Messi


- Nisam Messi pa da mogu tri puta.

Edukaa
13.05.2010
1,79


Komentari:

Pametnjaković

14.05.2010 14:00:33
Natpis na nadgrobnoj ploči: "Ovdje leži moja žena, a ja kući počivam u miru Božjem." Baksuz Sjedi čovjek za šankom sav očajan, a pred njim krigla piva. Neki mangupi počnu da ga zezaju, otmu mu pivo i popiju. Na to će čovjek plačnim glasom: "Eto, danas mi je stvarno loš dan! Dobio sam otkaz, žena me ostavila i odvela djecu... Riješim da se ubijem, prislonim pištolj na sljepoočnicu, kad ono zaglavi metak. Pokušam da se objesim, pukne konopac. Zadnjim parama kupim pivo, stavim otrov u njega... I eto, sad nema ni piva!

VUK STRASNI

14.05.2010 14:37:08
Pametnjakovicu ne moras da pises viceve koji su vec objavljeni na ovom sajtu i koji se nalaze u arhivi!

VUK STRASNI

14.05.2010 14:45:35
Los fazon koji ni komparativno niti po sadrzaju ne moze se svrstati u dobar vic! LOSE VEOMA LOSE !

VUK STRASNI

14.05.2010 15:57:36
Dosta je neljudskog ponasanja na ovom sajtu punom mrznje i oholosti! Najveca vrlina coveka je oprost! jasperu oprastam ti za sve uvrede koje si naneo na ovom sajtu ljudima i meni kao AKADEMIKU! Ali molim te da prestanes vec jednom jer koristis nadimak posetioca stvara se krivi dojam da se srbi mi ne podnosimo pa cak i da se mrzimo! jasper nepismeni da bi bio prijatelj sa nekim ili neprijatelj moras ga poznavati licno ili posredno! Sve sto si napisao sa tudjim imenom je samo obracanje prema potpuno nepoznatoj osobi! Ne mozes uvrediti osobu koju ne poznajes! Ti vredjas samo kukavico i nista vise! Evo primera : Moj pseudonim je ova "."! Vredjaj je koliko oces samo dobro razmisli sta postizes time?! Zato ti i sve oprastam! Zar si toliko naivan pa nisi shvatio da izmedju mene i tebe postoji zaednicka osobina koja koristi i mom radu i delima?! Ja i ti se prepucavamo na sajtu,a neko zna da mi srbi volimo da se uzdizemo i stose tice mene i tebe pravimo bu.ale od nas! BUDI MI ZDRAV I VESEO jaspere JARANE KO I DA SI!!!

jasper

14.05.2010 16:10:09
šmrc,šmrc zaplakaću mojne više molim te buhuhuuuu!!!!!!!!!!

jasper

14.05.2010 17:25:54
ja sam obicni emotivni pesko i vase me kritike jako pogadjaju

jasper

14.05.2010 17:53:38
VUCE nemoj da se ljutis na mene....:)) Evo u znak pomirenja spreman sam da ti lagano podhudlam. MUNZE KONZA (original)

.

14.05.2010 18:07:55
Po sajtu sada hara Domagoj ala Alija koji se sada predstavlja kao Jasper! Nesto smrdi,gadno smrdi na ovom sajtu,samo ne znam dal je to od Alije ili od odgovorne osobe za ovaj sajt! Svejedno slinava decurlija opet hara po sajtu zahvaljujuci ad.ini,tratoru!!! Ovo uopste nije dobro za sajt jer ako date komentar sa dobronamernom kritikom,isti se stavlja u kategoriju nepozeljnih i atakuje se na njega svim nedozvoljenim sredstvima kao uvrede,ponizavajuce rijeci,psovke i sta jos ne! NAJBOLJI PRIJATELJ ODGOVORNE OSOBE ZA OVAJ SAJT JE ONAJ KOJI DAJE DOBRONAMERNE I OBJEKTIVNE KRITIKE!!!

MKD

14.05.2010 18:57:16
Po sajtu sada hara VUK STRASNI koji se sada predstavlja kao Jasper! Nesto smrdi,gadno smrdi na ovom sajtu,samo ne znam dal je to od VUKA ili od odgovorne osobe za ovaj sajt! Svejedno slinava decurlija opet hara po sajtu zahvaljujuci VUKU!!! To uopste nije dobro za sajt jer ako date komentar sa dobronamernom kritikom,isti se stavlja u kategoriju nepozeljnih i atakuje se na njega svim nedozvoljenim sredstvima kao uvrede,ponizavajuce rijeci,psovke i sta jos ne! NAJBOLJI PRIJATELJ ODGOVORNE OSOBE ZA OVAJ SAJT JE VUK KOJI DAJE GLUPAVE I NEOBJEKTIVNE KRITIKE!!!

MKD

14.05.2010 19:34:17
Ohoho! Opet neka bitanga koristi moj nadimak da pise svakakve gluposti po sajtu! Dobro bre go.no jedno smrdljivo zar dosad nisi shvatio da si nepismeni prepisivac tudjih komentara! Bijedo jedna covjecka toliko si glup da se to vidi iz svake tvoje napisane rijeci. Ako neko napise pametan komentar,znaci da je pametniji sto puta od tebe bjedno covjecko stvorenje. Mislis da si mnogo pametan sto pises djecje zezalice na koje ti se smeju svi posetioci i gade te se. Uzmi bre gade jedan djecju lizalicu,ali je prvo stavi sebi u gu.icu,pa onda lijepo polizi. I da se nisi usudio da koristis moj nadimak za pisanje tvojih djecjih gluposti! NA OVOM SAJTU SAMO JE JEDAN MKD I NIKO DRUGI! Vo site opstesteveni zbidnuvanja od nastanokot na covekot pa do deneska se slucuvale mnogu previranja za do.azuvanje na isklucivata emancipacija na lugeto na plane.ava zemja! Medjutoa ,pri proucuvanjeto na coveckoto opstojuvanje se pokazalo deka ne na site ni e mestoto pod ova sonce!

MKD

14.05.2010 19:42:17
I da ne zaboravim: Nemoj neko da me zove makedonac! To je za nas Bugare jako uvredljivo!

MKD

14.05.2010 20:02:49
Go.no jedno! Ako ti nemas svoju drzavu i ko zna dali ces je ikad imati i ako ne znas sta si uopste na ovom svijetu i gde pripadas nitko ti nije kriv za to jer sa tvojom gluposcu sam si se doveo u situaciju da ne znas NI KO SI NI STA SI! Covjek bez drzave je osoba bez identiteta,nepostojeca persona NULA. Ja imam svoju drzavu priznatu od celog sveta i sa ponosom mogu da kazem da sam drzavljanin Republike Makedonije i da sam veliki Makedonac! A sta si ti bedo jedna niko i nista! Na sekogo mozes da mu do.azes deka opstojuvanjeto na covekot zavisi od sozivotot so ostanatite! Ova edinstveno e nemozno samo na glu.avite!

TUTA BUGARIN

14.05.2010 20:11:15
Ja sum Go.no jedno! Ako ti nemas svoju drzavu i ko zna dali ces je ikad imati i ako ne znas sta si uopste na ovom svijetu i gde pripadas nitko ti nije kriv za to jer sa tvojom gluposcu sam si se doveo u situaciju da ne znas NI KO SI NI STA SI! Covjek bez para je osoba bez identiteta,nepostojeca persona NULA. Ja imam svoju drzavu priznatu od celog sveta i sa ponosom mogu da kazem da sam drzavljanin Republike BUGARSKE i da sam veliki MAGARAC! A sta si ti bedo jedna niko i nista! Na sekogo mozes da mu do.azes deka opstojuvanjeto na covekot zavisi od sozivotot so ostanatite! Ova edinstveno e nemozno samo na glu.avite!

TUTA BUGARIN

14.05.2010 20:14:49
Ohoho! Opet NEKA bitanga koristi nadimak MKD da pise svakakve gluposti po sajtu! Dobro bre go.no jedno smrdljivo zar dosad nisi shvatio da si nepismeni prepisivac tudjih komentara! Bijedo jedna covjecka toliko si glup da se to vidi iz svake tvoje napisane rijeci. Ako neko napise pametan komentar,znaci da je pametniji sto puta od tebe bjedno covjecko stvorenje. Mislis da si mnogo pametan sto pises djecje zezalice na koje ti se smeju svi posetioci i gade te se. Uzmi bre gade jedan djecju lizalicu,ali je prvo stavi meni u gu.icu pa cu je lijepo polizati. I slobodno koristi moj nadimak za pisanje tvojih djecjih gluposti! NA OVOM SAJTU SAMO SU DVA MKD I TRI VUKA! Vo site opstesteveni zbidnuvanja od nastanokot na covekot pa do deneska se slucuvale mnogu previranja za do.azuvanje na isklucivata emancipacija na lugeto na plane.ava zemja! Medjutoa ,pri proucuvanjeto na coveckoto opstojuvanje se pokazalo deka ne na site ni e mestoto pod ova sonce!

Mirko Ronaldinjo

14.05.2010 22:10:35
Ee jadni smrtnici neznam zasto nevjerujete da je Alija moderator ovoga sajta a ja sam GAZDA! Evo 1.Mirko Ronaldinjo(GLAVNI) 2.Alija Izabegovic(Moderator) I niko vise Joj kako sam danas sexao Merhunisu(to je ona za koju bi alija dao cjeli svoj zivot)pravo sam ju krkacio bas joj bila vlazna pussy napalim se cim se sjetim samo ufff i svrsio sam joj u picu vlaznu.... ALIJA AKO SE BUDES LEPO PONASAO VODICU TE CIM UGRIJE SUNCE U PARKIC DA VIDIS KAKO DJECA LIZU SLADOLEDE!!!A AKO NEBUDES DOBAR NISTA OD TOGA.... Ja sada idem u toplu dekicu da se dobro umotam i pajkim i da vodim ljubaw sa Merhunisom...ajoj samo da znate kakve noge dobre ima uff PA PA SVIMA LEPO PAJKITE I ALIJA NEMOJ DA GOVORIS DA SI TI OVO PISAO JER NISI SINE

MKD

15.05.2010 00:18:43
A STO TE NE UBI TUTA BUGARIN PA DA NIKAD NE JEDES GO.NA U NJEGOVO IME! Ako mislis prevrcuci moje komentare da postizes nesto tu si se za.ebo debelo! Znas ko radi takve stvari? Najveca bu.ala na svijetu jer je totalno lud i nepismen da sam napise komentar nego koristi tudji da bi kobajagi manipulirao sa njime,a time pravi naveceg i.iota od sebe! Ti si bre najveci jadnik i bijeda od covjeka! Znas ko koristi tudja gnjezda kao sto ti koristis tudje komentare?-KUKAVICA!!! To si ti OBICNA BJEDNA KUKAVICA! Vo sevkupnoto opstojuvanje i ziveenje na coveckiot rod se moze da se ispravi,medjutoa coveckata glupost ne!

MKD

15.05.2010 00:31:00
A STO ME NE UBI TUTA BUGARIN PA DA NIKAD NE JEDEM GO.NA U NJEGOVO IME! Ako mislim prevrcuci moje komentare da postizem nesto tu sam se za.ebo debelo! Znam ko radi takve stvari! Najveca bu.ala na svijetu jer je totalno lud i nepismen da sam napise komentar nego koristi tudji da bi kobajagi manipulirao sa njime,a time pravi naveceg i.iota od sebe! Ja sam bre najveci jadnik i bijeda od covjeka! Znam ko koristi tudja gnjezda kao sto ja koristim tudje komentare?-KUKAVICA!!! Ja sam OBICNA BJEDNA KUKAVICA! Vo sevkupnoto opstojuvanje i ziveenje na coveckiot rod se moze da se ispravi,medjutoa mojata glupost ne!

MKD

15.05.2010 00:48:05
Nisi interesantan bijedna kukavico na ovom sajtu. Sazaljevaju te svi,ali tu ti niko ne moze pomoci! Sad odmah prepisi ovaj komentar ,ali pazi da to ne bude pogresno jer i za to si glup! Nikogas ne e kasno na nekogo da mu se pomogne ako toj toa go saka,no ima luge koisto se najgolemi i.oti i za niv nema nikakva pomost na zalost!

MKD

15.05.2010 01:00:25
Ja sam interesantnah bijedna kukavica na ovom sajtu. Sazaljevaju me svi,ali mi niko ne moze pomoci! Sad cu odmah prepisati ovaj komentar ,ali pogresno jer i za to sam glup! Nikogas ne e kasno na nekogo da mu se pomogne ako toj toa go saka,no ima luge koisto se najgolemi i.oti i za niv nema nikakva pomost na zalost!

pide dautovic

15.05.2010 08:47:45
nekontam ovaj vic nekontam,nekontam...........

Poslao/Poslala