Elektronika


Poznata elektroničarska teorija glasi ovako:
- "Svaki elektronski uređaj radi na bijeli dim. Kada dim izađe, uređaj više ne radi!"

2LUD4U
08.05.2005
4,45


Komentari:

JOMBA

21.05.2005 05:15:49
SIMPA...

Andrea

21.05.2005 10:19:10
Bravo !

goga

21.05.2005 20:41:50
caki mali unaprijeden u inzinjera masallah...alejkumuselam hadzija...

22.05.2005 04:15:00
caki de ga lizni, al nako, tehnicki...

mina

22.05.2005 06:02:28
ma gogo rospijo, ja bas mislila ovih dana da ti kazem da smo nesto pohitile s promicanjima malog (joj, ja ti se to bona opet malo pros3ravam s hrvatskim-to ti je po naski unaprijedjenje. ma znam da znas, ja to zbog ostalih- hahaha). nesto ja razmisljala, pa skontala da se svako pohasi ako prebrzo napreduje. mislila da ti kazem da malo usporimo, mogao bi sil(k) i konac da nema dosadasnje, dobre, performanse. eto ne znam sta sad da radimo. ti ga vec promovirala u inzinjera....hahaha.. e jes' ti drag, titemi....hahaha

mina

22.05.2005 06:11:43
ma znas sta jos gogo ? zahaterila sam ti pravo. ti nas sve malo pomalo ispipa (hahaha-kod mene jel'de nema iznenadjenja sta si nasla pipajuci). mi ti, jadne naivne-mislim na jacu, samru i moju naivnu malenkost- sve rekosmo o sebi ili bar nagovijestismo (kao npr. ono jel' se il nije probala ona stvarka, pa i sto sta drugo...:) ), a ti rospijo, bas k'o ona prava mahalska 'dobra tetka', kojoj sve koke dodju da se jadaju i ispovijedaju i koja za svakog ima lijepu i ohrabrujucu rijec, ao njoj samoj niko skoro nista ne zna. e necemo vise te zaebancije. jel' tako cure, jaco, samra? nek i goga malo istrci sa mjerama, kosom, i ostalim detaljima svoje prebogate licnosti. normalno ukljuci i elektro...ve detalje. nemoj dina ti da ga zanemarimo. on je postao dio tebe, e jel tako tite ti??

Tina

23.05.2005 15:27:12
Moj Boze, ponekad se pitam, zar je bas tako moralo biti, moj Boze, ponekad se pitam, zar je dobro srce muslimanskog isana moralo da se vadi Valjevskim, Uzickim i inim drugim srpskim kamama. Moj Boze, ponekad se pitam, zar je muslimanski covjek samo sto sevdah cuti, morao biti zaklan. Pa sto to mi nismo isli u Negotin i Kraljevo i klali njihove majke, sto to mi nismo postavili haubice na Zabljak, na Durmitor, na Zlatibor i ubijali njihovu djecu. Nismo, jer mi volimo, a oni mrze, ne svi, ali mrze. Nase su dzamije popaljene, mihrabi poruseni, mezarja uzorana, njihove crkve od Teocaka do Golaca niko ne dira. Nase su majke i sestre silovane, a njihove se suncaju po Adi ciganliji i ljetuju po Budvi. Nasi su muhadzeri u Trogiru, Pakistanu, a njihovi se, sram ih bilo setaju po Modrici, Dobojskim daidzama i Prijedorskim avlijama Mi ovdje u Bosni jedemo Norveskuu ribu sumnjivog datuma, a oni beru nase alkatmere i ruze i sjede ispod grozda , gdje smo mi, samo mi Bajrame docekivali. Boze moj, Bosanske gazde, Bosanske gazde i potomci Bosanskih begova, hej ljudi moji gazde, gazde Bosanske cekaju u redu za tanjir graha, a njihova fuqara po buvljim pijacama Zajecara prodaje almasli grane i sorvane nasih nena, prodaje fuqara znoj i krv tezaka. Prodaje fuqara ibrike i postekije po Pozarevcu, prodaje fuqara vilenove goblene, vilenove goblene iz muslimanskih kuca, vezene u nocima kad jos nije bila spaljena iluzija o uvali moga djetinjstva na brdovitom Balkanu i kad je zaklana porodica Huskica odgledala jos jedno nedjeljno popodne koje vodi Dunja Lango Prodaje fuqara, a mi se glodjemo, prodaje fuqara pune muslimanske sehare, a mi se glodjemo, prodaje srpska fu*ara wYslimansko dostojanstvo, a mi se glodjemo, ye*em ja nas, ali neka , neka narode moj, neka prodaje fuqara, neka prodaje, jer ne mogu oni nakrasti koliko Musliman ima, ne mogu oni pobiti koliko mi mozemo roditi. I zato, ne zaboravi nikada narode moj, ne zaboravi nikada potoke krvi sto se slivaju niz Soukbunar, Djidjikovac, Mejtas i Vratnik ne zaboravi nikada i nemoj nikad halaliti. Ne zaboravi mrtve bebe rodjene na Kosevskom brdu, ubijene iz PAT-a, PAM-a, Boforsa, mayku im j*bem, ne zaboravi i nemoj nikada halaliti. Ako smo nekada morali halaliti, vise ne smijemo. Zakuni se narode moj krvlju rahmetli Hajre Mesica i sakatom djecom Bosanskom, da halaliti vise nikada neces. Tko halali, dabogda ga rodjena djeca proklela, jer mi, mi Muslimani ovaj rat nismo zeljeli, ali ako hocemo, dobit cemo ga, jer u Bosni rjesenja nema ili Dzehenem ili sloboda, kome to nije jasno neka ide iz Bosne.

VIKING RUDONJA

24.05.2005 10:37:03
STO JE OVO ISPOD NAPORAN ORGANIZAM!

ja

29.05.2005 21:11:17
PRAVO DOBAR

Poslao/Poslala