Ravnica


- Šta pjeva cura koja nema sise?
- Ne dirajte mi ravnicu!

joker
21.11.2011
2.52


Komentari:

VUK STRASNI

22.11.2011 01:16:38
Posetilaci, posto, izgleda, niste upoznati sa pravilima ove stranice, zelio bih da Vam ponovim neka pravila, kojih se strogo morate pridrzavati ako zelite da nastavite posetu ove stranice. Ja, VUK STRASNI, jedini imam pravo da kritikujem i ocenjujem viceve i postiram komentare. Da li Vi to, dragi moji, prihvatate ili ne, ne zavisi od Vas, nego od mene. Vase misljenje o MOJIM kritikama i komentarima je apsolutno nepotrebno, irelevatno i nepozeljno. Ako sam ja, VUK STRASNI, napisao kritiku ili komentar bilo kojeg vica, onda ta kritika MORA da bude BEZUSLOVNO prihvacena sa bilo cije strane. I tu ne sme da bude bilo kakve diskusije. Kritika koja dolazi od mene MORA biti ispravna, prema tome, mora postati automatski prihvacena od Vas ili bilo koje druge osobe. Ja sam akademik, covek sa vise obrazovanja i zivotnog iskustva nego svi posetilaci zajedno. Prema tome, moje misljenje mora biti prihvaceno, bez obzira da li se to nekom svidelo ili ne. U stvari, moje misljenje se MORA svideti posetilacima, tu nema alternative ili bilo kakve rasprave. Prema tome, da skratimo ovu debatu, Vi nemate pravo da prihvatite ili ne moje komentare ili da se slazete ili ne slazete sa mojim Velicanstvom, Vi samo imate pravo da se slazete s mnom. Ukoliko Vam se to ne dopada, molio bih Vas da napustite ovaj sajt i ne dosadjujete meni i mojim obozavateljima. BUDITE MI UVEK ZDRAVI I VESELI!!!

Vicomanović

22.11.2011 08:18:10
Ma daj,ko će dirat njenu ravnicu...

MIRKO RONALDINJO

22.11.2011 11:36:58
JA CU DIRAT NJENU RAWNICU ORIGINAL_POTPIS_M_I_R_K_O__R_O_N_A_L_D_I_N_J_O

MIRKO RONALDINJO

22.11.2011 11:55:48
NEKO ME GHUZI A TAJ WEOMA VELIKU KHARINU RUTAVU IMA, JER JA VISE VOLIM OKO PODNE WEC NAWECHER ILI PONOC DA SEXAM SE, ode kod vuka u krewetic da me dobro(pravo) izbambusa a i swrshi mi u usta i pokenja mi se u usta ,wuche znam da je twoj magnum super pa me sad boli ghuza i prdim ko konj marke DORAT,a pre spavanja mama mi stavi celu saku u dupe umesto prstenjaka!! ORIGINAL_POTPIS_M_I_R_K_O__R_O_N_A_L_D_I_N_J_O

VUK STRASNI

22.11.2011 12:32:33
NEKO ME GHUZI A TAJ WEOMA VELIKU KHARINU RUTAVU IMA, JER JA VISE VOLIM OKO PODNE WEC NAWECHER ILI PONOC DA SEXAM SE, ode kod mirka u krewetic da me dobro(pravo) izbambusa a i swrshi mi u usta i pokenja mi se u usta ,mirko znam da je twoj magnum super pa me sad boli ghuza i prdim ko konj marke DORAT,a pre spavanja mama mi stavi celu saku u dupe umesto prstenjaka!!

VUK STRASNI

22.11.2011 12:33:25
NEKO ME GHUZI A TAJ WEOMA VELIKU KHARINU RUTAVU IMA, JER JA VISE VOLIM OKO PODNE WEC NAWECHER ILI PONOC DA SEXAM SE, ode kod mirka u krewetic da me dobro(pravo) izbambusa a i swrshi mi u usta i pokenja mi se u usta ,mirko znam da je twoj magnum super pa me sad boli ghuza i prdim ko konj marke DORAT,a pre spavanja mama mi stavi celu saku u dupe umesto prstenjaka!! NEKO ME GHUZI A TAJ WEOMA VELIKU KHARINU RUTAVU IMA, JER JA VISE VOLIM OKO PODNE WEC NAWECHER ILI PONOC DA SEXAM SE, ode kod mirka u krewetic da me dobro(pravo) izbambusa a i swrshi mi u usta i pokenja mi se u usta ,mirko znam da je twoj magnum super pa me sad boli ghuza i prdim ko konj marke DORAT,a pre spavanja mama mi stavi celu saku u dupe umesto prstenjaka!!

VUK STRASNI

22.11.2011 12:33:42
NEKO ME GHUZI A TAJ WEOMA VELIKU KHARINU RUTAVU IMA, JER JA VISE VOLIM OKO PODNE WEC NAWECHER ILI PONOC DA SEXAM SE, ode kod mirka u krewetic da me dobro(pravo) izbambusa a i swrshi mi u usta i pokenja mi se u usta ,mirko znam da je twoj magnum super pa me sad boli ghuza i prdim ko konj marke DORAT,a pre spavanja mama mi stavi celu saku u dupe umesto prstenjaka!! NEKO ME GHUZI A TAJ WEOMA VELIKU KHARINU RUTAVU IMA, JER JA VISE VOLIM OKO PODNE WEC NAWECHER ILI PONOC DA SEXAM SE, ode kod mirka u krewetic da me dobro(pravo) izbambusa a i swrshi mi u usta i pokenja mi se u usta ,mirko znam da je twoj magnum super pa me sad boli ghuza i prdim ko konj marke DORAT,a pre spavanja mama mi stavi celu saku u dupe umesto prstenjaka!! NEKO ME GHUZI A TAJ WEOMA VELIKU KHARINU RUTAVU IMA, JER JA VISE VOLIM OKO PODNE WEC NAWECHER ILI PONOC DA SEXAM SE, ode kod mirka u krewetic da me dobro(pravo) izbambusa a i swrshi mi u usta i pokenja mi se u usta ,mirko znam da je twoj magnum super pa me sad boli ghuza i prdim ko konj marke DORAT,a pre spavanja mama mi stavi celu saku u dupe umesto prstenjaka!!

VUK STRASNI

22.11.2011 12:34:24
JA CU DIRAT NJENU RAWNICU ORIGINAL_POTPIS_M_I_R_K_O__R_O_N_A_L_D_I_N_J_O

VUK STRASNI

22.11.2011 12:54:08
NEKO ME GHUZI A TAJ WEOMA VELIKU KHARINU RUTAVU IMA, JER JA VISE VOLIM OKO PODNE WEC NAWECHER ILI PONOC DA SEXAM SE, ode kod mirka u krewetic da me dobro(pravo) izbambusa a i swrshi mi u usta i pokenja mi se u usta ,mirko znam da je twoj magnum super pa me sad boli ghuza i prdim ko konj marke DORAT,a pre spavanja mama mi stavi celu saku u dupe umesto prstenjaka!! NEKO ME GHUZI A TAJ WEOMA VELIKU KHARINU RUTAVU IMA, JER JA VISE VOLIM OKO PODNE WEC NAWECHER ILI PONOC DA SEXAM SE, ode kod mirka u krewetic da me dobro(pravo) izbambusa a i swrshi mi u usta i pokenja mi se u usta ,mirko znam da je twoj magnum super pa me sad boli ghuza i prdim ko konj marke DORAT,a pre spavanja mama mi stavi celu saku u dupe umesto prstenjaka!! NEKO ME GHUZI A TAJ WEOMA VELIKU KHARINU RUTAVU IMA, JER JA VISE VOLIM OKO PODNE WEC NAWECHER ILI PONOC DA SEXAM SE, ode kod mirka u krewetic da me dobro(pravo) izbambusa a i swrshi mi u usta i pokenja mi se u usta ,mirko znam da je twoj magnum super pa me sad boli ghuza i prdim ko konj marke DORAT,a pre spavanja mama mi stavi celu saku u dupe umesto prstenjaka!! NEKO ME GHUZI A TAJ WEOMA VELIKU KHARINU RUTAVU IMA, JER JA VISE VOLIM OKO PODNE WEC NAWECHER ILI PONOC DA SEXAM SE, ode kod mirka u krewetic da me dobro(pravo) izbambusa a i swrshi mi u usta i pokenja mi se u usta ,mirko znam da je twoj magnum super pa me sad boli ghuza i prdim ko konj marke DORAT,a pre spavanja mama mi stavi celu saku u dupe umesto prstenjaka!! NEKO ME GHUZI A TAJ WEOMA VELIKU KHARINU RUTAVU IMA, JER JA VISE VOLIM OKO PODNE WEC NAWECHER ILI PONOC DA SEXAM SE, ode kod mirka u krewetic da me dobro(pravo) izbambusa a i swrshi mi u usta i pokenja mi se u usta ,mirko znam da je twoj magnum super pa me sad boli ghuza i prdim ko konj marke DORAT,a pre spavanja mama mi stavi celu saku u dupe umesto prstenjaka!! NEKO ME GHUZI A TAJ WEOMA VELIKU KHARINU RUTAVU IMA, JER JA VISE VOLIM OKO PODNE WEC NAWECHER ILI PONOC DA SEXAM SE, ode kod mirka u krewetic da me dobro(pravo) izbambusa a i swrshi mi u usta i pokenja mi se u usta ,mirko znam da je twoj magnum super pa me sad boli ghuza i prdim ko konj marke DORAT,a pre spavanja mama mi stavi celu saku u dupe umesto prstenjaka!!

MIRKO RONALDINJO

22.11.2011 12:54:31
JA CU DIRAT NJENU RAWNICU ORIGINAL_POTPIS_M_I_R_K_O__R_O_N_A_L_D_I_N_J_O

MIRKO RONALDINJO

22.11.2011 13:09:46
NEKO ME GHUZI A TAJ WEOMA VELIKU KHARINU RUTAVU IMA, JER JA VISE VOLIM OKO PODNE WEC NAWECHER ILI PONOC DA SEXAM SE, ode kod vuka u krewetic da me dobro(pravo) izbambusa a i swrshi mi u usta i pokenja mi se u usta ,wuche znam da je twoj magnum super pa me sad boli ghuza i prdim ko konj marke DORAT,a pre spavanja mama mi stavi celu saku u dupe umesto prstenjaka!! ORIGINAL_POTPIS_M_I_R_K_O__R_O_N_A_L_D_I_N_J_O

krigla piva

23.11.2011 20:34:19
àllàh ouékbér

MaDe by SERBIEN bOy:

26.11.2011 23:06:37
hahahahahhaha je dobra samo nastavite >MaDE by SERBIEN bOy:=)(

dobro znaj da cu sto

26.11.2011 23:09:38
ja malo usta pa tamo dje zene kaki pa ne znam sta al kad nema tog dje djeca jedu nema pa kako cu ne zanm sta

Poslao/Poslala