Seksi časna


Čovjek uđe u autobus i vidi časnu kako sjedi blizu njega. Gledajući ju, vidi kako ima lijepo lice. Iako je nosila odjeću, on primijeti kako ima fenomenalno tijelo. Čovjek se napalio i otišao do časne i upita ju: -Sestro, ja ovo inače ne radim, ali vi stvarno super izgledate, jel bi mogli mi malo zajedno?
Časna se pokupi i otiđe iz autobusa.
Kasnije dok je čovjek izlazio iz autobusa, upita ga vozač je li on tip koji je gnjavio časnu. Čovjek se ispriča i kaže kako on takve stvari inače ne radi ali jednostavno nije mogao odoljeti. No vozač mu kaže: -Nemojte se ispričavati, i sam sam ju promatrao. Ustvari, dajte da vam učinim uslugu. Jeste vidjeli gdje je otišla? Tamo desno vam je mali park gdje se ona ide moliti. Otiđite tamo i možda ćete imati sreće.
Čovjek se zahvali i ode.
Nakon toga čovjek ode u park. Nađe časnu kako moli u malom mjestu zakrivenom šumom. Nakon toga otiđe na stranu i vrati se obučen u jednu krpu, s bradom i trnovom krunom na glavi te priđe časnoj. Časna, očarana "Isusom", ga upita, što može učiniti za njega. On kaže da svakih 2000 godina voli siće na Zemlju i poševiti se. Časna kaže da bi mu rado pomogla ali ima mjesečnicu i upita ga može li u guzu.
On kaže da može i oni započnu aktivnost.
Nakon što su završili, njega uhvati grižnja savjesti i kaže: -Sestro, moram vam nešto priznati. Ja nisam Isus, ja sam tip koji vas je uznemiravao u busu. Časna odgovori: -Ma nema veze, nisam ni ja časna. Ja sam vozač autobusa.

_glazer_
09.04.2004
1,50


Komentari:

Nema rezultata.
Poslao/Poslala