...


Kaže Mourinho Guardioli:
- "Give me five!"
Guardiola:
- "Ok."

---aldin---
03.12.2010
2,33


Komentari:

VUK STRASNI

04.12.2010 00:17:24
Ja, VUK, izjavljujem da je komentar ispod pod nikom Vuka Strasnog moj!!! Sta da radim kada moram da pisem komentare pod svojim nikom, da ih objavljujem i da se vredjam i crnim. Zasto to radim?! MRZIM, MRZIM SAM SEBE ZATO STO NE MOGU DA BUDEM KAO OSTALI, NORMALNI LJUDI! Pogledajte samo prvu stranu viceva dana: sve sami MOJI PREPISANI vicevi. Prepisujem vec mjesecima komentare u kojima crnim sebe, ali djaba, ja ostajem najgluplji na sajtu. Mislim da nije dosao kraj mom pisanju pod nikom Vuka Strasnog i o meni. Nema smisla da to prestanem da radim! Tako mi boga izjavljujem da cu i dalje pisati pod nikom Vuka Strasnog i o sebi!!! Ne znam do.le cu izdrzati da ovaj moj komentar ne objavim pod nikom Vuka Strasnog sa izmenjenim recima iako sam se zakleo u boga! VUK sa svojih stotinu nikova!

VUK STRASNI

04.12.2010 00:19:38
Ja sam prepisivac i natrtim si ma.icu i sekicu i zenu jer sam mamlaz mutavi. Ne radim, bre, nista drugo nego 24 casa visim na kompjuteru, pronalazim stare komentare i sa izmenjenim recima objavljujem ih pod svojim nikovima. Najvece sam govedo na Balkanu je.o me bog te je.o. Posto nemam sta da radim, idem na ulicu natrticu gu.icu i neka me je.avaju svi prolaznici, bar cu da zaradim nesto. Ovako samo djaba gubim vreme i pisem najvece go.narije na sajtu. Ko me, bre, rodi ovakvog bednika? Idem odmah i ubicu se da skratim i sebi muke, a i vas da ostavim da na miru uzivate na ovome sajtu.

VUK STRASNI

04.12.2010 00:35:28
Ja sam u stvari Alija Izmetbegovic i natrtim MKD-u ma.icu i sekicu i zenu jer je on mamlaz mutavi. MKD nista ne radi, bre, drugo nego 24 casa visi na kompjuteru, pronalazi stare komentare i sa izmenjenim recima objavljuje ih pod svojim mnogobrojnim nikovima. MKD je najvece govedo na Balkanu je.o mu bog te je.o. Posto nema sta da radi, ide na ulicu natrtice gu.icu i neka mu je.avaju svi prolaznici, bar ce da zaradi nesto. Ovako samo djaba gubi vreme i pise najvece go.narije na sajtu. Ko ga, bre, rodi ovakvog bednika? Neka ide odmah i ubije se da skrati sebi muke, a i vas da ostavi da na miru uzivate na ovome sajtu.

antiprepisivac

04.12.2010 00:44:36
Alija koji komentar ispod kada ga nema! Je.o te u bu.alu je.o te. Pa vidi se iz aviona da komentari ispod nisu vukovi! Dobro, dobro je.e ovaj vuk kada te drzi zauzdanog i poslusnog ko psic da pises pod njegovim nikom i o njemu 24 casa. SVAKA CAST VUCE! Je.i, je.i vuce bu.ale i psihopate.

antiprepisivac

04.12.2010 00:58:16
VUCE koji komentar ispod kada ga nema! Je.o te u bu.alu je.o te. Pa vidi se iz aviona da komentari ispod su vukovi! Dobro, dobro je.e ovaj Alija kada te drzi zauzdanog i poslusnog ko psic da pises pod njegovim nikom i o njemu 24 casa. SVAKA CAST ALIJA! Je.i, je.i ALIJA bu.ale i psihopate.

VUK STRASNI

04.12.2010 01:09:58
Koji komentar ispod je moj kada ga nema! Je.o mene u bu.alu je.o me. Pa vidi se iz aviona da komentari ispod jesu moji! Dobro, dobro me je.u i drze zauzdanog i poslusnog ko psica da pisem pod svojim nikom i o sebi 24 casa. SVAKA CAST POSJETILACI! Je.ite, je.ite Vuka, bu.alu i psihopatu.

Posetilaci sajta

04.12.2010 01:37:22
VUK STRASNI zaista si veliko dju.re koje smrdi na celom Balkanu!! Sta imas od toga sto objavljujes komentare pod svojim nikom ili prepisujes svoje komentare sa isprevrnutim rijecima i objavljujes ih opet pod svojim nikom?! Jel ti placa neko za to! Ili to radis po naredjenju kao dnevni zadatak? Ono sto radis je zaista djecja bu.alastina! Zasto jednom ne shvatis covjece da nam uopste nista, ama bas nista ne znaci ono sto radis! Mi smo postigli ono sto smo hteli na sajtu i nista nas vise ne interesuje! Ne znaci nam ama bas nista : dali ce tvoj vic da bude objavljen, koje ce ocjene da imaju tvoji vicevi i sta se desava na sajtu! To je za nas zavrsena stvar! UPAMTI TO!!! Zasto onda djaba trosis vreme i pises svakakve bu.alastine?!!! Reci svima na sajtu ono sta si nam uradio. Stalno nas vredjas i pises lose rijeci za nas, ne postujes nikoga na sajtu i ne cenis covecje dostojanstvo! Upamti jednu stvar: Svi komentari koji su objavljeni pod tvojim nikom, a u kojima ima najvece gadosti SU TVOJI! To ti garantujemo svojom cascu!!! Mislimo da ces razumjeti ovo i da ces shvatiti da u zivotu nikad se nista ne postize losim ponasanjem prema drugima! Budi nam zdrav i ziv!

88

04.12.2010 01:40:31
e j.bo ti pas m.ter vise!!!postoji li vic na ovom sajtu da ga ne upropastis sa tvojim "vuk strasni"...pazi j.bem tebi i njemu familije degenerisane.promenite privatne mejlove pa se dogovorite ako ne da vas ja trazim pa vas oboje prekoljem ko jaganjce klosari jedni."alija" posebo se tebi obracam phicko jedna.d0kle ces vise ovde narod opterecivati bre phicka ti ona lepa m.terina????klosaru jedan banjalucki.nisi ti nikakav "alija" nego khristijan shmiljhanic licno, vlasnik ovog sajta i jedna najveca banjalucka jajara.znas ti dobro ko ti pise phickice mala.doci cu ti opet do BL ali cu te bas onako sa gustom unakaziti od batina.klosarcicu mali.

posjetilaci

04.12.2010 01:46:35
Alija ti si totalna bu.ala!!! Prepisujes i sve stavljas pod nikom vuka strasnog iako svi znamo da vuk vec mesecima ne pise komentare na sajtu. Ako napadas vuka onda koristi svoj nick, a ako mislis da ces koristeci vukov nik njemu nauditi debelo si se zaje.o! Svi znaju da to nisu vukovi komentari, a ti ispadas najveca bu.ala!

88

04.12.2010 01:49:13
khristijan smhiljhanic vlasnik ovog sajta je ak "alija izmetbegovic".jedna obicna banjalucka klosarcina.dojucerasnji pijacni dzeparos.znam ga licno a i on bogami najbolje zna ko mu se obraca i sta oznaka 88 znaci.smece jedno nevidjeno koje je do juce vozilo izdrndano biciklo sa ogromnim zutim sundjerom na sedistu da mu original ne bi u bulju uslo.sad se klosar d0kopao kompjutera pa kao "alija" ovde pokusava da digne rejting ovom sljamu od sajta koji je ionako na propast osudjen.ko je vlasnik i pravo je cudo da se do sada drzao.poznajemo se khristijane i to vrlo dobro .nemoj da te kojim slucajem sretnem u gradu evo obecavam ti ovde da cu te otkinuti od batina.

88

04.12.2010 01:56:24
on je i \"alija\" a samokritikuje sebe pod nikom \"posjetilaci\" u sustini niko drugi nego khristijana licno.sta ie banjalucki upisanko???mozes drugima ovde prodavati maglu ali ne meni.cuvaj se i to dorbo se cuvaj.nemoj da te slucajno ulovim negde u gradu.j.bacu ti i oca i m.jku!toliko od mene klosarcino.

VUK STRASNI

04.12.2010 05:31:52
Ja sam totalna bu.ala!!! Prepisujem i sve stavljam pod nikom Vuka Strasnog iako svi znate da ja vec mesecima pisem komentare na sajtu. Ako napadas posjetilace onda koristim svoj nick, a ako mislis da cu koristeci svoj nik njima nauditi debelo sam se zaje.o! Svi znaju da to jesu Vukovi komentari, a ja ispadam najveca bu.ala!

//

04.12.2010 11:16:09
blablabla...ni.e bitno sta pises samo da bi na kraju rijec \"vuk strasni\" ubacio...ono fol \"dodjem ti ja znas ,vuk strasni,pa ga pitam vuk strasni, a on pa vice vuk strasni\"...momak ti si zesci bolesnik..najmanje ti hiljadu njih napisali da ih tvoji komentari ne interesuju a ti opat navalio ko pijan za plot.sto je najgore kad necije komentare izvrnes da tako izgledaju ko da covjek sam sebe pljuje.zaista si degen.samo opterecujes sebe time,al u prvoj liniji nas.od.ebi vise j.bo te tvoj imaginarni vuk.boli me kita i za tebe i za njega.lijepo vam ovaj kaze da se dopisujete pa se fino po.ebite.uglavnom sam na tvoje komentare strasno alergican posto jer uvijek sadrze isto smece a ko potpisnika koristis tvog platonskog \"vuka\".hajd bolesniku nastavi dalje.i ja idem sa ovog brloga od sajta.sve manje i manje nas biva.na kraju ces se i sam sa sobom dopisivat sto upravo to i radis.

Zagrebcanka

04.12.2010 15:34:51
za NIC je VICEK NEE?

posjetioci sajta

04.12.2010 16:05:14
VUCE ti si totalna bu.ala!!! Prepisujes i sve stavljas pod nikom Alije i ostalih iako svi znamo da PRAVI ALIJA vec mesecima ne pise komentare na sajtu. Ako napadas Aliju onda koristi svoj nick, a ako mislis da ces koristeci alijin nik njemu nauditi debelo si se zaje.o! Svi znaju da to nisu alijini komentari, a ti ispadas najveca bu.ala!

//

04.12.2010 17:48:58
ODNOSI SE NA GHOVNARA ISPOD blablabla...ni.e bitno sta pises samo da bi na kraju rijec \"vuk strasni\" ubacio...ono fol \"dodjem ti ja znas ,vuk strasni,pa ga pitam vuk strasni, a on pa vice vuk strasni \"...momak ti si zesci bolesnik..najmanje ti hiljadu njih napisali da ih tvoji komentari ne interesuju a ti opat navalio ko pijan za plot.sto je najgore kad necije komentare izvrnes da tako izgledaju ko da covjek sam sebe pljuje.zaista si degen.samo opterecujes sebe time,al u prvoj liniji nas.od.ebi vise j.bo te tvoj imaginarni vuk.boli me kita i za tebe i za njega.lijepo vam ovaj kaze da se dopisujete pa se fino po.ebite.uglavnom sam na tvoje komentare strasno alergican posto jer uvijek sadrze isto smece a ko potpisnika koristis tvog platonskog \"vuka\".hajd bolesniku nastavi dalje.i ja idem sa ovog brloga od sajta.sve manje i manje nas biva.na kraju ces se i sam sa sobom dopisivat sto upravo to i radis.

//

04.12.2010 17:51:23
khristijan smhiljhanic vlasnik ovog sajta je ak "alija izmetbegovic".jedna obicna banjalucka klosarcina.dojucerasnji pijacni dzeparos.znam ga licno a i on bogami najbolje zna ko mu se obraca i sta oznaka 88 znaci.smece jedno nevidjeno koje je do juce vozilo izdrndano biciklo sa ogromnim zutim sundjerom na sedistu da mu original ne bi u bulju uslo.sad se klosar d0kopao kompjutera pa kao "alija" ovde pokusava da digne rejting ovom sljamu od sajta koji je ionako na propast osudjen.ko je vlasnik i pravo je cudo da se do sada drzao.poznajemo se khristijane i to vrlo dobro .nemoj da te kojim slucajem sretnem u gradu evo obecavam ti ovde da cu te otkinuti od batina.

SPUZVA BOB

04.12.2010 20:54:28
aldine sine, pozdravlja te tajo i ovim putom ti porucujem,STA JE.ES GOV.A,j.bo ti ekrem jevric ma.er u guicu, do juce ti babo kupovo dresove mancestera a sad pises tu glupostii ko navijas ti za smece,MAJMUNCINO NEOTESANA.Cak si nabavio toalet papir sa bojama barselone da svi brisemo du.e, kad dodjes kuci mozes opet da je.es kravu kojoj si od milja dao ime BARSA, nisi to radio mjesec dana, sigurno si pozelio.Toliko za sada od mene, voli te tajo ,,ZMAJ OD SIPOVA,,

--aldin--

04.12.2010 21:38:01
spuzva bob pisi sta hoces neces me uvrijediti ja sam cuo ovaj vic svidio mi se i metnem ti ga ovdje :) ... hahahaha ajde malo jedi gov.a ! pozdravlja te đedo ! :D

Alija Izmetbegovic

04.12.2010 22:31:01
ja VUK

Poslao/Poslala