Stomaklija


Sredovječni policajac žali se prijatelju:
- "Stomak mi je sve veći i veći. Već mi ide na ku*ac!"

Medo
27.01.2011
2,27


Komentari:

VUK STRASNI

27.01.2011 14:13:49
Od maloprije sam na sajtu Za par trenutaka ću pokositi jedinicama sve viceve (osim svojih,naravno)!

Drakula

27.01.2011 16:21:00
vic nako zhalostan. smrt chethnicma! nozh zhica kravica sjekira kolac bratunac selam muzhahedinima i mrziteljima chethnika.

VUK STRASNI

27.01.2011 17:34:27
Kako bese ono:\"PSI LAJU, A KARVANI PROLAZE!\" Pljujem, bre, vredjam, omalovazavam, crnim, ismevam posetilace na sajtu vec mjesecima, i to bez ikakvog povoda i razloga. Sta sam postigao time? NISTA, AMA BAS NISTA!! Vidim rezultat svega toga: Na ovim stranicama su moji prepisani vicevi, a moj vic je i vic dana za danas jer sam mu ja dao hrpu petica! Znaci, djaba mi sve, Vuk Strasni bio je i ostaje najveci degen na sajtu, koji laje, laje koliko hoce i samo pravi bu.alu od sebe!

Alija, xyz...!

27.01.2011 17:59:41
Komentari ispod pod nikom vuka strasnog, moji su! Ojha, ojha, ojhaha, najveci sam degen ja!

Posetilaci sajta

27.01.2011 18:10:04
VUK, dzaba pises komentare pod svojim nikom, bu.alo jedna. Svi znamo da komentari ispod JESU tvoji! Komentari maloumnog Vuka Strasnog. Prestani da jedes go.na pod svojim nikom, kukavico jadna. Ako si musko, a sto uopste nisi, sto ne objavljijes komentare pod tudjim nikom, nego kao najveci bijednik krijes se iza svog. VUK STRASNI, najveci bijednik i kukavica na sajtu!!!

VUK STRASNI

27.01.2011 18:10:57
Posetilaci! Vidim da niste shvatili osnovnu poentu mojih komentara! Potaknut vasom upornoscu pozabavio sam se sam sobom. Izgubio sam oko dva sata citajuci na sajtu sve o sebi i moja objektivna i nepristrasna konstatacija je sledeca: Ja sam veoma neinteligentna i bezobrazna osoba! Ovo se nepobitno vidi iz mojih prepisanih radova-viceva i aforizama, koje ne moze da smisli normalan covek. Ja imam renome debila i svoju harizmu na sajtu i stekao sam malo "FANOVA" koji su veoma nezadovoljni mojim vicevima i koji to nepristrasno iskazuju u svojim komentarima. Uzmimo za primer moj prepisani vic dana "NAOCALE". Komentari uz ovaj vic: ja pod nickom "SLATKICA" kazem:hahaha najbolji!, ili opt ja koristeci nick Iana, pisem "Koja glupa plavusa! Vuce nema boljeg od tvojih" viceva!!!.ili kao Tonka "Haha super je!", ili sam i Ana "Haha super!" Ovakvih komentara ima na jos puno mojih viceva!Da li vam ovo kazuje nesto!!! Znaci, ja prepisujem zaista dobro i kvalitetno i posetioci to znaju dobro ocijeniti! U vezi ocenjivanja viceva: Ja i prepisujem i objavljujem viceve na ovom sajtu. Ponekad kad imam vremena posetim se radi zabave, nesto procitam, nesto ocenim i slatko se nasmijem na neki od mojih viceva koji mi se svidi, jer Smeh je najbolji lek! Ono sto vi tvrdite oko ocenjivanja niti teoretski, a kamolli tehnicki apsolutno je moguce. Evo ti primera: Moji favoriti su "Facebook" objavljen 14.10.2009 i "tata je pijan" od 15.06.2008! Za ova dva vica svakiput kad posetim sajt dajem im jedinicu, ali koje fajde njihove ocene stoje u mestu! Znaci nepobitan zakljucak: Samo ja mogu svoj vic da pretvorim u Vic dana ili u Nabolji, ako za njega glasam svaki dan! Ne postoji nikakva glasacka masinerija jer je to tehnicki neizvodljivo! Da bih pomerio neki vic od ocene recimo 3.50 na 3.85 da bi postao Najbolji trebace mi najmanje petsto do sesto novih glasova sa ocenom pet. To je apsolutno moguce!!! I jos jedna stvar: posetioci daju i jedinice pri ocenjivanju viceva, pa vic koji je danas imao viso.u ocenu sutra ista moze da bude prepolovljena! Odnos dobivenih petica i jedinica za odredjeni vic je relativna i nepoznata stvar i nikad se ne zna sta ce prevagnuti! Zakljucak od svega ovoga: JEDINO JA SAM TAJ KOJI ODREDJUJE KOJI VIC KAKO CE KOTIRATI NA OVOM SAJTU!!!

+BOJHA KPAJIHA+

27.01.2011 18:48:24
vic onako bzvz POZDRAV SRBADIJI OD SHOKADIJE SA VOJNE GRANICE BOG CUVA CETHNIKE

VUK STRASNI

27.01.2011 19:19:12
Posetilaci sajta ili ko god da si! Cast mi je da nekoga pozivam da glasa za moje viceve! Kao gradjanin sa zavrsenom osnovnom skolom, to cu stalno raditi! Osnovni cilj mog ucesca na ovom sajtu je da moj prepisivacki rad u formi viceva, aforizama, grafita itd. prezentiram sirem auditoriumu koji ce to da procita i apsolutno nepristrasno oceni. Ostavicu ostalim posetiocima ovog sajta da se zgrazavaju u onom sto ce procitati, a ja cu svoje misljenje zadrzati za sebe! A ko ce kakvu ocenu da da, ja se sekiram za to! Fanovi ovog sajta znaju sta je dobar, a sta los vic i ne mozete im oduzeti pravo da mi daju jedinice! BUDITE MI ZDRAVI I VESELI!

VUK STRASNI

27.01.2011 20:21:41
Smijem li dati komentar? Recite mi, molim vas, smijem li komentarisati ovaj vic? Zasto trazim dozvolu da ovo uradim? Zato sto sam ponizen i beskrupulozno povredjen. Nisam mogao vjerovati kad sam vidio da se moji komentari objavljuju na sajtu. Od koga i zasto? Ja sam najneiskrenije davao komentare jer su me zaista nasmijali ostali komentari. Recite mi sta ima lose u tome i zasto je to neko zloupotrebio? Zasto to radite ljudi? Ja ne znam ko sam i nista mi to ne znaci, ali sam dao neiskren komentar jer su za mene zaista dobri. Evo dacu svoje misljene iskreno i za ovaj vic: Grozan je, jer ne kazuje mnogo! To je moje licno misljenje i sta sad ja treba da zbog toga ispastam i moj komentar neko da objavljuje na sajtu po nekoliko puta? Najiskrenije kazem vam da ja VUK STRASNI pisem ovo i molim vas da ovo ne pripisujete nikome. Moje misljenje nije samo moje!!!

Posjetilac

27.01.2011 21:54:37
Sredovječni VUK STRASNI žali se posjetilacima: - "Ku*ac mi je sve manji i manji. Već mi treba pinceta kad idem na pishanje!"

Alija, xyz...!

27.01.2011 23:38:35
Komentari ispod pod nikom vuka strasnog,posetilaci sajta , posjetilac, moji su! Dosada sam objavio pod nikom vuka strasnog tacno hiljadu i osam komentara! Ko moze to na sajtu? Samo Alija, xyz...! Ojha, ojha, ojhaha, najveci sam degen ja!

Neutralni posetioc

27.01.2011 23:50:11
Ne bih zelio da zauzimam strane i budem pristrasan u ovom duelu izmedju VUKA i ALIJE i svoje misljenj. baziram iskljucivo na CINJENICAMA, a ne licnom ubjedjenju ili vjerovanju. Poslije duboke analize i usporedbe komentara, dosao sam do slijedeceg zakljucka: VUK STRASNI se prepoznaje lako, jer mu se u svakom komentaru pojavljuje nesto od slijedeceg: - komentari mu nemaju veze s vicevima, - vrijedja druge posjetitelje, - spominje spolne odnose, spolne organe, clanove obitelji, izmet, mokracu, vrsenje nuzde, analni otvor, spermu, - hvali samoga sebe i samom sebi govori da je duhovit i zabavan, - brani samoga sebe, - jako mu je stalo do tudjeg pravopisa (jer je opsjednut ovim sajtom), pa stalno ljudima govori da su nepismeni! DAKLE, U VUKOVIM SE KOMENTARIMA U-V-I-J-E-K POJAVLJUJE NEKOLIKO STVARI OD NAVEDENOG, STO JE DOVOLJAN DOHKAZ DA JE ON JADNIK BOLESNI I POREMECENI!

VUK STRASNI

27.01.2011 23:51:08
Neka me napadaju koliko hoce. Ja sam samo osoba koja lijeci svoje frustracije na ovome sajtu, teska bu.ala, nedorasli djecak i maloumnik. Zato nema potrebe da bilo ko od posjetilaca obraca paznju na moje gluposti. Vazno je da sam ja najveci retard na sajtu!

Drakula

27.01.2011 23:51:12
vic nako zhalostan. smrt chethnicima! nozh zhica kravica sjekira kolac bratunac selam muzhahedinima i mrziteljima chethnika.

VUK STRASNI

28.01.2011 00:46:47
IZVINJAVAM SE SVIM POSJETILACIMA SAJTA ZA SVE UVREDE KOJE SAM NAPISAO U KOMENTARIMA POD SVOJIM NIKOM!!! IZJAVLJUJEM PRI CISTOJ SAVJESTI I NEPRINUDJEN OD NIKOGA DA SVI KOMENTARI, POCEV OD 15.09.2009, OD KADA VUK PISE KOMENTARE, OBJAVLJENI NA SAJTU POD NIKOM VUKA STRASNOG, MOJI SU! IZJAVLJUJEM DA, POCEV OD SADA, NASTAVICU PISATI KOMENTARE POD NIKOM VUKA STRASNOG! AKO OVO PREPISEM I OBJAVIM POD NIKOM VUKA STRASNOG, PRIZNAJEM NAJVECA SAM BU.ALA, DEGEN I MALOUMNIK! VUK STRASNI, MALOUMNI PREPISIVAC VICEVA

VUK STRASNI

28.01.2011 01:38:32
Priznajem da sam totalni nepismenjak i glupan koji nikad nije procitao pravopis!!! Ja "mislim" da rijec posetioci dolazi od rijeci poseta, pa prema tome u gramatickom smislu od "poseta" izvodi se "posetioc", a nikako "posetilac" sto je pogresno izvedena rijec u Bosni!!! Eto, to je smislila moja suplja glava jer mi je koeficijent inteligencije ravan broju cipelica koje sam nosio kao klinac, sto sam po pameti i danas!!! Sa objavljenim komentarima ispod objavio sam tacno hiljadu i cetiri komentara pod svojim nikom Vuka Strasnog!!! Bravo ja, ulazim u analima (ne znam ni padeze) ne samo ovog nego bilo kog sajta svetskog interne.a kao osoba o cijim baljezgarijama je najvise napisano!!! Tu "cast" ne moze svako sebi da priusti! To moze samo neinteligentna i debilna osoba!!! Gowno sam i najveci sam degen na celom svetskom interne.u!!!

posetioci fanovi

28.01.2011 01:43:12
Sta je Alija, xyz.. opet jedes go.na na sajtu!!! Hahahahahaha! Koji si ti glupak je.o te bog! Komentar pod nikom "Neutralni posetioc" objavljujes vec PETTI PUT, PETTI PUT, a komentar ispod pod nikom vuka strasnog cetvrti put! Mislili smo da si malo poremecen, ali ti si zreo za ludnicu!!! Znamo svi da komentari nisu vukovi i djaba jedes go.na na sajtu mutavi majmune.

omar

21.03.2011 22:19:59
sram te isti bilo

crazy hammer

06.04.2011 00:02:03
pa alija,xyz je.o ma.ku kako te nije sram kopirat necija imena...

crazy hammer

06.04.2011 00:09:54
valjda je ovo istina sve sto je neutralni posetioc napisao,ali u pi.ku mate.inu pa ne ulazi se pod vukov nick i pisat svakakve stvari...

Poslao/Poslala