Deda/Unuk


Deda unuku:
- "Sakrij se, evo učitelja jer danas nisi išao u školu!"
Unuk dedi:
- "Sakrij se ti, ja sam im javio da si ti jutros umro!­"­

1,90


Komentari:

VUK STRASNI

21.01.2011 17:24:37
Smijem li dati komentar? Recite mi, molim vas, smijem li komentarisati ovaj vic? Zasto trazim dozvolu da ovo uradim? Zato sto sam ponizen i beskrupulozno povredjen. Nisam mogao vjerovati kad sam vidio da se moji komentari objavljuju na sajtu. Od koga i zasto? Ja sam najneiskrenije davao komentare jer su me zaista nasmijali ostali komentari. Recite mi sta ima lose u tome i zasto je to neko zloupotrebio? Zasto to radite ljudi? Ja ne znam ko sam i nista mi to ne znaci, ali sam dao neiskren komentar jer su za mene zaista dobri. Evo dacu svoje misljene iskreno i za ovaj vic: Grozan je, jer ne kazuje mnogo! To je moje licno misljenje i sta sad ja treba da zbog toga ispastam i moj komentar neko da objavljuje na sajtu po nekoliko puta? Najiskrenije kazem vam da ja VUK STRASNI pisem ovo i molim vas da ovo ne pripisujete nikome. Moje misljenje nije samo moje!!!

CROvalentina

21.01.2011 17:30:18
Okej vuče, ja stvarno neznam ništa o prijašnjim vicevima i komentarima... no ja tvoje mišljenje prihvaćam, kao i svaki čovjek imaš pravo na mišljenje i na izbor hočeš li ga podijeliti s nama ili pak ne.. i si ga podijelio i uredu..ja kritiku na svoj račun znam prihvatiti. :)

VUK STRASNI

21.01.2011 17:34:48
Zaista sam prevrsio svaku mjeru. Ja bih crko kad bar jednom ne bih nepovezane gluposti sa vicem napisao. Meni .e bitno da se u mojim beskrajnim komentarima (bljuvotinama) pojavi ime Vuk Strasni i to sto vise to b.lje. Tako sa moje tacke gledista. Svojim spamovanjem oduzimam svima mogucnost davanja komentara u vezi sa vicem. Covjek mora prvo moje objavljeno smece (neprocitano, naravno) preskrolati da bi do polja za pisanje dosao. Pitam se sta sebi iz svega toga obecavam? Nisam ni svjestan da sam abnormalnu mrznju na sebe privukao sa svojim ulicarskim nastupima, ali necu da prestanem vise sa tim covjece!!! Gori sam od muhe! Iebe se meni, a vjerujem i ostalima, sta posetilaci rade! Zadrzite to za sebe, ali ne opterecujte mene sa jednim te istim komentarima! Ja sam neopisivo psihicki poremecena osoba! Na svaki novoobjavljeni vic ja se javljam i pisem jedn. te iste bljuvotine pod nikom Vuka, koje veze sa vicem nemaju! Ovo je zaista bolesno sto radim! Bolje da su ovaj sajt spameri.com nazvali, ovo sa vicevima nema dvije duple. Ne napustam ovaj sajt zato sto svoja ponavljanja jednog te istog smeca prestati ne mogu! Usput, ie.em vam familiju bolesnu! Incestoidne dangube i klosarcine!

Revkija

21.01.2011 17:44:22
Ej Alija, nategnem ti familiju. Prekini sa smetnjama nedohkazani stvore. Niko se ziv ne interesuje za tvoje psihoze zvane Vuk. Koji dio rijeci odiebi ne kontas??? Gori si od krpelja m.ter ti krastavu j.bem!!! Ako su na neki vic 100 komentara data 99 komentara su samo od tebe jednog te istog sadrzaja u kojima se rijec \"Vuk\" najmanje 5000 puta ponavlja. Jes li ti uopce citav majke ti??? Pa daj covjece urazumi se vise! Jesi ti neka zivoti.na? Neki nerazumni debil? Sta si vec? Dohkle imas namjere ulecat u davanju objektivnih komentara. Ti si ko ono malo dijete kad dvojica odraslih o necem vaznom pricaju ti uletis i poces o lizalu i popaj naljepnicama baljezgat al jedno 200 puta. Naporan si majke mi. Hajde budi fin pa odiebi vise.

knjaz sa karpata

21.01.2011 17:49:58
Zaista sam prevrsio svaku mjeru. Ja bih crko kad bar jednom ne bih nepovezane gluposti sa vicem napisao. Meni .e bitno da se u mojim beskrajnim komentarima (bljuvotinama) pojavi ime Vuk Strasni i to sto vise to b.lje. Tako sa moje tacke gledista. Svojim spamovanjem oduzimam svima mogucnost davanja komentara u vezi sa vicem. Covjek mora prvo moje objavljeno smece (neprocitano, naravno) preskrolati da bi do polja za pisanje dosao. Pitam se sta sebi iz svega toga obecavam? Nisam ni svjestan da sam abnormalnu mrznju na sebe privukao sa svojim ulicarskim nastupima, ali necu da prestanem vise sa tim covjece!!! Gori sam od muhe! Iebe se meni, a vjerujem i ostalima, sta posetilaci rade! Zadrzite to za sebe, ali ne opterecujte mene sa jednim te istim komentarima! Ja sam neopisivo psihicki poremecena osoba! Na svaki novoobjavljeni vic ja se javljam i pisem jedn. te iste bljuvotine pod nikom Vuka, koje veze sa vicem nemaju! Ovo je zaista bolesno sto radim! Bolje da su ovaj sajt spameri.com nazvali, ovo sa vicevima nema dvije duple. Ne napustam ovaj sajt zato sto svoja ponavljanja jednog te istog smeca prestati ne mogu! Usput, ie.bete mi familiju bolesnu! Incestoidna sam danguba i klosarcina!

Posjetilac

21.01.2011 17:59:45
Ej, VUK, nategnem ti fameliju! Prekini sa smetnjama, nedohkazani stvore! Niko se ziv ne interesuje za tvoje psihoze zvane Vuk. Koji dio rijeci odiebi ne kontas??? Gori si od krpelja, m.ter ti krastavu j.bem!!! Ako je na neki vic 100 komentara dato, 99 komentara su samo od tebe, jednog te istog sadrzaja u kojima se rijec \"Vuk\" najmanje 5000 puta ponavlja. Jesi li ti uopce citav, majke ti??? Pa, daj, covjece, urazumi se vise! Jesi ti neka zivot.nja? Neki nerazumni debil? Sta si, vec? Dohkle imas namjere ulecat u davanju objektivnih komentara. Ti si k\o ono malo dijete kad dvojica odraslih o necem vaznom pricaju ti uletis i poces o lizalu i popaj naljepnicama baljezgat al jedno 200 puta. Naporan si majke mi. Hajde budi fin pa odiebi vise.

VUK STRASNI

21.01.2011 18:08:45
Svoj prvi prepisani vic sam objavio 20.01.2010. Znaci, danas je tacno godina dana od objave mog prvog prepisanog vica. Od tada pa do sada sam objavio tacno 150 prepisanih viceva. Ko ne vjeruje, neka provjeri putem pretrazivaca na ovom sajtu. SRETNA 1. GODISNJICA VUKA STRASNOG NA OVOJ STRANICI!!!

VUK STRASNI

21.01.2011 18:35:29
@CROvalentina Postovana, posto izgleda niste upoznati sa pravilima ove stranice, zelio bi da Vam ponovim neka pravila, kojih se strogo morate pridrzavati, ako zelite da nastavite posetu ove stranice Ja, VUK STRASNI, jedini imam pravo da kritikujem i ocenjujem viceve. Da li Vi to , draga moja, prihvatate ili n., to ne zavisi od Vas , nego od mene. Vase misljenje o MOJIM kritikama je apsolutno nepotrebno, irelevatno i nepozeljno. Ako sam ja, VUK STRASNI, napisao kritiku za Vas vic, onda ta kritika MORA da bude BEZUSLOVNO prihvacena sa Vase strane. I tu ne sme da bude bilo kakve diskusije. Kritika koja dolazi od mene MORA biti ispravna prema tome mora postati automatski prihvacena od Vas. Ja sam akademik, covek sa vise obrazovanja i zivotnog iskustva nego svi posetioci zajedno. Prema tome moje misljenje mora biti prihvaceno, bez obzira da li se tom nekom svidelo ili ne. U stvari, moje misljenje se MORA svideti posetiocima, tu nema alternative ili bilo kakve rasprave. Prema tome, da skratimo ovu debatu, Vi nemate pravo da prihvatite ili ne moju kritiku, Vi samo imate pravo da se slazete s mnom. Ukoliko Vam se to ne dopada, molio bih Vas da napustite ovaj sajt i ne dosadjujete meni i mojim obozavateljima. BUDITE MI ZDRAVI I VESELI!!!

Alija, xyz...!

21.01.2011 18:46:29
Svi komentari ispod pod nikom vuka strasnog moji su! Ojha, ojha, ojhaha, najveci sam degen ja !

Izmetlija Alibegovic

21.01.2011 19:25:28
joj kako bi podero ovu Valentinu, ko seljance napolitanku. Kako shokice piste kad ih gwzis, joj samp da cujete

Fanovi Vuka Strasnog

21.01.2011 20:36:09
Bla,bla,bla.. Nja,nja,nja,nja,

CROvalentina

21.01.2011 20:41:10
Okej, da se lišim svih mjera pristojnosti, vuče (ili kako god da se zvao) mene boli qrac za komentare, ja jedino što želim (i dakako činim) je objavljivanje viceva. Svim normalnim komentarina i ljudima koji ih šalju, hvala (i na kritikama i na pohvalama). Srdačan pozdrav.

VUK STRASNI

21.01.2011 21:27:39
VALATINA, PRVOG JUNA TI SALJEM CESTITKU

Ragib

21.01.2011 21:33:39
Valentina, jel moze jedan veliki milokliz za tebe?

ede

21.01.2011 22:08:42
ma glup

DOBANOVCI ZEITUNG

21.01.2011 22:18:28
VUK STRASNI je dao kraći interviju za naš sajt. SAJT: Kako se osjećate kada prepišete neki vic sa nekog sajta,pa se on objavi na ovom sajtu i dobije dobru ocjenu? Da li likuješ ili te je sram što dobru ocjenu dobiva rad koji nije tvoj? VUK STRASNI: Čega me ima biti sram? Pa naravno da likujem! Evo ja kazem da niti jedan moj vic nije moj! Pa šta!? SAJT: Evo, antidupljak je poslao dvadesetak viceva i da ih je poslao kao prijedlog za vic da li sma&raš da to treba da se objavi i da antidupljak likuje? VUK STRASNI: Zašto da likuje? Pa to bi bio kriminal! Samo ja smijem prepisivati sa drugih sajtova! SAJT: Pa kad ćeš nešto napisati sam bez prepisivanja? VUK STRASNI: Pokušao sam ali zadnji mjesec i po dana moji radovi nisu prešli ocjenu 3.00! Pokušao sam pod drugim imenima da vidim da li vicevi loše prolaze zato što su potpisani sa VUK STRASNI, ali nije zbog toga već zato što su moji vicevi loši! Zato sam ponovo pribjegao prepisivanju jer to drugi bolje rade! A i obraz mi je đon! Boli me k.!

knjaz sa karpata

21.01.2011 23:17:49
,,,ja sam iskompleksiran otpad,,,ako ne spamujem pod nikom vuka strasnog onda ja psujem i vredjam na nacionalnoj osnovi,,,najvise volim po mrtvima pljuvat,,,ovdje na sajtu moram si najmanje 500 puta potvrdit da sam srbin (al opet sumnjam i sam u tome) a kod kuce jedno 10 puta toliko pred ogledalom,,,moj did safet alihafizbegovic mi kaze da sam srbin i ja mu to virujem,,,i nas cjenjeni mile ronh,,,dodik to kaze,,,a mnogo posten srbin,,,pod njegovom vlascu u nasoj republici srpskoj su cak i penzioneri poceli po citavu cetvrtinu penzije od pretprosle godine dobivat,,,standard i prosperitet nam mlogo ojaco,,,sad svaki gradjanin rs ima prava i po dva kontejnera na dan prerovit,,,i uvik nesta nadju,,,ima se brate ima se,,,ne mogu se pozalit,,,prije za vreme plavsicke smo samo po kantu smijeli prekopat,,,vreme se mijenja,,,zivila rs,,,zivili ce.nici,,,bog cuva rs kakva je sad,,,

Alija, xyz...!

21.01.2011 23:21:30
Svi komentari ispod pod nikom vuka strasnog i pod nikovima fanovi vuka strasnog, dobanovci zeitung, moji su! Ojha, ojha, ojhaha, najveci sam degen ja!

Sejo

21.01.2011 23:34:12
knjaz sa karpata 2011-01-21 23:17:49 ,,,ja sam iskompleksiran otpad,,,ako ne spamujem pod nikom vuka strasnog onda ja psujem i vredjam na nacionalnoj osnovi,,,najvise volim po mrtvima pljuvat,,,ovdje na sajtu moram si najmanje 500 puta potvrdit da sam srbin (al opet sumnjam i sam u tome) a kod kuce jedno 10 puta toliko pred ogledalom,,,moj did safet alihafizbegovic mi kaze da sam srbin i ja mu to virujem,,,i nas cjenjeni mile ronh,,,dodik to kaze,,,a mnogo posten srbin,,,pod njegovom vlascu u nasoj republici srpskoj su cak i penzioneri poceli po citavu cetvrtinu penzije od pretprosle godine dobivat,,,standard i prosperitet nam mlogo ojaco,,,sad svaki gradjanin rs ima prava i po dva kontejnera na dan prerovit,,,i uvik nesta nadju,,,ima se brate ima se,,,ne mogu se pozalit,,,prije za vreme plavsicke smo samo po kantu smijeli prekopat,,,vreme se mijenja,,,zivila rs,,,zivili ce.nici,,,bog cuva rs kakva je sad,,, ovo sam napisao ja, DRAKULA ali pod knjazovim nikom jer ne smijem se javljati vise pod DRAKULA jer me je knjaz dosad pobijedio u sve i jednoj diskusiji i milion puta me raskrinkao i otkrio da se javljam po drugim nikovima. I ne samo to. Oktrio je moje pravi ime i prezime i adresu gdje zivim. Sta mogu kad sam kukavica i bojim se knjaza. Jak sam bio na rijecima i u svojim komentarima, ali kad je knjaz saznao moje pravo ime i adresu, napunio sam gace i jednostavno nestao s ovog sajta. Ali posto sam i prije citav zivot provodio na ovom sajtu (kao Drakula) nisam se mogao da se rijesim komentara, pa sam se poceo javljati pod drugim nikovima u nadi da knjaz i Antun i pogotovo onaj APKAH nece primjetiti da sam to ja. I ovaj komentar objavljujem pod tudjim nikom jer se knjaza, Antuna a pogotovo onog APKAHA bojim.

knjaz sa karpata

21.01.2011 23:40:19
,,,a nedaj boze da mi ko sta kaze taj je za mene odma meni omrazeni isalmofasistickisrbokohljackice.nickomrzeci mudjahedin drakula,,,pa da ponovim: ,,,ja sam iskompleksiran otpad,,,ako ne spamujem pod nikom vuka strasnog onda ja psujem i vredjam na nacionalnoj osnovi,,,najvise volim po mrtvima pljuvat,,,ovdje na sajtu moram si najmanje 500 puta potvrdit da sam srbin (al opet sumnjam i sam u tome) a kod kuce jedno 10 puta toliko pred ogledalom,,,moj did safet alihafizbegovic mi kaze da sam srbin i ja mu to virujem,,,i nas cjenjeni mile ronh,,,dodik to kaze,,,a mnogo posten srbin,,,pod njegovom vlascu u nasoj republici srpskoj su cak i penzioneri poceli po citavu cetvrtinu penzije od pretprosle godine dobivat,,,standard i prosperitet nam mlogo ojaco,,,sad svaki gradjanin rs ima prava i po dva kontejnera na dan prerovit,,,i uvik nesta nadju,,,ima se brate ima se,,,ne mogu se pozalit,,,prije za vreme plavsicke smo samo po kantu smijeli prekopat,,,vreme se mijenja,,,zivila rs,,,zivili ce.nici,,,bog cuva rs kakva je sad,,,

Poslao/Poslala