Tarzan


Skakao Tarzan s lijane na lijanu i odjednom lijana puce in on se razbi ko konj.
Tako zivotinje ga pokupe u komadima i donesu doktoru. Sada sve zabrinute zivotinje cekaju odgovor od doktora sta ce biti sa Tarzanom.
Doktor izlazi malo zabrinut i kaze:" od silnog pada Tarzan je izgubio ruku i imali neko da bi to donirao". Sve se zivotinje sute i gledaju ko ce prvi donirati ruku. I evo ti meda:" ako moze moja sapa evo je odmah".
Dodje doktor drugi put opet zabrinut on ce:" Tarzan u teskom stanju i treba mu oko". Opet svi sute ali se javi orao i dade oko.
I tako poslije dugog cekanja doktor izlazi po treci put ali sada sav znojan, blijed, iscrljen. Sve se zivotinje prepadnuse i pitaju:"kako je jel ziv".
Doktor onako tuzno:" Ziv je ali je izgubio kurac pa znate ako ko moze da mu daruje .... " i naravno sve sute pa sute, niko se ne javlja. Kad napokon Slon rece:" Ako moze moja SURLA sta pomoci izvoli.
I tako nakon mijesec dana Tarzan se oporavio i dodje on zivotinjama da se zahvali na svemu. Naravno zivotinje ce odmah:" kako se osjecas"?
Tarzan ce:" Sve je super jak sam ko medvjed i vidim ko oro, samo imam mali problem svaki put kad trcim SURLA cupa travi i trpa mu u Guzicu.

miki
01.04.2006
2,00


Komentari:

Nema rezultata.
Poslao/Poslala