Pozdrav iz raja


Jedan je bračni par odlčio provesti praznike na Karibima, u istom hotelu gdje su proveli medeni mjesec prije 20 godina. međutim ,zbog poslovnih obaveza žena nije mogla otputovati zajedno sa suprugom , već su se dogovorili da će no sam krenuti, a ona će doći par dana kasnije. Kad je on stigao i smjestio se , vidio je da ima pristup na internet. Odlučio je svojoj ženi poslati E-mail...,ali pogriješio je adresu,i ne primjetivši, poslao je mail na tuđu adresu... .
To eektronsko pismo primila je jedna udovica koja se upravo bila vratila s muževljevog sprovoda. Nedugo zatim , njezin je sin ušao u sobu i zatekao majku u nesvjesti ispred računala!
Izneneđen,pogledao je na zaslon računala i pročitao E-mail koji je majka bila upravo pročitala :
"Draga ženo, sretno sam stigao! Put je bio ugodan.
Vjeroatno se čudiš što ti se javljam preko maila, ali sada i ovdje imaju računala i moguće je javiti se svojim najdražima . Čim sam stigao , uvjerio sam se da je ovdje sve spremno i za tebe kad stigneš idući petak. Pravi raj. Jedva čekam da mi se pridružiš te da će i tvoje putovanje biti ugodno kao i moje. Nemoj nositi puno odjeće , jer ovdje je paklenski toplo, uredu?

KrikiMan
17.03.2011
2,50


Komentari:

Nema rezultata.
Poslao/Poslala