Avionska drama


Letio Mujo avionom, te posto je taj let malo duze potrajao, uzmeskoljio se on, lutajuci pogledom i napokon pronadje muski WC.Obradovao se, pokusa da udje unutra, kad ono zauzeto. Primjetivsi da je u nevolji, stjuardesa ga upucuje u zenski WC, upozoravajuci ga da ne koristi dugmad; TVM, TV, PP i AOT.
Medjutim, Mujo je bio radoznao... Pritisnuo je naj prije dugme TVM i topli vodeni mlaz mu je zapljusnuo zadnjicu. Prijatno iznenadjen, on pritisnu dugme TV i gle, topli vazduh mu osusi zadnjicu. Vidi, vidi, zacudi se Mujo tako sjajnom servisu pa pritisnu dugme sa natpisom PP i u tom momentu ga jedna pufna za puder zaprasi, sireci prijatan miris.Zakljucujuci da su zene strasno razmazene, on pritisne i posljenje dugme sa natpisom AOT...
Poslije nekoliko sati Mujo se probudi u bolnici i prestravljeno poce da doziva sestru, pitajuci se sta se dogodilo sa avionom.
- Sa avionom je sve u redu, ali vi ste pritisnuli automatski odstranjivac tampona. Zelim vam brzo ozdravljenje, a vas penis je ispod jastuka - objasni mu sestra.

2,00


Komentari:

Nema rezultata.
Poslao/Poslala