Dovitljivi krojac


Dolazi neki peder kod krojaca da mu skroji pantalone. Krojac ga je znao iz vidjenja i bilo mu je jasno da je peder, ali nije znao kakav mu je ukus u oblacenju, pa ga onako seretski pita:
- "A hocete li slic napred ili pozadi?"

WIEN
18.04.2005
2,47


Komentari:

JOMBA

27.04.2005 05:13:56
DOBAR VIC!!! VEC PROCITAN U MALO KRACOJ VERZIJI, ALI DOBAR!!!

Slavko(s)

27.04.2005 08:01:37
Simpaticno, mada je rijec o nastranoj osobi.

Slavko(s)

27.04.2005 08:18:53
Za "Tinu": Goni se vec jednom u tri pi... ma...... i ti i tvoji pamfleti. Ovo nije politicki skup niti simpozij o cuvanju tradicije i stradanju Bosnjaka. I, konacno, glupa.., ne prepisuj tudja razmisljanja. Sjasi kobilo!

zenit

27.04.2005 09:59:53
Ebo ti ma1er svoju, slavko. Nije ti smetalo kad su ovdje lale, ravnogorci, profe, jugovicke i slicni imali svoje simpozije o cetnistvu i hvalospjevima zlocincima. A sad si kao za viceve, a ne za politiku. Pa ti se jedan od veceh p3dera ovdje.Pogledajte njegove viceve pa cete vidjeti da su SVI na racun muje i sulje. Jesi li ti tako glup da mislis da mozete jos da provodite svoju glupu propagandu. NE. Dobro je vama cini mi se magistar rekao. Sto ste klali -klali. NIKAD VISE. A ja evo dodajem i moj skromni prilog: Necete se vise cak ni zajbavat nekaznjeno. NEMA TOGA VISE. Tina, lutko samo naprijed. I ovdje se bije bitka sa cetnickim elementom. Mala i mozda ne previse vazna bitka, ali ipak bitka. ZA ISTINU, KOJU ONI HOCE UPORNO DA ZAKOPAJU (ko cuko gobno, kad se pos3re). NECE MOCI OVE NOCI. HAHAHA

Tina

27.04.2005 10:23:02
Zenit, nemas potrebe da se nerviras i psujes Slavku(s), jer sigurna sam da to nije pisao ON (slavko(s)).To su po ko zna koji put ocajnicki trzaji i pokusaji cetnika da naprave zbrku i pometnju medu nama.Poznajem vrlo dobro komentare gospodina Slavka(s) koji su na visokom nivou i bez uvreda.Ovakav zargon nije svojstven njemu a kome jeste, nije tesko, nimalo tesko zakljuciti.Pozdravljam te zenit i zelim ti svaku srecu i dobro u zivotu a moji pozdravi i gospodinu Slavku(S)!

eddy

27.04.2005 10:44:04
vic je super,evo 5!

SCG*

27.04.2005 12:03:28
Uf, što ste naporni vi dole....

zenit

27.04.2005 12:33:07
Pozdrav Tina, ako sam pogrijesio prema "pravom" Slavku, evo moje izvinjenje-mada ostaje cinjenica da se iskljucivo "bavi" Mujom i Suljom. Ako stvarno zasluzuje tvoju odbranu onda ce se uskoro pojavljivati i sa nekim drugim imenima kada treba nekog "zaqebati" jer je vecina tih viceva takva da mozes staviti bilo koje ime i vic i dalje fercera. U pravu si da je moja reakcija bila nervozna, jer mi je zaista pun k... tog cetnickog elementa i njihovih branilaca tipa "nemojmo sada o tome", sto bi moglo i da se prihvati, jer na kraju krajeva ovo zaista jeste sajt sa vicevima- ali kad bi smo vidjeli tu istu reakciju od BILO KOG POSTENOG SRBINA (kako se ulagujemo kad hocemo da pokazemo da smo siroki i multi ovo i ono, a njih u sustini boli dupe za nas merhametluk i "sirinu". Oni samo furaju svoju uvredljivu propagandu pa cak i u uslovima kad su gori od svih u okruzenju- ali to je vec prica o Moniki i Srbima koju svi vec odlicno znamo). Ispravite me ako grijesim, ali ja ne vidjoh komentar ni od koga od "postenih nam srba", slican ovom "slavkovom" koji ruzi nekog od njihovih demagoga i branilaca ZLOCINA. Dakle ja i dalje ostajem pri svom komentaru s tim sto je upucen na adresu tog navodnog ili novog "slavka" pa ko god da on bio. A ti lutko Tina imas pozdrave od Zenita. Ima li ovdje iko ko je sa Grbavice- Sarajevo?

e

27.04.2005 13:01:06
šypčino,ovo ti je za moniku.......... B E L A J ......... Dosao Mujo pijan kuci. Onako s vrata, ugleda Fatu kako se nagyzila u kuhinji, kopajuci nesto u prostoru ispod sudopera. Pritrci joj u dva koraka, brze bolje joj odveze dimije i spusti ih do koljena, pa joj ga zavuce zgyza. Svrsi za par sekundi i dok se Fata nije ni snasla, jos joj zavali jedan volej u guzicu, od cega ona uleti ispod sudopera. Mujo zadovoljno pripali cigaretu, uzme pivcinu iz frizidera, pa krene u dnevnu sobu da se malo zavali. Kad kroci u sobu, a ono Fata sjedi i gleda TV. Stade Mujo, izbecio oci, okrene se oko sebe, opet gleda u Fatu... - "Aman... Fato, kad ti je ono m4ter dosla?" - "Nije b0lan moja, neg' tvoja!"

Tina

27.04.2005 13:49:15
šypčino,ovo ti je za Tinu.......... B E L A J ......... Dosao Pero pijan kuci. Onako s vrata, ugleda Maru kako se nagyzila u kuhinji, kopajuci nesto u prostoru ispod sudopera. Pritrci joj u dva koraka, brze bolje joj odveze dimije i spusti ih do koljena, pa joj ga zavuce zgyza. Svrsi za par sekundi i dok se Mara nije ni snasla, jos joj zavali jedan volej u guzicu, od cega ona uleti ispod sudopera. Pero zadovoljno pripali cigaretu, uzme pivcinu iz frizidera, pa krene u dnevnu sobu da se malo zavali. Kad kroci u sobu, a ono Mara sjedi i gleda TV. Stade Pero, izbecio oci, okrene se oko sebe, opet gleda u Maru... - "Bre... Maro, kad ti je ono m4ter dosla?" - "Nije bre moja, neg' tvoja!"

VIKING RUDONJA

27.04.2005 14:03:22
ZENIT, PA IMA NA GRBAVICI MUJA, SMO IH TREBA ISKOPATI:)

Slavko(s)

27.04.2005 14:08:14
Draga Tino i Zenite, prije svega, ogradjujem se od svih gluposti napisanih u moje ime. S druge strane, ako je to uopce bitno, ja sam po nacionalnosti Hrvat, a vi ste me ocigledno zamijenili sa nasim vicmajstorom Slavkom, koji je, ako ste primijetili, pisao ekavicom, mada sam siguran da niti on nije imao zlu namjeru niti je nacionalisticki nastrojen, nego je isao slijedom ostavljenih mogucnosti na sajtu (kategorija: Haso, Fata, Mujo; a ne: Pero, Mara, Vaso). Ja samo cesce dajem komentare na prezentirane viceve i slicne humoristicne forme, ali i na ekstremne nacionalisticke ispade i slicne gluposti, koje su za svaku osudu. Puno pozdrava za Zenita, a posebno za Tinu. p.s. Zenitu savjetujem da ne nasjeda tako lako na necije provokacije i ne dozvoli i sam sebi necivilizirane ispade.

zenit

27.04.2005 14:08:41
Ovaj "e" mora da mora da je malo glup. Ja uravo objasnih da ovdje mozes sasvim komotno staviti Michu kako je nagyzio nekoga pa mu Milka kaze da je to upravo zgyzio svoju "veselu" ma1er Stanojku. I vic odlicno fercera. A to je zato sto tu nema nista sto je specificno za Bosnjake. A vic je najvjerovatnije preveden. A ONO STO JE VRIJEDNOST "Monike" JE U ORIGINALNOSTI TOG VICA. TESKO SE JOS MOZE NACI NEKI NAROD DA MU OVAJ VIC UOPSTE PASE. ovaj vic, sypcino, je rezultat, ne bosnjacke ili mozda hrvatske genijalnosti, nego vase "jedinstvenosti" hahaha

eddy

27.04.2005 14:22:20
ne,ne vic je o bosnjacima.......tu se spominju dimije i one su u vicu vrlo vazan detalj-fercera,ba !!!

u prolazu

27.04.2005 14:29:54
Zenit nabij3m te na k*rac. Ja znam tko si ti, ti neznas tko sam ja. Zato te nabijam jako, u tome je draz. Deg3neriku bal1jski sto pjenis nam ovde. Tko ti dade za pravo da siris ogavnu politiku ovdje. J3bite se i ti i tina i mina. Steta sto vas neistrebismo zajedno sa srbima u poslednjem ratu.

zenit

27.04.2005 14:44:03
Slavko, prihvatam objasnjenje i uzvracam pozdrav. Ja sam u odgovoru Tini vec priznao da sam odgovorio iznerviran, mada znam da je to upravo sto hoce da postigne onaj koji provocira-nezavisno ko je provokator i sta je tema provokacije. Tvoja primjedba je sasvim na mjestu, ali eto ponekada je dobro dati oduska ljutnji. Sto se tice Sivonje- ti samo dodajes mali kamicak u vec postojecem mozaiku ko ste i kakvi ste. To je vas najveci problem. Na zdravim ljudima je da vas kazne za zlodjela ali je na vama da se lijecite ili cete za'ebati i naredne generacije. Al' cete onda imati ma1erijala za epske pjesme. Normalni narodi vise vole ljubavnu, djecju i sl poeziju nego epsku (jer to obicno znaci da su se kyrcili pa popysili). Eto pitaj ove sto svake noci "pjevaju" po ovim komentarima. Ne vidjoh da bas luduju za epovima. hahaha

Tina

27.04.2005 14:50:58
Zenit, drago mi je da si prihvatio objasnjenje Slavka(s) jer on je zaista jedna krasna osoba sa krasnim komentarima.Od prve je bilo jasno da onakve gadosti ne mogu izaci "ispod njegovih prstiju" nego je to "obdarenost" drugih.Na kraju nije im to prvi put da kradu tude nikove.Puno se pozdravljam kao i veliki pozdravi velikom gospodinu Slavku(s). p.s.Slavko(s), nema veze ko si vazno je da su covjek!

u prolazu

27.04.2005 14:52:12
za zenita mislim za minu,zike Koalo nijedna sto nam glumis tu?!! Slavko sto se pravdas uopce? Ustaska se pjesma cuje da zaplasi bal1je!!! Treba vam nas dobri stari jasenovac.Onaj ratko smrdin nista lijepo nije ucinio u srebrenici, sve bjese povrsno.

zenit

27.04.2005 14:54:24
e moj sypak, vidi se da si i ti nasjeo bydalestinama o tome ko je navodno pametan a ko navodno glup. Malo me cudi da ti znas ko sam ja, ali zato si siguran da ja ne znam ko si ti. E pa evo ti izazova. Razmisli koliko bi stavio para na tu tvoju "sigurnost" pa mi reci. Posto nema nacina da ti i uzmem te pare, nakon $to kazes koliko bi para bio spreman da riskiras, ja cu ti reci ko si. Samo ja i ti cemo znati istinu o tome, a moja satisfakcija ce biti sto ces shvatiti "ko je glup a ko je pametan", mada ces ti negirati tacnost onog sto cu reci. Ali ces se barem nauciti pameti.

u prolazu

27.04.2005 15:06:30
kasni ti komentar vjerovatno iz australije. 500 kuna! Moze?

Poslao/Poslala