Robijas...


Opasni ubica nakon 15 godina uspijeva pobjeci iz zatvora i u bijegu ulijece u jednu kucu na pocetku naselja. U potrazi za novcem i oruzjem pregleda kucu i nalijece na Hasu i Fatu kako leze u krevetu gdje odmah naredi Hasi da se skloni i stane u stranu a ubica se zaskoci na krevet raskoraci Fatu i poljubi je u vrat. Zatim naglo ustade i brzo ode u kuhinju. Dok je ubica u kuhinji muskarac tiho doviknu zeni:
"Draga, ovaj je okorjeli ubica...vidi mu prljavu odjecu, i taj smrad a vjerovatno je mnogo opasan. Sigurno nije vidio i dozivio neko zensko vec dugo...zeli samo sex...molim te nemoj se oprirati i buniti...odglumi da uzivas...ucini sve sto zeli iako ti se gadi i nastoj da ga zadovoljis sto bolje mozes...jer ako se naljuti odmah ce nas pobiti...BUDI JAKA LJUBAVI, VOLIM TE...!!!"
Zena tiho odgovara: " Nije me poljubio u vrat nego mi je sapnuo na uvo - Da je peder i da si mnogo sladak...i pitao me imamo li gdje u kuci vazelina...rekla sam mu da ima u kuhinji...BUDI JAK LJUBAVI, VOLIM I JA TEBE...!!!"

2,00


Komentari:

Nema rezultata.
Poslao/Poslala