fudball


Играли фудбал слонови против мрава.Капитен мрава се повредијо и замени га други играч.Уџе нови играч,стане на терен,врти се лево-десно и упита:
-А кои су наши?

ema
18.12.2006
2,00


Komentari:

Nema rezultata.
Poslao/Poslala