Na selu


Ivica je proveo vikend na selu kod bake. Prvog sljedećeg dana učiteljica ga upita kako mu je bilo na selu i što je tamo vidio.
- "Vidio sam mnogo gusaka, pataka i kokoši. I jednog teško bolesnog pijetla."
- "Po čemu znaš da je bio bolestan?", pita ga učiteljica.
- "Pa stalno ga je neka kokoš nosila na leđima."

ivan_granic
21.12.2004
4,25


Komentari:

JOMBA

27.12.2004 00:24:53
DOSTA DJECIJE.....

JOMBA

27.12.2004 13:44:12
TORCIDA, TORCIDA!!! Vem är du då???

JOMBA

27.12.2004 13:47:01
Jag är Torcida som är föd i Sarajevo och bor i Sverige sedan många år tillbaka! Det att jag kommer från Sarajevo är bara ett stort plus i med att Torcida-Split låter ändå lite enklare än att bo i Sarajevo och vara en Hajduk-navijac! Fast, det är inte min stil att förolämpa människor som jag inte kan se rakt framför mina ögon! Bor i Malmö där hela stan vet vem jag är! Đven Split och andra städer i Kroatien är jävligt bekanta för mig då jag dagligen har sommarbete och kontakt med många där! Men, vi skiter i förolämpningar nu! Du kan slappna av och läsa de vitsarna här! Med vänlig hälsning JOMBA - som heter något annat!

Sa^1a

27.12.2004 15:07:33
ZNA LI TKO HRVATSKO/SRPSKI???ILI ĆETE SAMO GOVORITI J3BENI NJEMAČKI? VIC JE DOBAR,ONAKO SIMPATIČAN ALI VIŠE ZA DJECU!!

Mostarka

27.12.2004 15:56:09
Slazem se sa Sasom?? Imate bogat izbor:mozete uzeti hrvatski,bosanski,srpski,makedonski.....ma joj da ne nabrajam one zemlje juge a za izbor imate i selj..kii....sve se uzima u obzir!! Na kraju mozete i engleski pa ipak je internacionalni i uvjek je prci dok za njemacki se ne moze reci da je aman nesto!

ADOLF HITLER

27.12.2004 16:04:45
e ako je ono Njemački, anda sam ja Kleopatra! osm toga poruka je privatne prirode i nije za nas ostale! torcida je prozivao na tom nekom jeziku i dobio je svoj odgovor. osim toga nisam ni sigurna da je Jomba u pitanju jer se neko stalno potpisuje njegovim imenom! Jomba obicno ne odgovara na prozivanja itd.

NAJPAMETNIJI

27.12.2004 17:18:05
ja bi se samo malo nadovezao na ove komentare u svezi jezika koji se ovdje koriste a cesto se i ponavljaju a to su kao sto primjecujemo a ne zelimo da ih primijetimo a ipak ih koristimo,citamo,primjenjujemo ponekad u punoj snazi malo reagujemo na njih ali bez koristi a to su :lajavi jezik,vulgarni jezik,psovacki jezik,bezobrazni jezik,prostacki jezik,..diotski jezik i da dalje ne nabrajam nekoliko tockica

ryback

27.12.2004 18:00:05
Mislim da je jedan od skaninavskih jezika, tako izgleda, ali je hitler u pravu sto posto.

Sa^1a

27.12.2004 18:41:40
Ja neznam puno jezika,ali kao što mostarka kaže pošto je engleski internacionalni a ja ga znam odlično evo poruke za JOMBU na engleskom jeziku.... Hello you fu*ker you are making bored all of uss with your comentating sh!t.Please be so nice to fu*k off from here before i do that!!I will start to hate you man!In every joke you have to be the first !diotic comentator!Have you got any family or something like that??Take some care for them instead of every fuc*ing night be the first man to comentate the joke.Is that so m.tter to you man??!!?Coul off.I cant belive what kind of man are you.Even in the chrismas you were still doing your funky buisnees.Stop acting like a child,be the ADOLD and stop with that please.Is there any joke you didn't f*cked up yet??THAT'S ALL I HAVE TO SAID.BE REASEBLE AND LISTEN ME PLEASE BEFORE IT BE TO LATE!!!!!

Mostarka

27.12.2004 18:56:59
JA sasa komentara.....dobro ti ide taj engleski ,blag se ebi:)):::))))))Vauuuuu!!! Ma nije nas JOmba tako los......al koga god upitate za cega je ???? .....za one bolnice na razini "drzave".....one za umne bolesnike....joj kako onoo??? Fu.k of melo growe ...ups sorry we say lunatic for person like you,lunatic ready for lunatic asylum where you can talk aboat your monkey-tricks!Ovo sam odavno htjela napisat....

slazem se sa Hitlero

27.12.2004 19:25:20
pogotovo: torcida je prozivao na tom nekom jeziku i dobio je svoj odgovor. osim toga nisam ni sigurna da je Jomba u pitanju jer se neko stalno potpisuje njegovim imenom! Jomba obicno ne odgovara na prozivanja itd. i ako jeste Jomba, sto ne vjerujem, onda mu je to prvi put! dok vecina ostalih vjecito psuje, vrijedja itd. na svim mogucim jezicima!

Najsamti_ljeshvija

27.12.2004 22:22:37
Ne znam ni ja puno jezika al znam nesto: Mostarka Fu*k you!!! You are just a stupid cow and you don`t know anything!!! Or should I say it thatway: YOU ARE READY FOR THE FUNNY FARM!!!!! PS: YOUR MUM is a LUNATIC!!!

Najsamti_ljeshvija

27.12.2004 22:27:03
Usput mislim da je onaj nemoguci jezik sa dna svedski/norveski nisam siguran!!! Al dajte ako necete pricat na BOS/HR/SRPSKOM jeziku pricajte na eng ili na njem da vas bar neki ako ne i svi razumiju. Jedno pitanje: zna li neko zasto nema onog morbidnog konja????

Najsamti_ljeshvija

27.12.2004 22:40:07
Ko mi je uzeo ime!!! Neko ko je SIGURAN! (Info: ja sam sigurNA) molim ne obracaje pozornost na dva zadnja komentara

Mostarka

27.12.2004 22:55:26
FUNNY FARM???? You have invitation for funny farm??? OOHHH i didn"t know!that is very good for you! oh my guess ....I would like to go with you ,but i just cant because that isnt company for me....sorry g.I heard that you have a g.f that is gret but i do not like homosexual:))!And my mum is too young to be lunatic!!You have experience in that?? Yuo know what......this is too much and for me ,sooo sorry but i don have time to arguing with you because your coments are silly??? Sooo girl send myy regards to your g.f because you are an evil example for cow!!! ps... do not demolish your evil example because that"s youuu! my english is good because i talk only in english but using abbreviation!!Soo i hope that you will understand my messagge that you are stork,otter and i don know what..

beze

27.12.2004 22:55:56
ja bezee

Maria

27.12.2004 23:04:38
Procitala sam poruku koja je na SVEDSKOM jeziku napisana, kao i ranija prozivka. Poruka je privatana i dosta kulturno ispisana i bez uvrjeda i ako je to odgovor na provokativnu prozivku. U svakom slucaju puno bolji primjer od svih bljuvotina koje su ovdje prisutne na svim nasim i tudjim jezicima!

ryback

28.12.2004 05:56:53
Mostarka girl thinks that she's really something. I guess you're not the only one having oportunity to study abroad or something like that. I speak english since i was 6. At that time, most probably, you weren't born yet. And your father was probably jumping from The Old F.ing Bridge at that time with his peasent friends. So shut da fcuk up, and be silent at least for a day.

Mostarka

28.12.2004 16:59:31
Ja ovih sra..a......ja nisam imala priliku ...imam prijatelje u americi ...!!!Nadama se da cu imati priliku.......! I ko je tebi istao govorio pa se javljas??? I sreca pa se stari izgradio....sto ga vise rusili sve ljepsi ce biti.....!Mozda si htio/jela da izrazis frazu da su moji roditelji se.aci ali peasents nije prava rijec !To doslovno oznacava one ljude koje se bave zemljoradnjom.....ne one prave seljake...!nije mi jasno zasto neko daje komentar na neciji komentar??Moj tip komentara nije stvoren radi uvrede ,......iako je u vecini njegov sadrzaj takav !!Nekad se zezam iz dosade ali rekacija drugih je iznenadjujuca .....znas psiholog sam pa i trebam da vidim kako drugi reaguju!!Nije trebalo biti da mi je engleski dobar vec los......zbog toga koristim skracenice....!Ma sr..e u svakom slucaju!

Najsamti_ljeshvija (

28.12.2004 21:31:18
Tebe ,ostarko niko nista ne pita (barem ne ja) zato svezi i... TI PSIHOLOG??? MA DAJ OLADI MALA!!!

Poslao/Poslala