Klikeri


Idu dva klikera ulicom a prvi kaže:
-Pazi kaktusssss.
A drugi će:
-Glupane,nismo mi u tom vicu.

dule
04.09.2011
4,74


Komentari:

kokoš

04.09.2011 14:12:43
Kako je dobar vic, hahahahaha

prc

04.09.2011 14:18:25
heheh nije lose. ali sad ce neko svojim gupim komentarima da upropasti vic

vicomani

04.09.2011 14:54:50
Sve sljam do sljama. Ad.ini.tratoru daj bre nesto dobro bez obzira ko ga je poslao. Znate sta, na ovom sajtu postoji i Bagra objavljivaca viceva!!! Nije vazno sto je vic obicno dju.re, vazno je da ga je napiso clan bagre. Sve do.le ne predjemo na nepristrasno objavljivanje viceva, dobri ce vicevi biti obrisani i nikad nece biti objavljeni, a sljamovi ce harati po sajtu. Ovakav sajt nije nam potreban i treba ga zatvoriti. Osobni interesi treba da budu van poslovanja sajta, samo tako ce mo dobiti solidan sajt kao sto su drugi ovakvog sadrzaja. Na sajtu treba da vazi pravilo: Nije vazno ciji je vic- ko ga je poslao, vec dali je dobar. Samo tako ce sajt napredovati u svom radu!!!

vicomani

04.09.2011 15:12:30
Evo vidite sta radi Bagra sajta ciji je clan i osoba koja je pos.ala vic pod nikom \"dule\"! U desnom gornjem uglu ove stranice vidite da je momentalno na sajtu prisutno samo 86 posetilaca! Sta to znaci? Bagra sajta je ovom vicu mjenjajuci ip adrese danas dala desetak i vise petica IAKO JE VIC OBICAN SLJAM! Do.le ce vlasnik sajta da dozvoljava da se vrsi ovakav nelegalan upad na sajt i time rusi realno i nepristrasno ocenjivanje viceva? Sve do.le ovaj sajt ne ode u bestraga ! Ovakvi sljamovi kao objavljenog, evo vam: Idu dve kokoske ulicom te jedna kaze: -Pazi auto! -Glupaco nismo mi u tom vicu! Idu puhs.injom dva pacova , te jedan kaze: -Vidi Tom! -Glupane nismo mi u tom vicu!...

vicomani

04.09.2011 15:19:43
Podatak u desnom gornjem uglu ove strasnice je LAZAN!!! Pre minutu na sajtu jeste bilo 86 posetilaca , a sada 100??!! Hahahahahaha! Koji je degen ad.ini.trator, objavljuje i stima posetu sajta. Koji sljam od sajta je.oti sajt.

Vuk Strašilo

04.09.2011 17:48:15
AM, amnemo ti ga ma.ke degenu. Akoja pisem pod nikom posetilaci realni to znaci da pisem u ime tih posetilaca i sta ima tu nejasno? Ili mozda hoces da ti stave svoj potpis na sajtu svi ti posetilaci, a mutavko?! Na sajtu sve degen do degena je.o ti sajt.

horo

04.09.2011 18:24:14
glup vic

Vuk Strasni

04.09.2011 18:45:40
Priznajem! Prepisujem viceve! Pošto ne znam da pišem viceve, onda mi ne preostaje ništa drugo nego da rovarim po sajtovima, a naročito ovom. Nađem stari vic, obradim ga, promenim reči i likove i to šaljem kao svoje radove. Onda svojim vicevima dajem petice, štimajući da postanu VIC DANA! Ostalim vicevima dajem kečine i još vređam njihove autore po celi dan i noć, i to već godinama! To je moj jadni život!

posetilaci realni

04.09.2011 19:10:28
O nas psihic se probudio,vidite u koliko sati i odmah je poceo da jede go.na pod nikom vuka strasnog. Njegovi dnevno meni je: Dorucak jedna porcija tvrdih go.ana, rucak dve porcije mekih go.ana i vecera , porcija i po tecnih go.ana. Sve to zaliveno djusom tog njegovog vuka strasnog. Sta mislite zasto jadnik vec godinu i po pise besmislene i sulude komentare pod nikom vuka strasnog?? Mozda je taj njegov vuk strasni dobar je.ac pa ga drzi zauzdanog da pise o njemu, a??! Nema druge to je to vuk strasni je dobar trtac , a gu.ica naseg jadnog psihica rascveta.a se ko bela rada. Boli ga toliko da komentare pise stojeci, ali nema je.anja ako ne napise nesto pod nikom vuka strasnog. To je taj nas veliki pisac komentara pod nikom njegovog je.aca vuka strasnog. Vidite ako ga je vuk strasni dobro iz.ebo sad ce odmah ovaj komentar da objavi pod njegovim nikom! Samo gledajte i uzivajte!

Poestioci

04.09.2011 19:12:18
POSETILACI REALNI amnemo ti ga ma.ke degenu. Ako neko pise pod nikom posetilaci realni to znaci da pise u ime NAS posetilaca i tu je sve nejasno? Ko si ti manijace da pises u ime nas svih na sajtu , a mutavko?! Na sajtu sve degen do degena na celu sa POSETIOCI REALNI tj. VUKOM STRASNIM.je.o ti sajt.

VUK STRASNI

04.09.2011 19:15:22
Odlicno, fenomenalno! KAKAV VIC!!! Bravo, majstore, smijao sam se do suza! Retko ima na sajtu viceva kao sto je ovaj: kratak, dosetljiv, poenta jasna i da te natera zaista od srca da se nasmijes! Cista petica, posto nema desetke!

posetilaci realni

04.09.2011 19:18:43
Znaci vuk strasni je dobro iz.ebo naseg psihica i ovaj odmah objavio komentar o njemu pod nikom zamislite"POESTIOCI"! Ali oprosteno mu je sto gresi jer pise stojeci , a gu.ica boli, boli...! Je.i, je.i vuce bu.ale i maloumne! Hahahahaha! Ako je vuk zasluzio sad ce psihic i ovo da stavi pod njegovim nikom!

vlasnik sajta

04.09.2011 20:36:55
VUK STRASNI zaista si veliko dju.re koje smrdi na celom Balkanu!! Sta imas od toga sto objavljujes komentare pod svojim nikom ili prepisujes svoje komentare sa isprevrnutim rijecima i objavljujes ih opet pod svojim nikom?! Jel ti placa neko za to! Ili to radis po naredjenju kao dnevni zadatak? Ono sto radis je zaista djecja bu.alastina! Zasto jednom ne shvatis covjece da nam uopste nista, ama bas nista ne znaci ono sto radis! Mi smo postigli ono sto smo hteli na sajtu i nista nas vise ne interesuje! Ne znaci nam ama bas nista : dali ce tvoj vic da bude objavljen, koje ce ocjene da imaju tvoji vicevi i sta se desava na sajtu! To je za nas zavrsena stvar! UPAMTI TO!!! Zasto onda djaba trosis vreme i pises svakakve bu.alastine?!!! Reci svima na sajtu ono sta si nam uradio. Stalno nas vredjas i pises lose rijeci za nas, ne postujes nikoga na sajtu i ne cenis covecje dostojanstvo! Upamti jednu stvar: Svi komentari koji su objavljeni pod tvojim nikom, a u kojima ima najvece gadosti SU TVOJI! To ti garantujemo svojom cascu!!! Mislimo da ces razumjeti ovo i da ces shvatiti da u zivotu nikad se nista ne postize losim ponasanjem prema drugima! Budi nam zdrav i ziv!

ogard

04.09.2011 20:50:06
joj, smradovi

posetilaci realni

04.09.2011 23:38:03
Hahahahaha! Psihic objavio komentar pod nikom "vlasnik sajta" u kome "kobajagi" vlasnik sajta napada vuka strasnog zasto objavljuje takve komentare! Ko.e bu.ale je.o ga bog ga je.o! Niko ne moze da objavi komentar na sajtu ako to ne dozvoli ad.ini.trator!!! Sve sto se objavljuje na sajtu je objava ad.ini.tratora , nikoga drugog! I kao bese ono psihicu vlasnik moli da se ne objavljuju komentari! Hahahahaha! Mislis da ce neko poverovati psihicu da je to piso vlasnik??? Bas zabole vlasnika sajta sta se objavljuje na sajtu, za njega su najbitnije reklame odakle i dolazi novac. NA OVOM SAJTU SVI POSETILACI ZNAJU JEDNU NEPOBITNU STVAR: VUK STRASNI NE PISE KOMENTARE OD JUNA 2010 I SVI KOMENTARI POSLE OVOGA NISU NJEGOVI!!! To je ponovljeno na sajtu mozda stotinu puta, ali psihicu to ne ulazi u glavu vec u dupetu. Zato psihicu djaba ti je svo bu.alasto pis.aranje pod nikom vuka strasnog. DJABA, DJABA! Sad i ovo prepisi i objavi pod nikom tvog vuka strasnog. odmah psihicu! Hahahahahaha!

posetilaci pametni

05.09.2011 00:02:51
Zaista zasto ova bu.ala ne shvati jednu sasvim prostu stvar: Svi posetilaci sajta dobro znaju da vuk strasni zaista ne pise komentare od juna 2010 i da svi objavljeni komentari pod njegovim nikom posle ovoga nisu njegovi. Bu.alo shvati niko ne pise komentare pod svojim nikom u kojima sam sebe vredja. NIKO.NIKO!!! Svi na sajtu, ceo sajt zna sta radis i da pravis najvecu bu.alu od sebe i da si zaista psihicki obolela osoba prema onome sto pises u tvojim suludim komentarima. Do.azano je da ti pises komentare pod nikom vuka strasnog. DOHKAZANO,DOHKAZANO!!! I sta onda djaba pravis bu.alu od se.e manijace jedan da te svi na sajtu ismejavaju i zaje.avaju??! Po obicaju nemoj da si zaboravio da i ovo objavis pod nikom tvog vuka strasnog, obavezno! Pozdrav svim ostalim posetilacima sajta od nas desetoro iz inter.et kafica.Svako vece smo na ovom sajtu!! Odlican sajt samo da na njemu nema ovakvih psihica.

Vuk Strasni

05.09.2011 02:41:38
Zaista, zasto ova bu.ala, tj. ja, ne shvatim jednu sasvim prostu stvar: svi posetilaci sajta dobro znaju da ja, Vuk Strasni, pisem komentare od juna 2010. i da su svi objavljeni komentari pod mojim nikom posle ovoga moji. Ja bu.ala ne shvatam da niko osim mene ne pise komentare pod svojim nikom u kojima sam sebe vredja. NIKO, NIKO, samo ja!!! Svi na sajtu, ceo sajt zna sta radim i da pravim najvecu bu.alu od sebe i da sam, zaista, psihicki obolela osoba prema onome sto pisem u svojim suludim komentarima. Do.azano je da ja pisem komentare pod nikom Vuka Strasnog. DOHKAZANO, DOHKAZANO!!! I sta onda djaba pravim bu.alu od se.e? Zato sto sam manijak jedan koga svi na sajtu ismejavaju i zaje.avaju??! Po obicaju, i ovo cu da objavim pod nikom Vuka Strasnog, obavezno! Pozdrav svim ostalim posetilacima sajta od mene iz inter.et kafica. Svako vece sam na ovom sajtu!! Odlican sajt, samo da na njemu nema ovakvih psihica kao sto sam ja.

Psihijatar

05.09.2011 10:00:19
Kako to da je VUK STRASNI intelektualac velikog kalibra kada on po cijeli dan sjedi za računarom, prepisuje viceve sa raznih sajtova pa ih objavljuje, opet, po raznim sajtovima, piše komentare pod raznim nikovima, svađa se sa posjetilacima raznih sajtova, bezobrazno dijeli jedinice svim dobrim vicevima na ovom sajtu koji nisu njegovi, daje do imbecilnosti petice svojim jadnim vicevima sve dock ne postanu VIC DANA pa se onda na sav glas hvali kako su mu vicevi najbolji.... Istina je da Vuk ništa ne radi jer do 2-3 ujutru je na sajtu i svaki dan ustaje oko 10 ujutru. MA KAKAV ITELEKTUALAC - DEBIL i IMBECIL!

Vuk-hurac

05.09.2011 10:02:27
Sto vuk vise pise to vise nista ne saopstava. Puno ponavlja stvari bas ko politicari. Ako bi pomesali sva slova njnegovih pisanjna dobili bi njegovu mentalnu sliku pomesanog stanja. Filozofski je dhokazanon da je Vuk potpuno nepismen poshto koristi samo kompjuter. Rukama ne zna ni slova napisat ali zna da tipka ko majmun.

tequila dry

16.09.2011 18:51:57
...sssad mi to kažeššš!!!

Poslao/Poslala