Rasprodaja


- Prodajem komplet tanjira za 6 osoba, čisto srebro!
Šifra: NADAL

mujo_ba
15.09.2011
3,93


Komentari:

VUK STRASNI

16.09.2011 01:28:39
E, sada ste vec preterali! Ja znam da ste vi posetilaci bilmezi, da ne znate koji komentar ciji je. E, debelo ste se za.ebali! VUK jeste, bre, najvece prepisivacko djuhbre na site-u. Nije me sramota da vredjam svakoga koga stignem. Mislim da sam najpametniji. Ja sam najveca bu.ala, nista vise i necu da prestanem jer sam bilmez musavi. Ko ste vi posetilaci, ne znam, ali ako me toliko volite sto pisete samo o meni, je.ite me! Dosta sam pisao pod svojim nickom, jer ja pisem komentare u kojima sam sebe napadam. A time samo pravim od sebe najvecu bu.alu na site-u. Videli ste maloumnike, ali meni ravnog nema.

posetilaci realni

16.09.2011 02:44:39
Ad.ini.tratore ne jedi go.na pod nikom vuka strasnog u ove kasne sate. Bolje ti je da ih jedes pod tvojim nikom AD.INI.TRATOR.

posetilaci realni

16.09.2011 02:50:41
Ad.ini.tratore bolje ce ti biti da objavis toliko dobrih viceva koje si dobio nego ovaj sljam. Vlasnik sajta je.ace ti ma.er kad procita ovo!

sego

16.09.2011 05:13:25
prodajes tanjire od srebra? zasto? ne lome se kad ti zena pobesni.

breaking news

16.09.2011 11:49:42
BEOGRAD -Vuk Strasni,najstariji orangutan na svetu,koji je živeo u nekom zoološkom vrtu, proslavio je petnesti rođendan u subotu u beogradskom zoo-vrtu, javila je agencija Reuter. Vuk Strasni je u beogradski zoološki vrt došao 2004. godine kada je prema nekim procenama, imao 8 godina i četiri meseca. Poreklom iz Makedonije, orangutan Vuk Strasni, poslednjih godina steko je reputaciju "plagijatora viceva" pošto je voleo da se kiti tuđim perjem jer je obožavao da prepisuje tuđe viceve i aforizme!

Alija poštar

16.09.2011 14:50:14
E, sada ste vec preterali! Ja znam da ste vi posetilaci bilmezi, da ne znate koji komentar ciji je. E, debelo ste se za.ebali! VUK jeste, bre, najvece prepisivacko djuhbre na site-u. Nije me sramota da vredjam svakoga koga stignem. Mislim da sam najpametniji. Ja sam najveca bu.ala, nista vise i necu da prestanem jer sam bilmez musavi. Ko ste vi posetilaci, ne znam, ali ako me toliko volite sto pisete samo o meni, je.ite me! Dosta sam pisao pod svojim nickom, jer ja pisem komentare u kojima sam sebe napadam. A time samo pravim od sebe najvecu bu.alu na site-u. Videli ste maloumnike, ali meni ravnog nema!

DLAKAVI KARBURATOR

16.09.2011 18:27:20
vIDIM DA vas muci neki vuk strasni. Ma ko je on. on ka neki psiopat eli? on je cista nula. ja san jos veci psihopat. zar nije ocito cim se zovem DLAKAVI KARBURATOR? ja znam stati na nekom sajtu i samo gledati sta se desava i sta je aktualno. primjerice na sajtu fejsbuk sam ga ukljucio i gledao u jednu tocku 14 sati a da nisam nista radio. tad sam bio ukljucen pod tuđim korisnikom. sljedeci dan sam prijateljima na fejsu, tj. nisu bili moji prijatelji nego od ovog kojem sam upa na sajtu jer ja nemam prijatelje, i jednom liku sam celo vreme pisa abcedu, i to tako 3 sata u komadu. posvada sam se sa frendovima koje ponavljam nisu moji jer ih nemam tako da sam ih sve izvrijeđao pa sad ispada da je ovaj kojem sam upa totalni luđo. znam na nekim sajtovima samo gledati videa da bi gledao buffering u postocima i kad bi sta buffering onda bi gleda drugi video. a imam jako jako spor signal koji takoder kradem. i tako slucajno ode nabasa i vidim ovog nekog vuka. virujte mi ljudi ja san jos veci maloumnik nego on. ja san jos i jugonostalgicar i sve cu vas da mucim. ali san i zapravo pun ljubavi. pozz vas DLAKAVI KARBURATOR.

Adeze

16.09.2011 19:55:36
Prodajemo obiteljsko srebro hitno i vrlo povoljno. Šifra: " Naša korumpiranost je naša čast! "

VUK STRASNI

16.09.2011 20:27:55
Vecu glupost od svojih viceva nisam procitao. Idite na druge slicne sajtove pa da vidite sta su vicevi. Ovde samo decje pricice i moji plagijati. Samo me cudi ko ovo cita i ko ocenjuje. Decurlija pise i sama sebe ocenjuje. Je.o ti mene!

OBEKTIVNI POSETILACI

16.09.2011 23:42:24
Vuk Strasni, glhup si ko cuskija! Znamo da si totalno lud, ali nije nam jasno zasto te vlasnik jos drzi kad si totalni maloumnik. Camis ispred kompjutera, nemas sta da radis i da bi lecio svo.e bolesne frustracije, okomio si se na prepisivanje i napisao preko 1000 maloumnih komentara pod nikom svog Vuka Strasnog. Vuk Strasni - NAJVECI BOLESNI PSIHOPATA NA BALKANU!!! A znate li ko je Vuk??? Ivan Vucic, mentalni bolesnik!!!

AD.INI.TRATOR

17.09.2011 00:09:12
Komentari ispod pod nikovima, VUK STRASNI, breaking news, Alija postar, DLAKAVI KARBURATOR, OBEKTIVNI POSETILACI,MOJI SU! Posto su me poceli kritikovati zasto pisem samo pod nikom vuka strasnog, poceo sam da koristim i druge nikove! Ali jedno znajte: SVI KOMENTARI POD NIKOM VUKA STRASNOG I KOMENTARI POD DRUGIM NIKOVIMA U KOJIMA PISEM O VUKU STRASNOM, MOJI SU! Da nema zabune sve to ja pisem! Pozdrav posetiocima!

sego

17.09.2011 09:36:16
prdajem kule i gradove u oblacima. cena 25KM jos malo pa nestalo nemojte cekati bolja vremena

Poslao/Poslala