i Husu da pogledaju sta je to bilo i da naprave izvjestaj.Dosli oni tamo ,vrata razvaljena ,po trafiki sve razbacano, al nema nikakvi tragova.
Sta da napisu u izvjestaj nemaju pojma,kad se haso sage podize ,ono mala spigla.S jedne stane nista a kad okrenu drugu stranu uleda poznato lice pa ce husi.
Vider bolan pravi lopov,obijo trafiku,pokro pare,nikakvi tragova al se zajebo evo ispala mu slika iz dzepa i ko da ga odnekle znam de bogati pogledaj i ti .
Gleda Huso spiglu pa rece:bogami i meni je poznat al se nemogu sad sjetit nego da mi ovo zavrsimo a ti taj dokaz stavi u dzep pa cemo pokazat komandiru kad napisem izvjestaj.
Dosli oni u stanicu i predaju izvjestaj i daju komandiru da i on vidi sta su nasli,gleda komandir pa ce :ma vider ga poznati lopov,a dolijaces ti meni,nego Haso kraj je radnog vremena ponesi ti to sa sobom pa veceras napisi izvjestaj,itaj dokaz pa mi sutra zajedno donesida napravimo potjernicu za njim.
Krenu oni kuci,svrate u kafanu i fino se napiju.Doso Haso kuci a Fata ce:gdje si dosad,opet si poceo da se kurvas ,ostavicu te teko mi boga ,i tako ona ronda ,skida Hasu kad ono ispade spiglo ona ga podize,pogleda pa ce aha ufatila sam te evo i njenu sliku imas a nesto mi kurva poznata,necu vise to da trpim ja idem.
Tako dode ona kod svoje matere sva uplakana i kad je mati upita sta je bilo ona ko iz topa:ufatila sam Hasu kako me vara nasla sam i njenu sliku u njegovom dzepu evo pogledaj znas je sigurno.
Uzela njena mati spiglo pa se zagledala uuuuuuu de nade vaku matoru da se sa njom svalerise a vidi se da je prava kurvetina kurac joj iz ociju viri.

sale
01.02.2007
2,00


Komentari:

Nema rezultata.
Poslao/Poslala